2015 Şubat Anneleri

Bende bugün bu kadar net hissettim canım hatta şu saatte dediğim gibi birde ikinci gebelikler daha net hissediliyormuş elimi koyduğumda hissediyorum bir kaç güne aynı şeyleri yaşayacağınızı umuyorum :nazar::nazar::KK68::KK68:
Cinsiyeti bellimiydi?

Kızlar gecenin bu saatinde çerez yedim ayıptır söylemesi resmen bebeğim taklalar atıyor eşim oğlum hepsi elinde hissetti oğlum başını koydu dinledi on dakikadırda sürüyor hareketleri çok net:nazar::nazar::nazar:Hareketlerini bekleyen anneler çerez yiyin ve bekleyin:)

Ben d yedim birazönce ama oynamıyo benimki yada ben hissetmiyorum :(
Yalnız senin minnak maşallah herkeslere göstermiş kendini kaslar kemikler baya gelişmiş demeki yerim onu ben ya :)

Ben d yedim birazönce ama oynamıyo benimki yada ben hissetmiyorum :KK43:
Yalnız senin minnak maşallah herkeslere göstermiş kendini kaslar kemikler baya gelişmiş demeki yerim onu ben ya :)

İlk bebek mi canım?İkincide kaslar gevşek olduğu için çok çabuk hissediliyormuş.....Löp löp et olduğumuz için kas yok sanırım:)))Ben senden 6 gün ilerideyim ve bugün ilk kez hissettim belki sende bu hafta sonuna doğru hissedersin canım:)
Er ya da geç hissedilecek daha ne tekmeler yicez gece uyanıcaz iyi günlerimiz bunlar:)

Biri gobekmi dedi? Alin kol gobek bacak tosun gibiyim masallah:rolleyes:

Eklentiler

• 2014-08-27 00.59.03.webp
    2014-08-27 00.59.03.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 97
ben bi kaç yere telefon açtım 250 tl diyen de oldu 130 diyende.araştırmak lazım.ben devlet hastanesinden ayarşamaya

çalışıcam bakalım bana yakın bi kaç devlet hastanesi var.bide k.k den paylaşmışlar baya uygun ve avantajlı bi yer buldum

detaylı yapıyorlar artı 4 boyutlu ultrosan çekip cd veriyorlar ve doğuma kadar 2 kere daha muayneye gidebiliyorsun

bunların hepsi 150 tl.bana baya ugun geldi

Ne kadar pahali sizin oralarda burda ozelde 75 civarinda hemde cd veriyorlar cokda guzel ilgileniyorlar

Kızlar merhaba,
Benim gibi mide yanması yaşayan var mı özellikle geceleri rennie şurup almama rağmen geçmiyor herşeyi denedim yüksek yastıkla yatıyorum yatmadan önce yemek yemiyorum vs ama geçmiyor önerisi olan var mı ?

Kızlar merhaba,
Benim gibi mide yanması yaşayan var mı özellikle geceleri rennie şurup almama rağmen geçmiyor herşeyi denedim yüksek yastıkla yatıyorum yatmadan önce yemek yemiyorum vs ama geçmiyor önerisi olan var mı ?
Canım ilk gebeliğimde renie duo yu resmen kafama dikiyordum ben mide yanması geçmiyor hamile reflüsü olmuştum ben şimdide ufaktan başladı ya bakalım talcid içiyorum nadiren....

İlk bebek mi canım?İkincide kaslar gevşek olduğu için çok çabuk hissediliyormuş.....Löp löp et olduğumuz için kas yok sanırım:)))Ben senden 6 gün ilerideyim ve bugün ilk kez hissettim belki sende bu hafta sonuna doğru hissedersin canım:)
Er ya da geç hissedilecek daha ne tekmeler yicez gece uyanıcaz iyi günlerimiz bunlar:)

Evet canm ilk bebişim :) ben 1,5 hafta önce uykumdan bi hisle uyandım karnımın alt kısmında böyle minik baloncuk patlamış gibi yada içerden biley sürtmüş gibi ve hemn bebeğe yordum bir daha da hissetmedim böyle bişey ama dediğin gibi eni sonu yicez minik tekmeleri :)

12+3tüm 2 li tarama için gitmiştim kendi doktorum yoktu aynı hasatanede başka doktora gittim.baktı ama bakarken sormama rağmen cinsiyeti hakkında yorum yapmadı.kalktım çok ısrar ettim soylemesi için belli olmuştur tahmininiz ne falan diye duraksayarak kız gibi ama net değil dedi.hani ultrasonda bakarken kıza benzyo falan demedi.ya da ben farklı istdiğim için çok önemsemedim bilmyorum.
o haftalarda yanılma pek oluyor tatlım artık netleşmiştir gittiğinde belli olur banada 12. haftada kıza benziyor dedi dr 14 te erkek olduğu anlaşıldı

Ben de dün temizlik yaptım baş ağrısı tuttu bu aralar nedir böyle hepimizde bir ağrı :KK43:
Ben de hamiş olduğumu öğrendiğimde pembe yelekli bebeğim olduğunu görmüştüm sonra hep ya oğlum varsı yada erkek bebek anlamına gelen rüyalar gördüm. Bakalım 1 hafta sonra öğrencez hangisiymiş :)
ayy sende mi pembiş yelek gördün ne güzel yaa valla kızımda direk kız hissi vardı ve kızım oldu oğlumdada bi kaç kez aynı rüyayı görüyordum dr kız olcak diyordu ama yanıbaşımda çok tatlı bir erkek bebek vardı hep ve kız dedi sonra oğlan olduğunu öğrendim birde onda da pembe beşik görmüştüm ama ıslaktı o beşik sonra kaybettim biliyosun bundada kucağımda bir erkek bebek görüyorum hep inşş hakkımızda hayırlısı olur canım

Günaydınnn güzellerrrr
Ayy göbişlerrrr çoook şirin çıkmışş inşş bende en kısa sürede eklerim şu bilgisayardaki problemi bir halledeyim ben eşim ve kızcem 3 günlüğüne olimposa tatile gidiyoruz iyi gelicek inşş girmeye çalışıcam hepinizi öpüyoreeeee

Kızlarrr ya valla ben bebişimi gördükten 1 -2 hafta sonra hemen meraklanmaya başlıyorum daha kıpırtı da yok ya o yüzden bi merak bi merak bende... Bir sonrakine 18. Haftada detaylı ultrasona gidince görücem inşAllah bebişimi ☺️ Sizde de öyle oluyor mu? Özellikle ilk hamileliği olanlar?

gördüğüm ilk hafta rahat geçiyor ağzım kulaklarımda falan sonraki 3 hafta sürekli tedirginlik nasıldır ne yapıyor bi sıkıntı var mı? böyle düşünmeyim diyorum ama olmuyor birde ben öncesinde iki kayıp yaşadım daha da ehvamlıyım belki ondandır diyorum ama yok sanırım herkeste oluyor böyle böyle 9 ayı bitireceğiz allahın izniyle inş

Neymiş o hareketler ? Bizimlede paylaşın lütfen .....

kegel egzersizleri diye geçiyor bi kaç hareket var netten bulabilirsiniz rahatlıkla. kkda da kesin vardır.
bu arada herkese günaydın. :KK46:
dun dr kontrolumuz vardı. cinsiyetimiz belli oldu. Dr %90 erkek dedi :KK23: 2 li test için kan verdim. inş temiz çıkar. 8 cm olmuşuz. haftasına göre uyumlu. benim kilo almamam içinde normal zaten başlar yavaş yavaş dedi. :KK45:

Back
X