Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla zararını bilmiyorum ama gitmesem çatlayacağımı biliyorum inşş değildir iki hafta normal normal :)
genelde o tarihlerde veriliyor demekki iyi içim rahatladı. DGY canım 20. haftada bidaha girerim ama malesef detaylı ultrasona randevu almak çok zor.
PİKİ canım ben hiç birşey demedim ama doktor birden birdahaki gelişinde ayrıntılı ultrasona randevu al dedi yani tamamen öyle oldu durum. ne yapalım çıkrsada allahtan çıkmassada allahtan . evlatlarımızın eli yüzü düzgün sağlıklı evlatlar olmasını nasip etsin rabbim.
Ooo sen ne diyon ikinciyi kocasi 7 aylikken goturmus, bundada.giturmem demis cok merak ediyor kocasinin kafasinda var valla citta cikaramiyor. Eltimin oglu giturecek. Yatin kalkin yine dua edin.kocislere :)) hahaha dunyada boyle manyaklarda var :)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende senın kuzuyu erkek sandım :) Allah uzun omur versın canım ıkısınıde. bursa guzeldır gercekten , gemlıkte cok guzel ama kucuk ve şirin bır yer ben cok severım gemlıgı. eşimle sık sık kordonda yurumeye gıderız :) sen nıye kaldın gemlıkte iş ıcın falan mı? bizde antalya ve alanyaya tatıle geldık. antalyada arkadaslarımız da var sureklı gorustugumuz. ende severım antalyayı ama alısık olmadıgımız ıcın okadra sıcaga eylulun sonunda yapıyoruz antalya tatıllerını :)
anaam ne kocalar var bızımkılere maaşallah :) benımkıde işi yuzunden son randevuya gelemedı. goremedı bebısı kı bı hafta oncesınde yıne doktordaydık. bu sabah bana hadı doktora gıdelım yarın bende goreyım özledım falan dıyo :) bende bastım kahkahayı. cunku önceden cok bebek ıstemıyordu, benım cok ıstemem yuzunden kabul ettı resmen. bıde hep derdı ben yuz vermem cocuga, hayatımı ona gore ayarlamam falan dıye. bende dedım 94 gramlık halıyle senı kosturuyo peşinden bıde dogsun koşsun sarılsın sana bakalım nasıl yüz vermeyeceksın dıye dalga gectım sabah. çıt yok tabı :) eee evlat sevgısı benzemıyor baska seye. gecen bır yerde bir söz okudum cok hosuma gıtmıstı onu soyledım ona. artık hak vermeye basladı tabıkı.
Evlat dediğin, Peygamber ağlatmış imtihandır.
Kimse basit görmesin, hafif geçirmeyi beklemesin
Steteskopla dinlenebildigini bir kac yerde okumustum. Ama 20li haftalarda felandir. Zaten o zaman da hareketleri hissederiz.
Simdi dinleyebilir miyiz bilmiyorum denemek lazim ama :)
Ben erkek hissediyorum ama 18inde belli olur insallah randevum o zaman. 14. Haftada olacagiz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Seninde kanaman olmusmuydu canin?ben ondan korkuyorum kanamam vardi ondan sonra verilmisti progeston cok sukur bayagdir yok ama kesenin altinda ultrasonda ufak bi kanama alani gorulmustu bsyramdan once
kızlar benim göğüsler yumuşadı iki hafta öncesine kadar taş gibiydi acısından duramıyodum. normal mi bu???
onlar olmuyorki biz oluyoruz ama ocak annelerinin konusmaları okudum dün biri kayınvalidesi zoruyla ayse koycakmıs bebeğinin adını adın benim adım demiş kocasıda ısrar ediomuş onu anlattım bakalım melike sen naapcan dedi bende ben koymam koysamda kimliğe yazdırmam kulagına okuturum dedim cok bozuldu üzüldüm öyle oluncada![]()
Kızlarrr şimdi atağa kızlar mı geçti yoksa erkekler mi kimler önde ????
birde belli olmayanlar kutunuzda ne hissediyorsunuz :)))
tabi tabi ruh sağlığı da oldukça önemli bi faktör:)
eşimin tayini çıkmıştı oraya kuzum sonra alt bölge tayininden antalyaya geçtik dostlar var burda evet şirin bi yer ooo sıcağı nemi çok fena klimalar olmasa yanmıştık valla bu arada çok sağol allah senin kuzunada sağlık sıhhat versin inşşş
Ah o imtihan cok zor çoook. Allah hiçbirimize o imtihanı göstermesin.
bende senın kuzuyu erkek sandım :) Allah uzun omur versın canım ıkısınıde. bursa guzeldır gercekten , gemlıkte cok guzel ama kucuk ve şirin bır yer ben cok severım gemlıgı. eşimle sık sık kordonda yurumeye gıderız :) sen nıye kaldın gemlıkte iş ıcın falan mı? bizde antalya ve alanyaya tatıle geldık. antalyada arkadaslarımız da var sureklı gorustugumuz. ende severım antalyayı ama alısık olmadıgımız ıcın okadra sıcaga eylulun sonunda yapıyoruz antalya tatıllerını :)
Canım benim de ayni sekilde oldu progestani kullanmam kutu bitince bıraktırdi dr usgde bisey gorse devam ettiririrdi korkma
Yumusadilar ama dolgunlastilar bi hayli normal normal korkma
Hayatta koymam valla ben tasiyim dokuz ay milletin adini koyimm yok öyle
Isteyen bozulsun
Kutumda bile bsy hissedemiyorum herkes erkek diyor bilmiyorum artik hayırlısı
Kızlarrr şimdi atağa kızlar mı geçti yoksa erkekler mi kimler önde ????
birde belli olmayanlar kutunuzda ne hissediyorsunuz :)))
GÜNAYDIN KIZLAR ,
dün yazmıştım ama kimse cevap vermedi elevit kullananlar bilgisi olan bişi diyebilir mi ? ilacı içince dudaklarım feci halde şişiyo nerdeyse çeneme dayanıyor doktoruma ulaşamadım bilgisi olan söleyebilir mi yaşayan varmı ????
Ay o nemi sicagi hic hatirlatma senin biyan komsunum ben de cehennem gibi oluyor yazın disari çıkmak zulüm; )
Amin rabbim esirgesin cumlemizin evladini
canım derinlerde baskın bi tahmin vardır mutlaka allah gönlüne göre versin inşş
Benimkine bi ihtimal erkek dedi ama gelecek ay daha net söylerim dedi.. Burdaki nub grubyndakiler de erkek dedi 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bi yan komşu derken bacım şehir mi gidem apartman mı :))))
Yok valla isin entresan yani o icgörumu kaybettim![]()
Devlet hast.cok azarliyor insanlari haklisin insanlarin psikolojisi bozuyorlar.valla hala ankarada olanlara sesleniyorum ankara başkent hastanesine 2 yıldır hem normal muayene için hem tüp bebek için hemde kist ameliyatı için gittim.ameliyathanesinden özel odasına kadar heryerini gördüm.hem temiz hem devlet gibi azarlayan yok herkes ilgili hemde özellere göre çok uygun özel oda gecesi 600 lira normal doğum 1,400 lira...