2015 Şubat Anneleri

Ben bugün kayınvalidemden eve geldim evde yıkanacak bir sürü çamaşır var geri gitmeyide düşünmüyorum ama yemek problemini nasıl çözeceğim onuda bilmiyorum :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim.
yine aynı devlet hastanesinde doktor uçağa binemezsin dedi bu da kanaman falan yoksa binebilirsin bir sakıncası yok dedi.bir de bir saatlik uçuş ne olacak dedi.
ne yapacağımı şaşırdım.
bayramda ya da yakında uçağa binecek olan var mı?

Cnm şöyle söliyim bana doktorum dün 12. Haftaya kadar otomobille bile çıkma dedi ondan sonra da gidebileceğin en yakın yere gidebilirsin ancak dedi. Bebce tehlikeye atma usg konusunda da bence devlet hastanesindense özel git. Bu konuda sıkıntı yaşayanlar var hatta baxı özeller bile yanılabiliyor bebeğin geriden gelmesi sorun deil ama aynı anda iki usg de farklı çıkması biraz tuhaf bence makineden kaynaklanıyor

ben geçen hafta çanakkaleye ve izmir e gittim geldim otomobille hiç bir sorun olmadı doktordan izin almıştım. :)

bursalı hanımlar evrim hanıma giden varmı aranızda?

Ben gidiyorum canim. Ama problem cikarsa cok iyi yonlendiremiyormus diye duydum. Ben de cok kararsizim doktor konusunda. Esentepe tip merkezinde Demet hanim var. Bide ona gitmeyi dusunuyorum

samsung

tabi ki tahmin edebilir merak etme :) benim de sat la uyuşmuyor bebeğin gelişimi, benim verdiğim tarihe göre farklı, makinanın tarihine göre farklı tahmini doğum zamanı :)

tşk ederim 37. haftada izne çıkmak mecburi olduğu için geç kalmak yada erken çıkmak istemiyorum... izin almadan doğum yaptığında da kullanılmayan izinlerin yanıyomuş....:49:

Ben gidiyorum canim. Ama problem cikarsa cok iyi yonlendiremiyormus diye duydum. Ben de cok kararsizim doktor konusunda. Esentepe tip merkezinde Demet hanim var. Bide ona gitmeyi dusunuyorum

samsung

Geçen hafta bende ilk defa gittim çok yoğundu yoğun oluncada ilgide ve problem çözmede yeterli gelmedi banada. başka doktor araştırıyorum bende

Geçen hafta bende ilk defa gittim çok yoğundu yoğun oluncada ilgide ve problem çözmede yeterli gelmedi banada. başka doktor araştırıyorum bende

merhaba canım bende bursalıyım. benim bu 4. gebeliğim olduğu için ilk 3ü malesef düştüler. ben o kadar çok doktora gittim ki. özel devlet falan ama hiç biri içime sinmedi doruk hastanesine 2 kere düşünmek gerek gitmeden önce çünkü devletten bir farkı yok. eğer durumun iyi ise uludağ üniversitesinin profesörlerinin özel muyehaneleri var onları tavsiye ederim ama dediğim gibi ücretler çok yüksek. bunun sadece muayeneside yok bir ton test tahlil falan baya pahalıya patlayabiliyor. ama medicabilin doktorlarının da iyi olduğunu duydum ayrıca yoğunda değilmiş. ben uludağ üniversitesinden riskli gebeliğe gittiğim için yoğunluk filan bir derdim yok doktorum dünya tatlısı bir kadın ayrıca ultrasonu filan odasında kendine özel.devletin başka hastanelerinde 10 gün sonra ya ultrason veren hastaneler var malesef. o yüzden doktorunu biran önce ayarlaman gerekli ama dediğim gibi medicabili tavsiye ederim oraya da gitmiştim :)

tşk ederim 37. haftada izne çıkmak mecburi olduğu için geç kalmak yada erken çıkmak istemiyorum... izin almadan doğum yaptığında da kullanılmayan izinlerin yanıyomuş....:49:

memur musunuz siz? ben 37. haftada izin aldım, erken doğum yaptığım için o iki hafta da doğum sonrasına eklendi. sorun çıkmadı yani. 37 den önce olsaydı da eklenirdi sanırım, niye yansın ki :44:

(sata göre 9+6 günlük olmam gerekiyor)
salı günü devlet hastanesine gittim bebek 9+2 günlük dedi yani o zaman 3 gün gerideydim
bugünde özel hastaneye gittim bu da 9 haftalık diyor 9+4 gün olması gerekiyordu.
kısaca salı gününe göre 9+4 olması gerekirken bu 9 diyor.
canım sıkıldı bu şekilde olan var mı cihazlara ya da ölçüme göre değişir mi? geri gidebilir mi gelişimi merak ettim.

