2015 Şubat Anneleri

Canım içini ferah tut insn pozitif düşünce vücutta pek çok şeyi etkiliyor.

Zaten bebişin ne güzel 5 gün öndeymiş benimki de 3 gün önde ve doktorumuz iri bir bebiş geliyor dedi :)

Demek senin minnakta tombik olucak ve uzun boylu ondan ense ölçümü yanıltmıştır. Kan değerlerinde risk uokmuş sonuçta ki zaten usg ölçümü yanılma payı yüksek olan bir alet :)

Oh oh maaşalah sağlıklı büyüsün doğsun annesi sen sıkma hiç canını 💕

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Amin çok tşk ederm canım sözlerin güç verdi bana :16:
inş hepimz sağlıkla alırız bebişlermzi kucağımıza :emir_bebek::nazar: nazar değmesn tombiş olacak sanırım bebişlermz .

Saat altıdan sonra kimse kalmıyor.ya kocalar geliyor eve ya da uyuyor bizim hanımlar.
Ben de 11:30 gibi uyuyorum.2 saat uyuyorum sonra ayakta sabaha kadar dolan dur.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar bulantılarım geçti benim eee geçince de şimdi hiç anlamıyorum. Hamile olduğumu 😁 tekmeleri hissedinceye kadar histerik olurum ben en azından bulantılar aklımı başıma getiriyordu sizde de var mı böyle düşünceler? Bebişimin kuzucuğumun iyi olduğunu anlamak için ne yapıcam ☺️ Keşke hemen hareketlerini hissetsek dimi?

Hahhaa aynısı sabah bana oldu ya hatta ben her sabah kustuğum için bugünde bekledim bekledim tık yok ama kahvaltıda yapamıyorum neyse yarım saat sonra aratmadı kendisini zaten yine lavaboya koştum :)

İyiyim canım sıcak olmasa daha şyi olabilirdim ama.

Offf sorma ya heryerim şişiyor birde benim elim ayağım çok terler telefonda oyun bile oynayamıyorum elimin terinden :D

Tavuk yemeyin hakkaten yarar yok zarar cok antibiyotik hormon vb o kadar zararliymis ki cogu kadin dogum ve cocuk dr onermiyor.hatta çocuklarda erken ergenlige neden oldugu yonunde arastrmalar var biz tuketmiyoruz cok nadir piser kizima hic yedirmiyorum alistik da böyle

Totoyu donmemisti de bagdas kurup oturuyodu hep cadi;)

Hayirli olsun sikintilarim da gecer tez elden inşallah

Senin de sikintin bitmedi bi yavrum ya rahata eremedin söyle bi hayirlisiyla

Rabbim gonlune gore versin canım

Napalim be canim sıcaklar sikintilar derken gun doldurmaya çalışıyoruz hep ayni

Bizdede aynı bu ara gevezeliğim tuttu eşim başladı kızışmaya söylenip durdu bugün ama maşallahım var iki gündür Allahım hepimizin eski enerjisini geri versin inşallah resmen yemek yediğim için dün Allahım ne kadar büyük bir nimet yemek yiyebilmek dedim resmen psikilojim bozulmuş yaa

Ben de Bornovada Ekodam kadın doğumda Hüseyin Ceyberi'ye gidiyorum canım. Burdaki forumlardan bulmuştum onu da çok iyi yorumlar okuyarak gittim ve çoook memnun kaldım. Kadayif gibi doktor öyle nazik öyle pozitif. İnsanda ne kaygı kalıyor ne endişe :)
Umarım doktorlarımızdan yüzümüz güldü doğum da güzel olur canım :)

Amin canım inşallah sağlıkla kucağımıza alalım inşallah :16::16:

Hahhaa aynısı sabah bana oldu ya hatta ben her sabah kustuğum için bugünde bekledim bekledim tık yok ama kahvaltıda yapamıyorum neyse yarım saat sonra aratmadı kendisini zaten yine lavaboya koştum :)

Şikayet ediyoruz ama galiba seviyoruz hamileliği hissetmeyi 😊 Allah aratmasın bugünlerimizi bebişlerimiz iyi olsun da her türlü cefaya raxıyız 🙏

Offf sorma ya heryerim şişiyor birde benim elim ayağım çok terler telefonda oyun bile oynayamıyorum elimin terinden :D

Bana da klimalaar kar etmiyor çok çıldırtıcı bir durumdayız :)))

Bu arada sakatat konuşulmuş bana da yasakladı doktorum hoş ben zaten sevmem ama sakatat türevleri,çiğ et,midye,karides kalamar vb hepsi yasak dedi....

Saat altıdan sonra kimse kalmıyor.ya kocalar geliyor eve ya da uyuyor bizim hanımlar.
Ben de 11:30 gibi uyuyorum.2 saat uyuyorum sonra ayakta sabaha kadar dolan dur.

