Canım kusura bakma aynı yaşlı teyzeler gibi oluvermişim birden

Canım beni yanlış anlama ama anne baba sağlıklı olsun yeter ki çocuk nasıl olsa olur.Yada Allah vermediyse vardır bir bildiği ona da şükürler olsun.Yani çocuk doğduktan sonra senin canın için parçalanıyor canının yarısı gibi diyelim ama daha çocuk doğmadan anne baba sağlıklı olsun ki bebişlerine bakabilsinler.
Şükürler olsun canım inşallah meleğine kavuşacaksın sen de,her zaman birşey olacakmış korkusunu ben de bilirim oğlumdan,20 haftalıkken başladı vücudumda ödem,kilo artışı,yüksek tansiyon ve idrarda protein kaçağı.Eğer tansiyonum bu şekilde devam ederse beyin kanaması geçirebileceğimi hem bebeğin hem benim hayatımın tehlikede olacağını ve bu yüzden haftasına bakılmaksızın gebeliği sonlandıracağını söylediler.28 haftalıktan önce doğum yapmak ölü doğum yapmak demekti ve benim daha 8 haftam vardı en azından.Ve oğlumuzun olacağını öğrenmiştik 1 ay kadar öncesinde,ismi Özgür olsun demiştim,oğlum tekmeledikçe Özgür tekmeliyor bak babası Özgür aşağı Özgür yukarı... Doktor tuzu,şekeri,hamurişini,yağlı yiyceklere,hamur işlerini,salçalı ymeekleri,kısacası haşlama hariç herşeyi yasakladı bana.Ödemden 1 günde 4 kilo aldığım zamanlarım oldu,zaten hastalığı da öyle fark ettik ya.Özgüre birşey olacak diye endişelene endişelene geçti hamileliğim.Erken doğum olabiir ciğerleri gelişsin diye iğneler yaptılar..O iğneler bana alerji yaptı filan...Neyse fazla uzatmayım,velhasıl 28 haftalık olduk ve çok da güzel atlattık şükür.32. haftada bu sefer plasenta kireçlenmesi var dediler,bebeğe fazla oksijen gitmez beyin gelişimi fazla olmaz dediler yine bir endişe yine bir telaş...Özgür 36 haftalıkken 3 kg 51 cm olarak doğdu

Ama o sıpa doğasıya bana neler çektirdi

O yüzden seni az çok anlayabiliyorum canım benim bu çocuk endişelerinin hepsi çok zor.Rabbim yardımcımız olsun hayırlısıyla bir avazda alalım bebişlerimizi kucaklarımıza
NOT:Bu arada Özgür büyüdü teyzesi 5 yaşında ve isyankarın ta kendisi