• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Kizlar ben doktora balik tuketemedigimde ne yapabileceğimi sormadim. İki gündür ton baligi tuketiyorum bunun için bir zarari var midir? İçindeki yağ ayçiçek yagi olduğundan yagini süzüp yiyorum. Malum bu mevsimde olan baliklar pek sarmiyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

walla bende ton balıklı salata yıyıorum hosumada gıdıyo.. yarın bı sorayım bakalım

ben ton balıgı yıyebılırmıyım dıye ozellıkle sordum doktoruma oda ılk uc ay hersey yıyebılırsın demıstı. balık yemen de cok ıyı demıstı ama suan 3. aylar bıtmek uzere. konserve oldugu ıcın benım aklımda soru ısaretlerı oluyor. sen ıstersen ılk randevunda bı sor doktoruna

Kızlar ton balığı yüksek civa içeriği nedeniyle hamilelere tavsiye edilmiyor. Ayrıca suyun daha diplerinde yaşayan balıklar da Levrek vb. aynı nedenle önerilmiyor.

Sağol canım benim durulamadim sadece kuruladim sık sık wc ye gittiğim için fazla kalmadı öyle 1 saat belki sonra yikadim

Çok teşekkür ederim canım sabah denedim hakikaten şimdiye kadar doğru dürüst kaşınmadı :)

Saclarimi kestirdim. Off nasip bir rahatlik anlatamam. Keçe gibi olmustu kut kestirim. Ayy kafam rahatladi resmen...

Saclarimi kestirdim. Off nasip bir rahatlik anlatamam. Keçe gibi olmustu kut kestirim. Ayy kafam rahatladi resmen...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[i

Canım bende bugün aynen senin gibi saçlarımı kestirdim böyle bir rahatlık yok gerçekten hafifledim ;)

Son düzenleme:
canım ya yanlış anlamışsın :) benim 4. gebeliğim ama ilk 3 ü düştü canım daha 2 yıl bile olmadı evleneli ama çok zor dönemlerden geçtim. rabbim yaşatmasın kimseye. onu demek istedim 4. derken ilk 3ünde ben hiç birşey yaşamadım. hep sıkıntılı idiler zaten rabbimde aldı. hayırlısı böyleymiş. yeterki sağlıklı olsunlar allah bağışlasın 2 tane yavrun var. inşallah benim gibiler de biran önce kucaklarına alır yavrularını inan hani insan hamile kalıyor ve sağlıkla doğuruyor ama ben diğer hamilelerden daha farklı durumdayım. çünkü psikolojik olarak okadar zorlanıyorumki doktora girince. her an kötü birşey diyeceklermiş gibi. rabbim doktordan çıkan kimseyi ağlatmasın ağlayanlarda sevinçten ağlasın.
Canim benim ust uste kayip yasamissin seni anliyorum kucagina alana kadar gitmiyor o korku. Duanin gucu olmasa oglum dogana kadar kafayi yerdim.

Selam kızlar şimdi girdim içeriye. doktorum yoktu başka bir doktor baktı bana. ikili test için kan verdim. ve ense kalınlığına filan baktı allahıma şükür bebeğim gayet iyi. ense kalınlığıda 1.1 mm imiş doktor gayet iyi dedi. elini ayağını gösterdi kocaman göbekli bir bebek cinsiyeti sordum daha erken dedi. bende üstelemedim çünkü eşim özele gider öğreniriz demişti. yani 1 2 hafta sonra özele gidicem öğrenmek için çokta önemli değil ama merak insanı mahfediyor :1: ayrıca 12+4 idik ama 12+6 çıktım yani yarın 14. haftaya giriyorum. 66 mm idi bebeğim.

ayrıca 4 hafta sonraya detaylı ultrasona randevu verdi. ve 4 hafta sonra doktora göstericem. bir sıkıntın yok ilaçlara devam dedi. folik asite iğneye ve progestana. inşallah herkes benim gibi hayırlı haberlerle gelir kuzucuklarını görürler. :17::17:
Masallah kocaman olmus bebegin. Saglikla dogsun ins

Merhaba kizlar bende bugun kontrole gittim kendi doktorum bayramdan sonra cagirdigi icin baska doktora gittim.sukurler olsun hersey normal 🙏11+2 olmamiz lazim ama 11+6 gorundu bebisim gordum minisimi rahatladim cok sukur .bayramda ayvaliga gidebilirmiyim diye sordum kendi arabamizla mola vererek gitmemizde sakinca olmadigini soyledi .kontrole gidicekler darisi basiniza insallah sizde iyi haberlerle gelin🙏
Oy masallah guzel haberler gelsin hep cok sevindim.

Midem bulanmiyoor
Baska sehirdeyz bilmedigim doktora gitmeyi hic sevmiyorum
Ne olurdu hareket hissetsem :)
Ama kiloluyum bu defa of off

Kızlar benim yine bu baş ağrısıyla başım dertte. Tuttu yine. Birde kızım var. Hiç ilgilenenedim bugün onunla. Eşimi bekliyorum hayırlısıyla bi gelsin işten. İftardan sonra direk balıma masaj yaptırcam. Minoset içtim banamısın demiyo:(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar benim yine bu baş ağrısıyla başım dertte. Tuttu yine. Birde kızım var. Hiç ilgilenenedim bugün onunla. Eşimi bekliyorum hayırlısıyla bi gelsin işten. İftardan sonra direk balıma masaj yaptırcam. Minoset içtim banamısın demiyo:(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

gecen gun bnm de cok fena tuttu başım hatta agrıdan midem bulandı ust uste kustum..soğuk uygulayabilirsin iyi geliyor bi de ılık bi duş al brz uyumaya calıs..ben agrıdan uyuyamamıstım bile ama karanlıkta uzanmak brz rahatlatıyor