Valla ben paso burdayım 7\24 online :) telden girdiğim için 😁 bu arada ben uyuyamayınca kalkmaya da üşeniorum yatakta dönüp duruyorum bide ev iki katlı alt kata inmeye korkuorum gece ondan olduğum yerde tavana bakıorum 😫😫

Valla ben paso burdayım 7\24 online :) telden girdiğim için 😁 bu arada ben uyuyamayınca kalkmaya da üşeniorum yatakta dönüp duruyorum bide ev iki katlı alt kata inmeye korkuorum gece ondan olduğum yerde tavana bakıorum 😫😫

:-) bizim ışıklarlar açık hep ama bizim evde iki katlı ama ben alt kattayım bende yukarı çıkmıyorum.hatta metdivende kapı var önüne ayakkabılık çektim.Eşim olmadığından korkuyorum hırsızdan falan.ama hep uyanık olduğumdan diyorum hırsız nasıl gelecek.bir yastık edindim onla biraz uyuyabiliyorum sanki.bacağımın arasına koyuyorum biraz sarılıyorum biraz belime koyuyorum.gece boyu biri beni izlese kapatır hastaneye

Nar ve maydanozu neden yeme dedi ki canim ya ben yiyodum maydanozu. Hem de her gun.

Nar sanirim sekerle ilgili de hurma ve maydonozun dusuk yapma riski vermis. Gerci bir iki dal yiyince birsey olmaz sanirim

Oyy kuzum bakalım ne çıkıcak :)) ben de hep kız diyorum. Hamile olduğumu öğrendiğim gece pembe yelekli bir bebeğim vardı kucağıma alıp kokluyodum mis gibi bebeğim diye :)
Ama sonra hep erkek bebişim olduğunu gördüm hatta en son yüzünü bile gördüm böyle ela gözlü yuvarlak yüzlü tombik yanaklı açık kumral saçlı yakışıklı bir oğluşum olmuştu gerçek gibiydi çok etkisinde kaldım :)

Bende hamile olduğumu henüz öğrenmemişken rüyamda sarı hafif uzun saçlı renkli gözlü bir erkek çocuğu görmüştüm. Ama benimmiş. Belki hayalimdeki erkek çocuğu tipi olduğu için girmiştir rüyama:)

Oyy oyy uyku nerdesinnn neden geceleri uyuyamiyorum gündüz uyku yok hep uykusu gelenlere imrenir oldum valla yaaaaa

Oyy oyy uyku nerdesinnn neden geceleri uyuyamiyorum gündüz uyku yok hep uykusu gelenlere imrenir oldum valla yaaaaa

Burda bir tane daha var

Benim bulantılarım azaldı daha iyiyim verdiğim beş kiloyu geri aldım o kadar üstüne kilo alımı olmadı bide sana şeyi sorcam benm ikizlerimüst üstelermiş doktor dedi ama sekiz haftalıklen gittiğimde doktor sag sol demişti yer değiştrmil olabilirlermi kese yer değiştrrmi acaba yaa seninkilerin duruşu nasıl yan yana mı üst üstemi?

11 haftalikken kontrolde ikisi yanyanaydi dr böyle bi resmini vereyim bi daha yanyana gelemeyecekler sonra altli ustlu olacaklar dedi yani biri altta biri üstte duracakmis normal yani korkma bulantikarin da gectiyse keyfini çıkar hamileliğin:46:

Glikoz surubu hazir gidalarda var ve cok sakincali. Karatay hazir urun tuketmeyib diyor. Meyvenin bile sekeri var cok yemeyin diyor. Onun dediklerine gore beslensem sekerim var mi diye merak etmezdm ve seker yuklemesi yaptirmazdim. Ama oyle beslenemiyoruz bu yuzden risk altindayiz. Test ilk hamileligimde yaptirdm bunda da yaptiririm. Karatay kendi beslenme duzenine uyanlara sesleniyor yani :)

Yenidogan cogu yerde yok. Doktorum erken dogum olursa seni sevk ederim demisti. Ins yasamayiz oyle seyler. Evet nil i seZeryanci diye duydum. Zaten normal dogum yaptiran cok az piyasada. Ben normal dogurdum butun herkes olaganustu bisey yapmisim gibi yorumladi :d

Bazilarinda oluyor canim cok normal. Ama goguslerini elleme siktirma. Erken doguma sebep olabiliyor goguslerin uyarilmasi

Ben de cok dr gezen biriyim. Gezsem de birine guvenirim onun dedigini yaparim ilac konusunda fln. Hakkaten farkli yaklasabiliyorlar kafa karisiyor.
Bende pihtilasma var cok arastirdim pihtilasmasi olmayanlarda tedbir olarak verilse de ilk 3 aydn sonra kesiliyor. Bana sorarsan birak diyen doktora guvenebilirsn gibi.

Hurma son ayda bol bol yemek gerekiyor. Dogumu kolaylastiriyor sut getiriyor. Ama simdi yemk dogru degil de cani isteyen 1-2 yese bisey olmaz. Cok cok yemk sakincali. Maydonoz da oyle oturup bir tutam yemiyoruz ya.
Çok erken geldi bana o yüzden korkmadim değil yani ama ilk başlarda bilmediğim için sıktı biraz inşallah bir şey olmaz:50:

Ne olacak bizim halimiz yaş al 4 saat uyudum bitti yaa aallahimmm

😳 ben de hala çok uyuyorum, hemen yoruluyorum. Kansızlıktan diye düşünmeye başladım. 13. Haftayı tamamladım hala erkenden uykum geliyo... Cok uyumak da uyuyamamak da kötü 😕

Back
X