Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim.
yine aynı devlet hastanesinde doktor uçağa binemezsin dedi bu da kanaman falan yoksa binebilirsin bir sakıncası yok dedi.bir de bir saatlik uçuş ne olacak dedi.
ne yapacağımı şaşırdım.
bayramda ya da yakında uçağa binecek olan var mı?
bursalı hanımlar evrim hanıma giden varmı aranızda?
tabi ki tahmin edebilir merak etme :) benim de sat la uyuşmuyor bebeğin gelişimi, benim verdiğim tarihe göre farklı, makinanın tarihine göre farklı tahmini doğum zamanı :)
Ben gidiyorum canim. Ama problem cikarsa cok iyi yonlendiremiyormus diye duydum. Ben de cok kararsizim doktor konusunda. Esentepe tip merkezinde Demet hanim var. Bide ona gitmeyi dusunuyorum
samsung
Geçen hafta bende ilk defa gittim çok yoğundu yoğun oluncada ilgide ve problem çözmede yeterli gelmedi banada. başka doktor araştırıyorum bende
tşk ederim 37. haftada izne çıkmak mecburi olduğu için geç kalmak yada erken çıkmak istemiyorum... izin almadan doğum yaptığında da kullanılmayan izinlerin yanıyomuş....![]()
(sata göre 9+6 günlük olmam gerekiyor)
salı günü devlet hastanesine gittim bebek 9+2 günlük dedi yani o zaman 3 gün gerideydim
bugünde özel hastaneye gittim bu da 9 haftalık diyor 9+4 gün olması gerekiyordu.
kısaca salı gününe göre 9+4 olması gerekirken bu 9 diyor.
canım sıkıldı bu şekilde olan var mı cihazlara ya da ölçüme göre değişir mi? geri gidebilir mi gelişimi merak ettim.
kızlar dusuk sonrası gebelık daha mı zor gecıyo.benmkıde dusuk sonrası gebelik.dr da dedi bana biraz sıkıntılı olabılır diye.ardından kanamam başladı.bitmek bilmiyo:18::18::18:
memur musunuz siz? ben 37. haftada izin aldım, erken doğum yaptığım için o iki hafta da doğum sonrasına eklendi. sorun çıkmadı yani. 37 den önce olsaydı da eklenirdi sanırım, niye yansın ki :44:
yok memur değilim netten biraz araştırma yaptım ama şimdi aynı sayfayı ararken başka bir yazı gördüm benim okuduğum eski bir yazıymış. bu sayfada Erken doğum halinde, kullanılamayan doğum izni daha önce yanıyordu. Ancak, kamuoyunda Torba Yasa olarak adlandırılan yasa ile yapılan değişiklikle yanma işi kaldırıldı yazıyor![]()
oyy o kotuymus yaa bızımde herkes hamılelık dusunuyodu hep genc ınsanlarız ama bombayı ıklk ben patlaattımBıde devlet oldugu ıcın bı sıkıntı olmaz gıbıme gelıo ınsallah yanı... Ben ucretsız alıcam ınsallah..
Merhaba
7 haftalık hamileymişim
Ancak hem tiroid hem de kansızlık sorunum var
İnşallah sağlıklı bi hamilelik geçirebilirim
devletse hıc bısey olmaz canım senın ıcın rahat olsun. Ben ozeldeyım. Cok kotu ya. 4 ay bıtıyo gel dıyolar. Hıc kımse anlamıyo derdını. El kadar cocugu kıme bırakıcaksın dusunmuyolar.
merhaba canım forumda ısmıne hıc yabancı deılım.. hayırlı olsun bebısın...
selam güzel anne adayları :) vücuttaki ödemi atmak için doğal yöntem ne yapmalıyz su içmek dışında :26: ben de şimdiden şişlikler başladı tuzlu yiyorum galiba ama canım hiç tatlı çekmiyor![]()