2015 Şubat Anneleri

insanlar kokuyor üfffffff servis e binmek işkence, poşet elimde öğürüyorum.

canım dost yogurdun tadı guzel ama bıkac yede kotu seyler okudum. analızınde bılınmeyen maddeler tespıt edılmıs. ben kullanmıyorum o yzuden. halbukı meyvelısıne bayılıyordum. sen yıne sutas la devam et
Hic kullanmadim da görünce merak ettim. Sutasin güzel ya ona devam o zaman. Bi de aktivia bin büyüğü cikmis arada ondan yerim bi de arada yoğurt corbasi yeter.

Hadi ya demek şimdiden belli hayırlıolsun o halde tarihin canım:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Saol cnm darisi basiniza inşallah.
Hazir yogurt yemeyin bence katkili bir yogurt 15 gun hic eksimez mi o yuzden ev yapimi yogurt aliyodum hamilelikle herseyden suphe kapar oldum sutu temiz mi iyi kaynatiyo mi falan sonra yagli oldugu icin yiyemedim simdi sutu aliyorum kendim kaynatiyorum 20 dk birgun dolapta bekletiyorum kaymagini alip kendim.yogurt yapiyorum.istedigim meyveyi katip ya da sade tuketiyorum tabi gunluk guvenilir sutcu bulmak gerekir :))

Oğlana mayalardim Dr tas yüzünden yasakladı. Acikcasi ev yoğurdu sevmiyorum hele öyle içine mevye oysa hic cazip değil. Oğlunda o KDE kotu beslenmeme rağmen 4 kilo dogurdum ve turp gibiydi maşallah. Çok takilmiyorum ben. Canim çekerse kola bile iciyorum. İnsanin kalbini bozmamasi lazim bence. Ben bozmuyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar çok şükür mide bulantılarım geçti
bu seferde neden erken geçti diye kafaya takmaya başladım
sanırım manyaklaştım iyice:44:
sadece bir sorunum var
oda ben hala ekmek yiyemiyorum
ekmeksiz herşeyi yiyorum
ama doymuyorum
kraker yemekten içim dışım kraker oldu
onlarda da yanık tadı alıyorum

bir yerde okumuştum mide bulantıları kalp atışlarının başladığını gösterir diye
neredeyse 9 ay midem bulansın diyecek noktaya geldim yahu
neden şimdi birden kesildiki bu bulantılar:44:

Birden kesilmemistir canim. Bir iki gun biraz azaliyor sonra yine artiyor. 2-3 gun hiic olmaza ozaman telaslan bence.
Simdi bu aranin tadini cikar, dinlen biseyler ye. Ayni kuvvetle tekrar basliyor inan.

arkadaşlar merhaba...umarim hepiniz icin her sey yolundadir.

Ya benim bi kac sorum olacakti.arada okuyabiliyorum sizi. Türlü türlü testler yaptiriyorsunuz bişeyler ölçturuyorsunuz.doktor benden hiçbişey istemedi.ne gibi testler yaptirmaliuim? Yani demir protein vitamin eksiklerine mi baktiriyorsunuz.neler yapmam lazim?

Bide progesteron kullanıyorum. Dr elevitte vermişti domuz jelatini var diye hic kullanmadim eleviti.ama sizin yazismqlarinizdan anladigim kadariyla progesteron tablette de varmış domuz jelatini öyle mi? Kahverengi lekelenmem vardi onun için vermişti. Kahverengiler geçti ama simdide cok açık ama coook açık pembe gibi hatta sarimi acaba diye şüphe duyduğum az az akintim devam ediyor.progesteronu biraksam mi acaba?

Cok soru sordum ama bide şunu sorayim. Benim alt karin bölgemde hep ayni yere batmalar oluyor sanki iğne sapliyorlar gibi.7.haftanin icindeyim.sizce anormal bi durum var mi..kontrolüme de daha var. Böyle bişey yasayan var mi aranizda?

progestanı sakın bırakma .. Ben hala içiyorum akıntım çok yorulduğumda oluyor beni mesela şimdilerde yok dönem dönem sanki ... Bi oluyor bi duruyor ...
Batmalar olur ama çok dikkat et

kızlar çok şükür mide bulantılarım geçti
bu seferde neden erken geçti diye kafaya takmaya başladım
sanırım manyaklaştım iyice:44:
sadece bir sorunum var
oda ben hala ekmek yiyemiyorum
ekmeksiz herşeyi yiyorum
ama doymuyorum
kraker yemekten içim dışım kraker oldu
onlarda da yanık tadı alıyorum

bir yerde okumuştum mide bulantıları kalp atışlarının başladığını gösterir diye
neredeyse 9 ay midem bulansın diyecek noktaya geldim yahu
neden şimdi birden kesildiki bu bulantılar:44:

zaman zaman degişir mide bulantıları endişe etme ...

insanlar kokuyor üfffffff servis e binmek işkence, poşet elimde öğürüyorum.

