- 30 Mayıs 2013
- 1.273
- 687
- 198
Kızlar merhaba içinizde bursalı olan varmı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba ben bursadanım 😊
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canimin nasil cig kofte istedigini bilseniz halime aglarsiniz. Doktor yemek yok dedi ama yiyen var mi? Biraz yesen nolur la?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
vitamın henuz vermedı folık asıtı de unutuyorum ben vallahı aklıma geldı mı alıyorum da
vitamın henuz vermedı folık asıtı de unutuyorum ben vallahı aklıma geldı mı alıyorum da
Merhaba ben bursadanım 😊
Bayanlar içinizde vitamin yada folik asit kullanmayan varmı
Ben kullanmiyorum canim 8. haftadan sonra biraktim folik asidi
ben folik asit de kullandım sonra onu bırakıp multivitamine de basladık ama kusma bulantı halsızlık bende de var :))) onunla ilgisi yok yaniFolik asit ben hiç kullanmadım zaten decavitide düzgün kullanmadım acaba kusmalar bulantılar halsizlik ler bu yüzden mi bitmiyor diye düşündüm
Canimin nasil cig kofte istedigini bilseniz halime aglarsiniz. Doktor yemek yok dedi ama yiyen var mi? Biraz yesen nolur la?
Oglum eylul dogumlu son 3 ay sicaklara gelmisti. O daha zor. Bu defa iyi denk getirdim benceinsanların ter kokusu benıde cok kotu yapıyo. tam bulantılar sıcak mevsıme geldı. bahtsızlığa bak
Ya kızlar ben önemli birşey sorucam. Benim boyum 173 kilom 55. Yaşım 20. Kalçalarımın genişliğide 93 .
Öyle bi baksın,muayne etsin die gittiğim doktor senin normal doğum yapman zor dedi. Çok üzüldüm ya. Ben deli gibi normal doğum istiyorum . Ne yapmam lazım ? Annemde zayıf benim, 5 imizide normal doğum yapmış fakat o da diyor senin doğurman zor , darsın diyor(
Su an cig koftecinin onunde sira bekliyoruz kizlar fihuuuuu :) aldik gitti :)
Su an cig koftecinin onunde sira bekliyoruz kizlar fihuuuuu :) aldik gitti :)
Ben de birazdan yiycem kimse kusura bakmasın3-4 haftadır sabrettim daha edemiycem. Afiyet olsun sana da.
Etme
eylemeeee😋 yahuuuu
bende bursadanım canım.neresindensin sen
Merhaba canım kaç haftalıksın yaşın kaç
Ahhh inşallahGercekten catin dar olabilir ama bu muayene ile anlasilir. Ins gonlune gore kolay bi dogum yasarsin. Doktorum sezeryan dedi normal her zaman riskli olandir sezeryan kisa yoldur dedi ama ben inat ettim normal dogurdum. Kolay da oldu. O dogum ani hayatimin en guzel aniydi. Bir de benim anestezi fobim var o yuzden sezeryan olmak zorunda kalmam.ins.