2015 Şubat Anneleri

Kızlar siz öyle deyince bende baktım, hayvansal jelatin yazıyor sadece hangi hayvan bilmiyorum tabi :1: ama mecburum yapacak bişey yok. Çok dikkat ederim bide yabancı memleket,

Canım kapsül olan ilaçlar genelde domuz jelatini içeriyor eğer düşük riskin yoksa progestan falan kullanma derim bana verdi doktor kanamam olduğu için zorla içtim yarım paketten sonra içmedim gerek yokmuş zaten şu an iyiyiz çok şükür

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet ben mutfaga bile giremiyorum eşim hallediyor herşeyi saolsun. Hoş bulaşık makinasını 3 tabak koyup çalıştıryor beni deli ediyor ama olsun yapcak bişi yok :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ay ne güzel eşler var. Bende bulaşık yıkamasını sevmem elde yıkamaya başladım bulaşık makinasının kapağını açamıyorum diye :)

Canım kapsül olan ilaçlar genelde domuz jelatini içeriyor eğer düşük riskin yoksa progestan falan kullanma derim bana verdi doktor kanamam olduğu için zorla içtim yarım paketten sonra içmedim gerek yokmuş zaten şu an iyiyiz çok şükür

Canım öyle kanamalı falan olunca hemen hastaneye alıyorlar. O ilacı da hiç vermedi doktor.. Şükür düşük tehlikem yok ama.

Benim eşimde öküz mübarek oğlumda elimi sıcak sudan soğuk suya sokmazdı. Şimdi başı boşalırcasına dışarı kaçıyor...:4:

Benim de cuma günü kontrolüm var herşey yolunda mı diye çok merak ediyorum bi de benim göğüslerim eskisi gibi hassas ve şiş değil baxen oluyor mu sizdd de? Ya kızlar ben midem bulanmayınca bi yerim ağrımayınca göğüslerim hassasiyetini kaybedince endişeleniyorum :( 3 ay önce bebeğimi kaybettiğim için bu korku :( biliyorum her gebelik aynı değil ama işte napiyim. 😞😞😞

Benim de cuma günü kontrolüm var herşey yolunda mı diye çok merak ediyorum bi de benim göğüslerim eskisi gibi hassas ve şiş değil baxen oluyor mu sizdd de? Ya kızlar ben midem bulanmayınca bi yerim ağrımayınca göğüslerim hassasiyetini kaybedince endişeleniyorum :( 3 ay önce bebeğimi kaybettiğim için bu korku :( biliyorum her gebelik aynı değil ama işte napiyim. 😞😞😞

Herşey yolundadır inşallah bunu hepimiz düşünüyoruz :) Allah'ın izniyle iyidir bebiş. Bende bugun farkettim göğüslerim biraz daha yumuşak olmuş.

Bende yemek yiyemiyorum bana zorla yedirdiler kustum hep kussan da ye dediler doktor da öyle diyor çubuk krakerde olsa yiyeceksin yoksa seruma bağlarız yine dedi

Ben daha hiç kusmadım kendimi zorlamadığım için. Yemek yerlen midem bulandığı an bıraktım yemeği mesela. Kussam duramam çünkü bulantım gün boyu sürüyor

ay ne güzel eşler var. Bende bulaşık yıkamasını sevmem elde yıkamaya başladım bulaşık makinasının kapağını açamıyorum diye :)

O kadr halsiz olduğum anlar oluyorki tuvalete bile gidemiyorum tutuyorum sıkışana kadar :))

Herşey yolundadır inşallah bunu hepimiz düşünüyoruz :) Allah'ın izniyle iyidir bebiş. Bende bugun farkettim göğüslerim biraz daha yumuşak olmuş.

Sağol cnm inşallah öyledir 🙏 çok kötü bi psikoloji Allah düşmanıma yaşatmasın herkes neden bu kadar kaygılısın diyor iyi düşünmeye çalışıyorum ama elinden gelmiyor insanın bazen çok daralıyorum iyi ki burda konuşup biraz rahatlıyoruz çünkü biz her ihtimale karşı henüz kimseyle bile paylaşamadık bebek beklediğimizi çünkü sonradan herkese ayrı ayrı anlatmak insanı daha çok yıpratıyor :(

Benim eşimde öküz mübarek oğlumda elimi sıcak sudan soğuk suya sokmazdı. Şimdi başı boşalırcasına dışarı kaçıyor...:4:

ahahah çok güldüm Allah da seni güldürsün.... Benimki de elden ayaktan iyice düşmeden hiç bir şeye karışmaz.

ahahah çok güldüm Allah da seni güldürsün.... Benimki de elden ayaktan iyice düşmeden hiç bir şeye karışmaz.

