2015 Şubat Anneleri

ben de calısıyorum cozum olarak şöle yapıorum. evden meyve getırıorum arada onu yıyorum ya da ayran vs ole bısıler ıcıyorum. sabahları da 10 gıbı 1 avuc cevız fındık badem karısık yıyorum. boylece mıde cok bos kalmamıs oluyor.

meyveyı bende aksam 4 gıbı yıyorum ama su sanah fındık cevız olayına baslamam lazım. bırde benım sekerım cok dusuk. onun acıl dengelenmesı lazım

Kızlarrr uzak kaldım ama şehirdışından misafirlerim vardı. Bugün bişi oldu çok fena oldum ya biliyorsunuz ben hiç kusmadım bu haftalara kadar mide bulantım olmuştu ama kusamam ben zaten normalde az önce misafirler gittş ben de duşa girdim duşta midem bulanmaya başladı ama felaket ve tazyikli bi şekilde kustum :(( böyle bişey yaşayan oldu mu? Yani 3 ayın sonunda kusmaya bsşlayan yada neden böyle oldu sizce? Evdede yalnızım çok korktum
benimde midem bulanmadı hiç ama iki kez senin dediğin gibi ortada bir şey yokken fazlaca kustum. geçende öyle otururken birden geldi anlamadım.

Teşekkür ederim :) hepimize maşallah :)
Hayır kocaelideyim ama keşke istanbulda yaşasam ( fakat böyle doktoru orda bulurmuydum bilmiyorum :))) )

canım kocaelinde nerdesin. ben de kocaelinde yasıyorum. konak hastanesine gidiyorum ama memnun değilim değiştirmek istiyorum ama çok da tanımıyorum bu şehri o yüzden bulamadım :oops:[/QUOTE]

Konak'ta kime gidiyorsun ? Benimm burda gitmediğim doktor kalmadı ama hepsi başından sağdı , şuan Semih özeren e gidiyorum . Evet çok pahalı . Ama gerçekten değiyor. O kadar rahatlatıyor ki adam aynı zaman da terapi uyguluyor gittiğimde :)

Bende ilk ay dört kilo verdim şimdi dördüncü ay içerisindeyim ancak bir kilo alabilmişim 59 kiloyum ama bebeğin gelişimi güzel demişti doktor bende kilo alamayınca endişelendim açıkçası ama avantajlıda aynı zamanda:rolleyes::D:p

bende anlamadım birçok kişi yok nedense. ya telden giriyorlardı uygulama iptal oldu onu mu anlamadılar giremiyorlar bılmıyorum valla kımseler yok.

telefondan giriyorum uygulamadan değil direk siteyi yazıp giriyorum . Fakat şimdi 10 sayfa mesaj okudum , daha yeni çıktı . Pff pok gibi böyle , ne güzel alışmıştık. Bizede yaranılmaz zaten halbuki bizi düşündüklerinden yaptılar :))
Evet kimse yok ben çok sıkıldım zaten :/

selam arkadaşlar bugün 12 haftalık olduk en son bayramdan önce kotrole gitmiştim uzun aradan sonra yarın ikili test için gideceğim aslında çok kararsızım testi yaptırmak konusunda zaten cok telaşlı biriyim çıkabilecek kötü sonuç karşısında ne yaparım bilmiyorum kendimide bebeğimide strese sokmak istemiyorum ense ölçümü normal cıkarsa yaptırmamak mantıklı geliyor ama yinede doktorla konuşmakta fayda var ortak karar alırız acayip heyecanlı ve korku doluyum..
birde son iki haftadır kabızlık sorunu yaşıyorum şeftali yesemde bol su içsemde düzene girmedi bir türlü
offff kızlar lütfen dua edin bana kalbim agzımda atıyor sanki yarını bir atlatsam bebeğimin sağlıklı oldugunu bi duysam rahatlayacam valla hamile kalmak kadar hamile olmakta cok zormuş rabbim sağlıkla tamamlamayı kucağımıza almamazı nasip etsin inş.

