2015 Şubat Anneleri

Aynı durum bendede var canim cidden cok üzülüyorum esim et yemegi cok sever ne mümkün et yapmak makarna pilava talim adamcağıZ
ayy evt benimkide öyle et ver adam baska bişi istemez ama et yemekleride öyle kolay yapılmıo bizde kızartma makarna bunları yiyoruz ay tamam canım nolcak acmı kaldık falan dio ama üzülüyorum.. bazen dısarda yiyelim dio direk bıktı patatesten adam naapsınn :(

dandinidandini dandinidandini @serefraz85 Allaha şükür benim görümcelerim ve kayınvalidem iyi insanlar... böyle art niyetli insanlara sevimli sevimli konuşup laf sokan insanları hep kıskanmışımdır ben çok yapamıyorum eğer siz yapabiliyorsanız bence öyle davranın. mesela otele ziyaret gidip ayyyyy sizinlede çok ilgilenemedim aslında şunu şunu yapmak isterdim ama görüyorsun yiğenin bende hal bırakmadı felan deyip çaya bile çağırma
ahahaaa iyiymişte şekerim ben doğrucu recebin önde gideniyim valla öyle davranamıyorum aslında biraz yapmacık olmak var hayatta ama hamırımda yokk yinede sağol

Merhaba! Ben geldim.
Kontrole gitmiştim. Bebek açısından her şey iyi ,benim açımdan can sıkıcı.
Biraz mutsuz olarak geldim. Bebeğin her şeyine baktı normalmiş tek tek inceledi bütün organlarını falan.
benim sıkıntım geçen gittiğimde 85 kilo idim şimdi 91 olmuşum.
bir ayda 6 kilo almak imkansız, normal değil dedi doktor. ödem olabilir dedi. Normalde albüminden şüpheleniriz ama bu ayda olmaz dedi. tuz yeme dedi. böyle gidersem sanırım 120 kilo ile doğum yapıcam. toplada 18 kilo aldım dört ayda.
ayrıca ameliyatlı olmam norma doğuma engel değilmiş.
3 lü test istedi gerekyok demişti unuttu sanırım.
ayrıntılı ultrason yapmıyorlarmış istiyorsan 20.haftada başka yere yönlendireyim dedi.biraz pahalıdır dedi. nekarsa?
Kesin KIZ dedi.
gözün aydın canım maşallah kızcene canım o kadar su içip gitmişsen çoğu sudur bence ben sabah 72 çıkıyorum akşama doğru 73.2 çok su tüketemiyorum ama yinede 1,5 2 yi buluyor sen birde sabah aç karnına tartıl bak kilona çok takma taktıkça alırsın canımm rahat ol

kızlar işte size en zor soru.. şeker ölçümü yaptırmalı mıyız? yoksa bebege gercekten zararlı mı? ben bugune kadar hep yaptırmaktan yanaydım. annemde dıyabet hastası ama. hamıle arkadasımın doktoru kesınlıkle cok zararlı falan demıs. karatayı falan sallamıyorum ama doktor soyleyınce bı dusuneyım bu konuyu dedım . siz ne dıyosunuz bu konuda? bence yenı anket konumuz bu olabılır.
ben kızımda yaptım dr um yap derse yapıcam canım

Merhabalar bugün kontrolüm vardı. Bebeğimin gelişimi için gayet iyi olduğunu söyledi doktorumuz. Ama öyle bir pozisyondaydı ki kuzucuk amuda kalkmış ne boyunu ölçebildi ne cinsiyetini öğrenebildik organlarını inceledi gayet iyi dedi. Çok çabaladık ama hali keyfi yerindeydi ellerini oynatmak dışında dönmeye tenezzül etmedi :KK43: doktoruma 3 lü tarama yapmayacak mısınız diye sordum hayır dedi eşiniz sağlıklı siz sağlıklısınız bebeğiniz gayet güzel gelişmiş yaş sınırında değilsiniz dedi. Risk yok dedi. Anlayacağınız ne 2 li ne 3 lü ne 4 lü tarama yaptırmadık doktoruma güveniyorum bebeğimi sağlıklı gördüğüm için de olabilir. Vitamin olarak da omega 3 ve vitamin minarel tablet verdi ağır gelirse kullanmana gerek yok sebze meyve ve süt ürünleri tüketmeye devam et dedi. Bir ay daha bekletecek bizi kuzucuk babaanne anneanne alışveriş için start vermemizi bekliyorlardı tabi ben de 1 ay geçer mi kızlar :KK51:Ekte poz vermeyen bebişim :KK22:
Gözün aydın canımm benim dr şöle bir dürtüyor karnımı dönüveriyor valla ben olsaydım çatlardım bu haftaya kadar inatçı olcak demekki senin kuzucanın