Oyu Allah yarfimcin olsun tatlim ya çok zor valla. Tv de özledim bulantiniz olursa limon koklayin diyordu. Dene istersen yanina bi limon al bulantin olunca poşet içinde onu kokla.

çok geçmiş olsun Rabbim bi daha göstermesin öyle bir gün..

hayatta izleyemem öyle videolar.en temizi sezeyan.hiiiç istememiştim sezeryanı. benim kadar doktora normal doğurim

diye yalvaran başka manyak yoktur ama olmadı olmadı olmadı.bende kuzu kuzu kurbanlık gibi kesilmeye gittim e şimdide yine mecburen sezeryan

Ssvd var cnm isteyen doktorunu bulup yapiyo. Valla bende en basindan sezeryan olucam demiştim doktora. Hyr normal yapalim demişti. Nitekim 38 e girdim ve Dr a dedim ne zaman gelin ameliyata güldü. Cuma gel dedi gittim ohh miss gibi hiçbir yirtigim deformem olmadi. 10 kere olsa hepsinde sez. İsterim valla.

ama cidden bana çok kötü geldi. bende düşük yaptığımda öyle perişan hale gelmiştim o geldi aklıma.
kan revan içinde. kolay olmuş ama ufff bayılacam valla düşündükçe fenalık geldi içime.

kuzum sen dusunme daha fazla. senın kotu anıların var dıye kotu olmussun sen.. bana ne bılıyım cok ilginc geldı

Birden kesilmemistir canim. Bir iki gun biraz azaliyor sonra yine artiyor. 2-3 gun hiic olmaza ozaman telaslan bence.
Simdi bu aranin tadini cikar, dinlen biseyler ye. Ayni kuvvetle tekrar basliyor inan.

Ya aynen bende de bugün çok iyiyim maşallah. Temizlik utu camasir atom gibi oldum. Yarin yada sonraki gün gene baslar yahu. İki gün iyi iki gün kafa kalkmiyo valla. Kusmsktan organlarim yer degistiriyo resmen.

canım kilo konusunda nasılsın? aldın mı hiç? yani biz böyle sürekli yersek ben kendi adıma 20 kilo alırım doğuma kadar herhalde. çünkü bünyem almaya müsait. sen ufak tefek yiyecekler al yanına meyve, kuruyemiş vs yiyebildiklerinden.

ayrıca senin nickini çok beğeniyorum. söyliycem söyliycem bi türlü kısmet olmadı. :16::16::16:

ay cok mersi şekerim :) eşim beni hem papatişim ( papatyamın şirincesi :)) dıye cagırırdı ılk cıkmaya başladıgımızda . nıck alırkende bı an o geldı aklıma oyle yazdım . teşekkür ederım begendıgın ıcın.

ben zaten cok zayıf bırıyım kılo alsam fena olmaz ve bu gıdısle alırım gıbı gelıyo. sureklı ekmek yıyorum cunku. benım 1 haftadır var bu bulantı durumum ondan once yoktu ben normal beslenıyordum kılo almamıstım hıc. ama bu hafta bı kılo almısım hemen. boyle olursa yandık valla. çatlıycak heryerım :( doktorda 3. ayın sonuna kadar hıc alma dedı ama ne mumkun yapıcak bırsey yok.

Oyu Allah yarfimcin olsun tatlim ya çok zor valla. Tv de özledim bulantiniz olursa limon koklayin diyordu. Dene istersen yanina bi limon al bulantin olunca poşet içinde onu kokla.

denerim çok teşekkür ederim.

Hic kullanmadim da görünce merak ettim. Sutasin güzel ya ona devam o zaman. Bi de aktivia bin büyüğü cikmis arada ondan yerim bi de arada yoğurt corbasi yeter.

evde kendın mayala dıycem ama ben yapamıyorum sanada soylemek hıc samımıce olmaz :) guvendıgımız markaları yıyıcez artık napalım. kola ıcıyorum demıssın cnm valla ne yalan soyleıyım bende ıcıyorum arada bı. doktor bıde ılk uc ay kısıtlama kendını canın ne ısterse ye iç dedı ya o bı rahatlık geldı bana anlatamam. bıde bu sıcaklarda ıyı gelıyo kola valla

hastaneden çıktıktan sonra azaldı
ara ara oluyo hala
ama eskisi kadar değil
aynı kuvvetle de başlamasın yahu
şimdi öyle deyince gözümde büyüdü birden :27:

ay cok mersi şekerim :) eşim beni hem papatişim ( papatyamın şirincesi :)) dıye cagırırdı ılk cıkmaya başladıgımızda . nıck alırkende bı an o geldı aklıma oyle yazdım . teşekkür ederım begendıgın ıcın.