kızlar
kan sonuçları çıkmış ultrasonlarla birlikte gideceğim inşallah iyi çıkar yazmışsınız ama bu yeni blogu anlayamadığım için tek tek cevap yazamadım k. bakmayın dönünce yazarım

benimde midem bulanmadı hiç ama iki kez senin dediğin gibi ortada bir şey yokken fazlaca kustum. geçende öyle otururken birden geldi anlamadım.
Cnm sağol cvp verdiğin için ya saçları çıkıyor bebişin diyorlar ama tıbbi gerçeklik payı bar mudır bilmiyorum ama sen bulantı yaşamama rağmen sende kustuysan herhalde normal bişeydir

canım kocaelinde nerdesin. ben de kocaelinde yasıyorum. konak hastanesine gidiyorum ama memnun değilim değiştirmek istiyorum ama çok da tanımıyorum bu şehri o yüzden bulamadım :oops:

Konak'ta kime gidiyorsun ? Benimm burda gitmediğim doktor kalmadı ama hepsi başından sağdı , şuan Semih özeren e gidiyorum . Evet çok pahalı . Ama gerçekten değiyor. O kadar rahatlatıyor ki adam aynı zaman da terapi uyguluyor gittiğimde :)[/QUOTE]

konakta funda sarıcalıoğlu na gidiyorum. çok yogun bi dr. doguma da girio vs derken çok az vakit ayırıo ve cok bekletio. semih bey hangi hastanede ya da özel muayenesi mi var ? gerçi drumu bayan istiyorum. doğuma da o girsin istiyorum ama bulamadım kafama göre.

meyveyı bende aksam 4 gıbı yıyorum ama su sanah fındık cevız olayına baslamam lazım. bırde benım sekerım cok dusuk. onun acıl dengelenmesı lazım

basla basla ceviz özellikle çok önemli. şeker için drunla konuş derim. benim de tansiyonum düşüo tuzlu ayran içiyorum arada.

Cnm sağol cvp verdiğin için ya saçları çıkıyor bebişin diyorlar ama tıbbi gerçeklik payı bar mudır bilmiyorum ama sen bulantı yaşamama rağmen sende kustuysan herhalde normal bişeydir
EVET bu ara saçı çıkıyormuş bebeciğin. ama o kesenin içinde değil mi mide ile bir alakası var mı bilmiyorum. gerçi eskiler diyorsa dogru söylüyorlardır.
diyorumya geçen sapasağlam dururken birden bir geldi anlamadım numara yapıyorum gibi oldu.

Can kızlarr canımm kızlar ben bugün kuzumun hareketlerini hissediyorum çok şımarıyor sanırım maşallah barrek allah bebişcanıma çok duygulandım yahuu diğer bebişimide bu haftalarda hissetmiştim şükürler olsun rabbime

Konak'ta kime gidiyorsun ? Benimm burda gitmediğim doktor kalmadı ama hepsi başından sağdı , şuan Semih özeren e gidiyorum . Evet çok pahalı . Ama gerçekten değiyor. O kadar rahatlatıyor ki adam aynı zaman da terapi uyguluyor gittiğimde :)

konakta funda sarıcalıoğlu na gidiyorum. çok yogun bi dr. doguma da girio vs derken çok az vakit ayırıo ve cok bekletio. semih bey hangi hastanede ya da özel muayenesi mi var ? gerçi drumu bayan istiyorum. doğuma da o girsin istiyorum ama bulamadım kafama göre.[/QUOTE]

Hamileliğim için gitmedim ona hiç ama evlendiğim zaman bikaç sorun yaşamıştık gitmiştim . Kayınvalidem eşimin yengesi de ona çok gitti , yaşından dolayı tecrübesi var ama çok ayrıntılı bakmıyor . Bikeresinde eşimin zoruyla idrar tahlili yaptı ve yok sende enfeksiyon demesine rağmen enfeksiyon çıkmıştı :) doktor gerçekten şans işi ,kimine yarıyor kimine yaramıyor . Bayan doktor kocaelide az . Geneli hep erkek . Birde gülçin var ama ha funda ha gülçin yoğunlukta muayne de aynı yani ... Semih bey aynı zamanda Perinatoloji uzmanı . Hep gitmesende bir kere gitmekte fayda var (eğer daha önce düşük hikayen falan varsa tabi ) Acıbadem Doktoru. Özel sağlık sigortam olmadığı için muaynanesine gidiyorum . Hastanede 320 , muaynanesinde 250 ... Umarım yardımcı olabilmişimdir .

Back
X