2015 Şubat Anneleri

Benim tosun artık belli etmiyor kendini, eşim ben uyurken biraz kaçamak düşündü elini karnıma koydu bu arasa ben uyuyorom, oğluş o arada çakmış buna ağzı kulaklarında oynuyor bu diyordu. Tabi istediğini alamadı :KK70:

her şeyi geçtim cuma günü doktor randevuma kayınvalidemle gidicek olmam ayrı bi serüven. bunuda burdan siz hamiledaşlarımla paylaşmak istedim. bebeğe bakıcak zaar babannesi hhahahaha :KK70:

biz o seramonıyı atlattık allaha sukur :) benımkıde cok tutturdu gelcem gelcem dıye. ben bı ıkı atlattım ama en sonunda doktordan sonra hep beraber sehır dısına gıdecegımız ıcın mecbur kaldım. iyi oldu merakını gıderdı oda

Selam bende 1 kilo almışım sonunda (:

ben hiç ilaç kullanmıyorum bi hipotroit için ilacım var o da hayatım boyunca kullanmam gereken bi ilaç ne yazıkki:110:

Bende tiroid hapı kullanıyorum sadece
Aslında kansızım ama dmeir hapı da kabızlık ve bulantı yaptığından içemiyorum , çok sorun olur mu ?

Telden çekip koymak zor, 15 dakika uğraştım uygulaması açılmıyor tapatalk çalışmıyor, ipadden yazıyorum ne zaman düzelecek acaba ???

Ayy desene cok eğlenceli olacak :)

en eğlenceli randevum olucak sorma :KK70:

biz o seramonıyı atlattık allaha sukur :) benımkıde cok tutturdu gelcem gelcem dıye. ben bı ıkı atlattım ama en sonunda doktordan sonra hep beraber sehır dısına gıdecegımız ıcın mecbur kaldım. iyi oldu merakını gıderdı oda

bakalım bizde neler olucak :) eşimde ben gelmiim o zaman koloni halinde gitmeyelim tribine girdi delirdim :-)

bak gördün mü bosa yedin bitirdin kendini bu kadar neticede icin rahata erdi ya şükür cok sevindim canim gozun aydın

Gebelikte böyle temeli olmayan karisik kurusuk ruyalar gorulurmus ben de normalde pek ruya gören bi tip degilim hamileyken absurd rüyalarm oluyor zaman zaman
Tesekkür ederim.Güne kötü başlamayayım o zaman:-))

her şeyi geçtim cuma günü doktor randevuma kayınvalidemle gidicek olmam ayrı bi serüven. bunuda burdan siz hamiledaşlarımla paylaşmak istedim. bebeğe bakıcak zaar babannesi hhahahaha :KK70:
Hahahahahhahaha çok güldüm ya :KK70: Can işte ne yapsın hahahaha, zamanında Eltim 4.cüye hamile bunu erkek bekliyorlar valide de gitti cümbür cemaat, ama kızları oldu :)

en eğlenceli randevum olucak sorma :KK70:

bakalım bizde neler olucak :) eşimde ben gelmiim o zaman koloni halinde gitmeyelim tribine girdi delirdim :-)

aslında haklı bı yandan kalabalık gırınce odaya cok komık oluyor ama bence eşin kacırmamalı hıc bır fırsatı. benımkı oyle yaptı sonra gelecek randevuya kadar inledi evde nıye gırmedım dıye

aslında haklı bı yandan kalabalık gırınce odaya cok komık oluyor ama bence eşin kacırmamalı hıc bır fırsatı. benımkı oyle yaptı sonra gelecek randevuya kadar inledi evde nıye gırmedım dıye

yok ztn öyle söyleyince yüzüne değişik baktım gelir o yüzden diye düşünüyorum :)

Back
X