eşime dedim o nedenle taşınıyor diye de alakası yok dedi. ben de öyle inandım.ay cıddı cıddı tasınıyomuu ne ısı varmıs orda hazrı bebek gelıoken
bakarım bir şekilde artık. Allah düşürmesin, bize güç kuvvet versin bakalım kendi çocuklarımıza.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşime dedim o nedenle taşınıyor diye de alakası yok dedi. ben de öyle inandım.ay cıddı cıddı tasınıyomuu ne ısı varmıs orda hazrı bebek gelıoken
bence görmemiz lazım kendini nie bu kadar yeriosun ki bence sana cok yakısmıstır hamilelik kayınvalidemin deyimiyle oyyyyy pumak pumak olmussundur :)kızanım bacağın kolun zayıf olduktan sonra göbek kısmı güzel duruyor. istediği kadar çıksın . sen guzelsın ben yusyuvarlak oldum. resım çeksem korkarsınız.
kızanım bacağın kolun zayıf olduktan sonra göbek kısmı güzel duruyor. istediği kadar çıksın . sen guzelsın ben yusyuvarlak oldum. resım çeksem korkarsınız.
pembe bluzda iice belirginleşmiş göbeğin ama cok datlı bi hamile olmussun benim gögüslerimde cok büyüdü hepsi bir bütün halinde büyümeye de devam edio :)Eki Görüntüle 1227047 Bizde yorumlarınızı bekliyoruz :) Arkadan kimse hamile demez karşıma geçen aaa sen hamilemisin diyor :)
Kilo almadım sayılır 55 tim 55,700 falanmı şimdide :)
( Fotoğrafların arası 2şer gün falan )
yakın akrabalara özellikle gösterdim yaa kendimi aklamam lazım namus meselesi buhaha komik olmuş. ultrason kağıdında dolaş gösterirsin. ama 4,5 aylık olacak artık benımde son ıkı haftadır cok cıktı.
pembe bluzda iice belirginleşmiş göbeğin ama cok datlı bi hamile olmussun benim gögüslerimde cok büyüdü hepsi bir bütün halinde büyümeye de devam edio :)
ben gidiyorum yaa siz beni deli edeceksiniz . ama böyle hamile mi olur . çok zayıfsınız hepınız. şişmanlar nerde niye sesleri çıkmıyor :))Eki Görüntüle 1227047 Bizde yorumlarınızı bekliyoruz :) Arkadan kimse hamile demez karşıma geçen aaa sen hamilemisin diyor :)
Kilo almadım sayılır 55 tim 55,700 falanmı şimdide :)
( Fotoğrafların arası 2şer gün falan )
benim de hiç popom yoktu ilk popo cıktı bende eşimde bence bu kalabilir dioBide popo çıksa şöyle :) :)
ohh ohh göbek gitsin gerisi kalsın hiç hayır demem :)))
Ayrıca teşekkür ederim :)
buda benım gobus :)
burdayım iştee cnm ben zayıf deilimki 70 kiloyum balık etliyim :)ben gidiyorum yaa siz beni deli edeceksiniz . ama böyle hamile mi olur . çok zayıfsınız hepınız. şişmanlar nerde niye sesleri çıkmıyor :))
oooo seninde süper olmuş cıkmıs baya bayaa ama sadece göbek işte benim popom ve gögüslerimde büyüdü
ben gidiyorum yaa siz beni deli edeceksiniz . ama böyle hamile mi olur . çok zayıfsınız hepınız. şişmanlar nerde niye sesleri çıkmıyor :))
benim de hiç popom yoktu ilk popo cıktı bende eşimde bence bu kalabilir diobende begendim ama sanırım gider geri
![]()
kalca deil yaa bildiğin jennifer lopez poposu cıktı bendeBenimde eskiye nazaran büyüdü ama yetmez bu ya :/ az daha hadi az daha büyüsün :)))
Seninki çıktıysa gitmez genelde kalçalar kalıyor geri :)))
oooo seninde süper olmuş cıkmıs baya bayaa ama sadece göbek işte benim popom ve gögüslerimde büyüdü![]()
yok seninde suratından belli zayıfsın sen de. olacak o kadar normalsin bence.burdayım iştee cnm ben zayıf deilimki 70 kiloyum balık etliyim :)
kalca deil yaa bildiğin jennifer lopez poposu cıktı bende![]()