Arkadasım merhaba bu bir kacgünluk farklarin hiçbi önemi yokmuş sonuç olarak 9 haftaliksin beni.de 2 gün geriden gidiyor önemli olan haftaymış ayrica 2 farkli makinada farkli çıkmasi cok normal hassasiyetleri farkli doktor eli farkli sonuçta biraDa doktorun el becerisi baş popo ölçümü 1 hafta sonra gittiğinde o fark degisio belki öne bile geçiomuş merak etme

slm cici anneler uzun zamandır yazamadım ama sizleri hep takip ettim.dün kontrolüm vardı minnakım 8 haftalık olmuş ve kalbi pıt pıt atıyor çok mutlu oldum ve sizlerle paylaşmak istedim.ama geçen cuma biraz lekelenmem olmuştu doktorum 3 günlük progestonunun iğnesini verdi ve pzaratesiden itibarende dozunu 500mg çıkardı düşük tehlikesi var diye.ama hiç korkmuyorum verende Rabbim alanda bunu bile yaşıyor olmak bir lütuff. hergün bulantım ve kusmam oluyo hemde çok yoğun bir şekilde ama yine de çok mutluyum ıonu bile sevinerek karşılıyorum demek ki gerçek ki ben bunu yaşıyorum diye çok garip dimi.. Rabbim hepimize hayırlısıyla minnaklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin. Şikayet yok Şükür var....

kızlar dusuk sonrası gebelık daha mı zor gecıyo.benmkıde dusuk sonrası gebelik.dr da dedi bana biraz sıkıntılı olabılır diye.ardından kanamam başladı.bitmek bilmiyo:18::18::18:

benimde öyle ben 3. düşüğümü kürtajla yaptırdıktan sonra 1 adet dönemi gördüm 2. adetimi göremeden hamile olduğumu öğrendim umudum yoktu ama tosunum benimle 11 haftam biticek neredeyse. kanama sıkıntı malesef canım bende hiç olmadı sadece ilk zamanlar bir iki damla leke oldu o kadar. sana progestan vermeleri lazım vajinal günde 3 defa 200 mg lık kullanman lazım. bebeğin kalp atışları var mı bu arada ?

memur musunuz siz? ben 37. haftada izin aldım, erken doğum yaptığım için o iki hafta da doğum sonrasına eklendi. sorun çıkmadı yani. 37 den önce olsaydı da eklenirdi sanırım, niye yansın ki :44:

yok memur değilim netten biraz araştırma yaptım ama şimdi aynı sayfayı ararken başka bir yazı gördüm benim okuduğum eski bir yazıymış. bu sayfada Erken doğum halinde, kullanılamayan doğum izni daha önce yanıyordu. Ancak, kamuoyunda Torba Yasa olarak adlandırılan yasa ile yapılan değişiklikle yanma işi kaldırıldı yazıyor :emir_bebek::53:

Merhaba
7 haftalık hamileymişim
Ancak hem tiroid hem de kansızlık sorunum var
İnşallah sağlıklı bi hamilelik geçirebilirim

yok memur değilim netten biraz araştırma yaptım ama şimdi aynı sayfayı ararken başka bir yazı gördüm benim okuduğum eski bir yazıymış. bu sayfada Erken doğum halinde, kullanılamayan doğum izni daha önce yanıyordu. Ancak, kamuoyunda Torba Yasa olarak adlandırılan yasa ile yapılan değişiklikle yanma işi kaldırıldı yazıyor :emir_bebek::53:

umarım öyledir. yanması saçma zaten, ne yapalım içimizde mi tutalım :)

oyy o kotuymus yaa bızımde herkes hamılelık dusunuyodu hep genc ınsanlarız ama bombayı ıklk ben patlaattım:1: Bıde devlet oldugu ıcın bı sıkıntı olmaz gıbıme gelıo ınsallah yanı... Ben ucretsız alıcam ınsallah..

devletse hıc bısey olmaz canım senın ıcın rahat olsun. Ben ozeldeyım. Cok kotu ya. 4 ay bıtıyo gel dıyolar. Hıc kımse anlamıyo derdını. El kadar cocugu kıme bırakıcaksın dusunmuyolar.

devletse hıc bısey olmaz canım senın ıcın rahat olsun. Ben ozeldeyım. Cok kotu ya. 4 ay bıtıyo gel dıyolar. Hıc kımse anlamıyo derdını. El kadar cocugu kıme bırakıcaksın dusunmuyolar.

ay ınsallah bızım burda arkadaslar var bakanlıktan glen bakanlıklar genelde ızın konusunda daha sıkıntılı oluyo. sut ıznını bıle zar zor kullandran yerler var.. ama kısmet bakalım ozamana jkadar...

merhaba canım forumda ısmıne hıc yabancı deılım.. hayırlı olsun bebısın...

Teşekkür ederim
Evet bir derdim var veya geyik topiklerine yorum yapardım işlerden fırsat buldukça
Amin sizlerin de hayırlı olsun

selam güzel anne adayları :) vücuttaki ödemi atmak için doğal yöntem ne yapmalıyz su içmek dışında :26: ben de şimdiden şişlikler başladı tuzlu yiyorum galiba ama canım hiç tatlı çekmiyor:50:

Valla bnmde içimi bi tek patates haşkaması bastıryo ona da azcık tuz katıyorum korkuyrm bnde tuzlu yemekten

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X