Selam herkese tek gözü kapali korsan gibiyim okumaya calistim ama dayanamadim. Gribin muhtesem kankisi goz nezlesi beni esir aldi yine bi gözüm tamamen iptal cesme kivaminda zonklamasi da cabasi. Gece hic uyuyamadim bogaz göz agliycam halime o derece. Öneriler veren arkidisler teşekkür ederim ihlamur yasak degil gebelikte gunde ikiyi gecmiyorum ictigimin ilk saati rajat ettriyor en azından adaçayı içmek sakincali ama Yaprakgul gargara onermis tukuruyon.onu eskiden yapardm tekrar deniim bari. Zencefil bal ihlamura katiyorum zaten bol.limon sikip iciyorum direk eksisiyle yaksin diye bogazimi
Ama su göz nezlesi hepsini solladi.ilaci da yok bunum gunu dolmadan gecmiyo uyuz cocuklugumdan beri cekiyorum nefret ettriyor hayattan. Kizdan gozumu kapatıp yatmak da.mumkun olmuyo ki devamli bisey istiyo az icim geçsin dalayim sansim yok cam balkon açık olunca takipteyim surekli. Asm gidin demissiniz de bişey vermiyolar.malesef kizima gebeyken ayda.iki kez agir grip gecriodum malesef bagskligim cok zayıf alerjik zemin de var bogazda bakteri cikar da cok uzum gecmzse anca antıbıyotık verıolar yalvariyordum ilac diye de cekecen boyle diyordu tum drlar oy rabbim acisin inşallah; (