Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
her şeyi geçtim cuma günü doktor randevuma kayınvalidemle gidicek olmam ayrı bi serüven. bunuda burdan siz hamiledaşlarımla paylaşmak istedim. bebeğe bakıcak zaar babannesi hhahahaha![]()
her şeyi geçtim cuma günü doktor randevuma kayınvalidemle gidicek olmam ayrı bi serüven. bunuda burdan siz hamiledaşlarımla paylaşmak istedim. bebeğe bakıcak zaar babannesi hhahahaha![]()
ben hiç ilaç kullanmıyorum bi hipotroit için ilacım var o da hayatım boyunca kullanmam gereken bi ilaç ne yazıkki![]()
al bir zayıf daha.
Ayy desene cok eğlenceli olacak :)
biz o seramonıyı atlattık allaha sukur :) benımkıde cok tutturdu gelcem gelcem dıye. ben bı ıkı atlattım ama en sonunda doktordan sonra hep beraber sehır dısına gıdecegımız ıcın mecbur kaldım. iyi oldu merakını gıderdı oda
senin güzel olmuş .bu da zayıf.Eki Görüntüle 1228042 Eki Görüntüle 1228040 Bu da benim minik gobus
Tesekkür ederim.Güne kötü başlamayayım o zamanbak gördün mü bosa yedin bitirdin kendini bu kadar neticede icin rahata erdi ya şükür cok sevindim canim gozun aydın
Gebelikte böyle temeli olmayan karisik kurusuk ruyalar gorulurmus ben de normalde pek ruya gören bi tip degilim hamileyken absurd rüyalarm oluyor zaman zaman
Hahahahahhahaha çok güldüm yaher şeyi geçtim cuma günü doktor randevuma kayınvalidemle gidicek olmam ayrı bi serüven. bunuda burdan siz hamiledaşlarımla paylaşmak istedim. bebeğe bakıcak zaar babannesi hhahahaha![]()
en eğlenceli randevum olucak sorma
bakalım bizde neler olucak :) eşimde ben gelmiim o zaman koloni halinde gitmeyelim tribine girdi delirdim![]()
Canım ınan kaç gündür hasta gibiyim, Allah ne rüyalar görüyorum ne rüyalar... Ilk çocuğumda daha çoktu bunda yine azTesekkür ederim.Güne kötü başlamayayım o zaman)
Yaprak Gül sen değil misin kız, bizim ikiz anası :)selam kızlar beni özlediniz mi bakimmm![]()
hoş geldin özledik. nerdeydin?selam kızlar beni özlediniz mi bakimmm![]()
Yaprak Gül sen değil misin kız, bizim ikiz anası :)
bunların hepsi olay ya. neyse gelsin baksın bi kerede işte hevesi geçsin :)Hahahahahhahaha çok güldüm yaCan işte ne yapsın hahahaha, zamanında Eltim 4.cüye hamile bunu erkek bekliyorlar valide de gitti cümbür cemaat, ama kızları oldu :)
yok o aksuaksu. :) her yere yetişiyorum.Yaprak Gül sen değil misin kız, bizim ikiz anası :)
aslında haklı bı yandan kalabalık gırınce odaya cok komık oluyor ama bence eşin kacırmamalı hıc bır fırsatı. benımkı oyle yaptı sonra gelecek randevuya kadar inledi evde nıye gırmedım dıye