Amin amin :1::1: canlar ben kaçar mutfak göçüyor yogurt mayalıyacam daha namaz kılacam.. Inyi düşünelim iyi olsun :49:

Mide bulantısı beni öldürüyor ya bide bende baş dönmesi basladı bugun sabah yataktan kalkamadım nası hazırlandım cıktım işe geldim bilmiorum bugun benim dünyam azcık hızlı dönüyor galiba :D iş yeride bi monoton yogunluk olsa unutuyorum bazen ama bugun sıkıntıdan dahada azdı.. Bide deli gibi sivilcelendim yeni ergenliğe girenler gibi baska olanda varmı acabaa ?

Ben daha hiç kusmadım kendimi zorlamadığım için. Yemek yerlen midem bulandığı an bıraktım yemeği mesela. Kussam duramam çünkü bulantım gün boyu sürüyor

Benim de gün boyu sürüyor ama hastaneye yatmaktansa yerim diyorum hastanede yemediğim halde 3 defa kustum

Mide bulantısı beni öldürüyor ya bide bende baş dönmesi basladı bugun sabah yataktan kalkamadım nası hazırlandım cıktım işe geldim bilmiorum bugun benim dünyam azcık hızlı dönüyor galiba :D iş yeride bi monoton yogunluk olsa unutuyorum bazen ama bugun sıkıntıdan dahada azdı.. Bide deli gibi sivilcelendim yeni ergenliğe girenler gibi baska olanda varmı acabaa ?

Bulantı bende ohooo sabah akşam var paso yatış bizimkisi bendede sivilce çıkmaya başladı sen sabah yataktan kalkarken yavaş kalk canım aynı şey bana da oluyor e kolay değil bünye iki can taşıyor artık

Su cicegi niye olsun ya annen de iyice korkutmus. Hamilelikte kasinti yasayan cok oluyor. Karaciger enzimlerine bakiyorlar once. Onlar normalse hamilelikten kaynakli hassasiyet diyorlar.
Ins onemsiz biseydir. Kimisi doguma kadar kasiniyor :(
Sen kendi doktorunu bir ara enzimlere kim bakiyorsa o birime git doktora

doktora gittim alarji diyor krem verdi başka bir şey yapamam dedi.. araştırma hastanesine git kadın doğumla takıp etsinler dedı. ama su çiçeği değilmiş ona sevindim.

Hayirli gunler herkese dilerim gunun geri kalani hepimiz icin daha rahat gecer..bugun benim de bulantim biraz fazla gibi..sabit seyler disinda birsey yiyemiyorum hala. Surekli yorgunum yahu halbuki uyuyorum iki gecedir de anlamadim gitti. Var mi bugun dr kontrolu olan bakiyim;)

Bulantı bende ohooo sabah akşam var paso yatış bizimkisi bendede sivilce çıkmaya başladı sen sabah yataktan kalkarken yavaş kalk canım aynı şey bana da oluyor e kolay değil bünye iki can taşıyor artık

değişik bi sivilce ama kasınıo içleri dolu falan bişi cıkmasa bari :D Allah yardımcımız olsun ama böyle giderse ben töbee etcem bidaha hamilelige :p

Merhaba baş dönmesi sonrada devam ederse tansiyonuna baktır. Aynen sivilcelerim çıktı benimde ergenlikteyken bile olmamaıştı normal galiba hormonlardan

Esobacim farkli birsey mi yedin de dokundu..muhtemelen gebelikle ilgili bir alerji de olabilir kendi dr ile görüş muhakkak gecmis olsun

kızlar ben paso uyuyorum yaa benim gibi olan varmı
bu hafta raporluyum rahat uyuyorum ama haftaya işe başlayacağım işyerinde de uyuklamasam bari :31:

Back
X