ben zaten cok zayıf bırıyım kılo alsam fena olmaz ve bu gıdısle alırım gıbı gelıyo. sureklı ekmek yıyorum cunku. benım 1 haftadır var bu bulantı durumum ondan once yoktu ben normal beslenıyordum kılo almamıstım hıc. ama bu hafta bı kılo almısım hemen. boyle olursa yandık valla. çatlıycak heryerım :( doktorda 3. ayın sonuna kadar hıc alma dedı ama ne mumkun yapıcak bırsey yok.

aaa hiç papatya gibi düşünmemiştim. sanki bir bebeğin patates diyemeyip "papatis" demesi gibi geldi aklıma :1::1::1: neyse yine de güzel sevdim ben :)

benim bulantım çok az oldu hiç öğürmedim hiç kusmadım. canımın istediği her şeyi yiyebiliyorum. kilo konusunda ben almasam iyi olur yani maksimum 5 kilo falan alsam yeter bana.

aaa hiç papatya gibi düşünmemiştim. sanki bir bebeğin patates diyemeyip "papatis" demesi gibi geldi aklıma :1::1::1: neyse yine de güzel sevdim ben :)

benim bulantım çok az oldu hiç öğürmedim hiç kusmadım. canımın istediği her şeyi yiyebiliyorum. kilo konusunda ben almasam iyi olur yani maksimum 5 kilo falan alsam yeter bana.

5 biraz degıl mı canım ya. sen yıne hedefı 8-9 yap bence daha ıyı. gercı en ıyısını doktorun bılır.

bu arada patetes zannetmene cok guldum:52::52: ama gercekten oyle dusununce cok tatlı oluyomus :):1::1::1: sende haklısın ınsan ılk cagrıstıramayabılır.

Ya kızlar ben önemli birşey sorucam. Benim boyum 173 kilom 55. Yaşım 20. Kalçalarımın genişliğide 93 .
Öyle bi baksın,muayne etsin die gittiğim doktor senin normal doğum yapman zor dedi. Çok üzüldüm ya. Ben deli gibi normal doğum istiyorum . Ne yapmam lazım ? Annemde zayıf benim, 5 imizide normal doğum yapmış fakat o da diyor senin doğurman zor , darsın diyor :((

evde kendın mayala dıycem ama ben yapamıyorum sanada soylemek hıc samımıce olmaz :) guvendıgımız markaları yıyıcez artık napalım. kola ıcıyorum demıssın cnm valla ne yalan soyleıyım bende ıcıyorum arada bı. doktor bıde ılk uc ay kısıtlama kendını canın ne ısterse ye iç dedı ya o bı rahatlık geldı bana anlatamam. bıde bu sıcaklarda ıyı gelıyo kola valla

canım benim dr'uma sorduğumda ne yiyeyim/yemeyeyim falan diye, günde 1 bardak kola içebilirsin dedi. soda/maden suyu kısıtlaması yok. tuzlu şeyler ye ki mideni bastırsın kusmalarını önlesin demişti. ekmek peynir tuzlu çubuk kraker, tatlı meyve suları içebilirsin demişti.

canım benim dr'uma sorduğumda ne yiyeyim/yemeyeyim falan diye, günde 1 bardak kola içebilirsin dedi. soda/maden suyu kısıtlaması yok. tuzlu şeyler ye ki mideni bastırsın kusmalarını önlesin demişti. ekmek peynir tuzlu çubuk kraker, tatlı meyve suları içebilirsin demişti.

Evet bi bardak kolanın bir bardak kahvenin bir zararı yokmuş:)

Ya kızlar ben önemli birşey sorucam. Benim boyum 173 kilom 55. Yaşım 20. Kalçalarımın genişliğide 93 .
Öyle bi baksın,muayne etsin die gittiğim doktor senin normal doğum yapman zor dedi. Çok üzüldüm ya. Ben deli gibi normal doğum istiyorum . Ne yapmam lazım ? Annemde zayıf benim, 5 imizide normal doğum yapmış fakat o da diyor senin doğurman zor , darsın diyor :((

çatın dardır canım bunun zayıflıkla alakası yok
banada diyorlar normal doğuramazsın diye
doktorum henüz bişey demedi ama herkes diyor
bu önemli değil bence
tamam normal doğum en güzeli ama
çatın geniş olsa bebeğin dönmedikten sonra yine normal doğuramayacaksınki

Back
X