Canım geçmiş olsun sanırım riskli gebeliğin var erken başlamışsın bir sürü ilaç kullanmaya :50: Ben pek sevmiyorum ilaç kullanmayı hep de unuturum zaten kalsiyum filan da verdiyse yine bol bol süt içmeye bak kalsiyum yönünden zengin gıdalar tüketmye çalış.:49:
Ben de hic sevmem ilac icmeyi en son ne zaman agri kesici ictim hatirlamiyorum ama oglumda icmedim en son butun vitaminlerim asiri dusuk cikti fena oluyordum. Bu defa kendime bakmayi dusunuyorum. Sut icemiyorum icsem de takviye almam sart.

Ya benim saçlarım tutam tutam dökülüyor. Bunun çaresini bilen var mı? Kan değerlerim de iyi eksik olan ne acaba? Bir arkadaş vitaminlerin düşük çıkmıştı dedi ayriyeten vitamine bakılan tahlil mi var yoksa kan tahlillerinden mi söz ediyor? Böyle devam ederse sıfır saçla kalıcam. Zaten çirkinliğin dibi oldum ne olurum bilmem.
Hayatım boyunca sivilce görmedim yüzünde şimdi dudak çevrem komple sivilce.imdatttt.

benim bugün ikili testim vardı ense kalınlığı 1.1 mm olarak ölçtü doktor kan testimde çıkmış bu ne demek oluyor. yaptıranlar bi yorumlayıversin iyimi. internetten baktım normal gözüküyor ama

-PAPP-A 5.32
-SERBEST BETA-HCG 23.3

Ya benim saçlarım tutam tutam dökülüyor. Bunun çaresini bilen var mı? Kan değerlerim de iyi eksik olan ne acaba? Bir arkadaş vitaminlerin düşük çıkmıştı dedi ayriyeten vitamine bakılan tahlil mi var yoksa kan tahlillerinden mi söz ediyor? Böyle devam ederse sıfır saçla kalıcam. Zaten çirkinliğin dibi oldum ne olurum bilmem.
Hayatım boyunca sivilce görmedim yüzünde şimdi dudak çevrem komple sivilce.imdatttt.

Demir depolarin bos olabilir mi? Ferritin diye bakiliyor depoya. B12 ye falan bakildi mi. Aslinda hamilelikte sac dokulmesi duruyor tuylenme artiyor dogum sonrasi dokuluyor. Doktorun verdiyse decavit e falan basla bence

Demir depolarin bos olabilir mi? Ferritin diye bakiliyor depoya. B12 ye falan bakildi mi. Aslinda hamilelikte sac dokulmesi duruyor tuylenme artiyor dogum sonrasi dokuluyor. Doktorun verdiyse decavit e falan basla bence

Kan değerlerim iyi benim et çok yerim. Sadece ne işe yarıyosa kreatinin düşük.
Bende başta saçlar güzelleşir diye biliyorum.stresten de olabilir belki

Canım zaten saçın kökünü besleyen o hatta bir şampuan reklamında içerisinde olduğunu söylüyorlardı

benim bugün ikili testim vardı ense kalınlığı 1.1 mm olarak ölçtü doktor kan testimde çıkmış bu ne demek oluyor. yaptıranlar bi yorumlayıversin iyimi. internetten baktım normal gözüküyor ama

-PAPP-A 5.32
-SERBEST BETA-HCG 23.3

Ben hic bilmiyorum canim bu testi.

kreatinin bol bol süt ürünleri tüketmen demek canım. hamilelerde genelde azalıyor. süt peynir yoğurt bol bol tüket kas kasılmalarını önler. saç dökülmesi ise tuhaf benimde hamile kalmadan önce abartılacak derecede dökülmezdi ama yinede dökülürdü şimdi bir uzadı saçlarım ve dökülmüyor maşallah. ki bende kansızlıkta var yani. bence vitamin depolarında azalmada olabilir veya tamamen tesadüfte olabilir :)

Ben hic bilmiyorum canim bu testi.

bende bilmiyorum işte :D ama internette öğrendiklerime göre şöyle bir durum mevcut yaptıracak arkadaşlar aklınızda bulunsun her yere bakmanıza gerek yok

pppa yüksek çıkmalı imiş. beta hcg düşük çıkmalı imiş. yani benim normal gözüküyor ama rapor hastanede onlar bir programa girip risk gurubunu söylüyorlar. çokta takılmamak lazım. rabbim eli ayağı düzgün sağlıklı evlatlar versin :)

bende bilmiyorum işte :D ama internette öğrendiklerime göre şöyle bir durum mevcut yaptıracak arkadaşlar aklınızda bulunsun her yere bakmanıza gerek yok

pppa yüksek çıkmalı imiş. beta hcg düşük çıkmalı imiş. yani benim normal gözüküyor ama rapor hastanede onlar bir programa girip risk gurubunu söylüyorlar. çokta takılmamak lazım. rabbim eli ayağı düzgün sağlıklı evlatlar versin :)

Bende düşen bebekte sonucu düştükten sonra aldım.daha dr gösteremedim de bütün interneti araştırdım ne anlama geldiğini bulamadım hepsi yabancı yazıyor. Meraktan sadece

Back
X