benimde kayınvalidem bu konuda çok sık boğaz ediyorlar beni 6. hissi çok kuvvetliymiş o kız olacak diyor inatla hayrlısı olsun diyorum yok kız o kız diyor zaten cinsiyetini söylesem yarınsı gün gidip alışveriş yapacaklar ya o dereceye geldiler artık şu an bile kız çocuk kıyafeti bakıyorlar deli oluyorum deliiii :KK57:
yani kayınvaldenin ısrar etmesi hoş değil tabi allah hayırlısını versin

valla süper olurdu :KK53: dün rahatsızdım annecim fazla yapmış yemeğini getirdi bana Allah razı olsun.çiğ soğan kokusuna dayanamıyorum hala:KK43:

bende yaptırmayı düşünmüyorum.zamanı var mı bilmiyorum doktorum bişey demedi daha
ben 22. hafta dıye bılıyorm

. Cnm bendde yaptırmayı düşünmüyorum zaten bende pko var ve uzun süre şnsülin direnci ilacı kullandım o yüzden de sıcak bakmıyorum ama kimin ne düşündüğünü merak ediyorum :)

bende merak cok edıyorum o yuzden sormak ıstedım

evet sorma aynı şeyden bende şikayetçiyim
paşa gibi koç oğlan dogurcam nolmuş
kız kız kız nedir bu
benımde cinsiyet belli değilde bende erkek hissettiğim için
güldürdün beni gülbessssssss erkekler sizin olsun ben kız doğursamda olur caaaaaanıııııımmmm

bende bi gün aksamdan yaparsam rahat oluo ya işten gelirgelmez 45 dak yol yorgunluguyla hiiç yapasım gelmio yaa :KK43::KK43:

off al bendende o kadar. valla evde bı tencere yemek olsa hergun temızlık falan umrumda degıl. calısan ınsanlara yemek yapsınlar yaa:mad::mad:

ayy evt benimkide öyle et ver adam baska bişi istemez ama et yemekleride öyle kolay yapılmıo bizde kızartma makarna bunları yiyoruz ay tamam canım nolcak acmı kaldık falan dio ama üzülüyorum.. bazen dısarda yiyelim dio direk bıktı patatesten adam naapsınn :KK43:
gelin ben size bol bol yapıyım ben yemek yapmayı çok seviyorum özellikle et zaten bizim evde etsiz yemek olmuyo eşim yemez mutlaka bi seyde et olucak hiç bişey olmazsa çorbada kıyma olucak=) hem cok kolay et yemekleri var koy kendi olsun makarnadan bile kolay oluyo ama anlatmak istemiyorum canı çeken olursa die

annenin içine ne doğrasa o olurmuş derler... benım ılk bebeğimde erkek hıssttım erkek oldu... bıde hakıkaten erkek bebekte cok enerjık oluyorsun... ben öyle oldum..şimdi hissetmek istemıyorum..kız olsun ıstıyorumartık ...ama bılemıyorum...

canım ben hep kız hıssedıyorumdum ama erkek cıktı. hisler her zaman dogru degıl :)

ayrıca soğan kokusuna dayanamayanlar için söylüyorum annenize yada bi tanıdığınıza birer yemeklik buzdolabı poşetlerine doğratın dondurucuya atın yemek yapıcağınız zaman alın atın tencereye tamam kokmaz ben çalıştığım için bazen dükkanı çok geç kapatıyorum öle dondurucuda hazır oluyor çabuk olsun die boş zamanımda yapıp koyuyorum mesela havuçlarıda alır almaz doğrar atarım patateste atarım

Ohhh cok sukur yemeklerde pisti yemekler piserken pasamda bende burdayim der gibi pit pit etti benden mutlusu yok arada kendini yoklatiyo

gelin ben size bol bol yapıyım ben yemek yapmayı çok seviyorum özellikle et zaten bizim evde etsiz yemek olmuyo eşim yemez mutlaka bi seyde et olucak hiç bişey olmazsa çorbada kıyma olucak=) hem cok kolay et yemekleri var koy kendi olsun makarnadan bile kolay oluyo ama anlatmak istemiyorum canı çeken olursa die
Canim soğansiz oluyorsa tarifi sabırsızlıkla bekliyorum :)Özel mesaj at istersen cani cekmesin hamişlerin:)

Kizzlaaarrrrrr coookk mutluyummm.. Kizimizzz oluyor öğrendik bugün :))) %60 erkek demisti gecen ay. Bu defa %90 kiz dedi :)) İçim içime sigmoyor meğer ne çok kiz özlemi cekiyormusum bennn. Bu arada 16+5 günlük- 157 gr- 15 cm. 4lu testi de yaptirdik bugün 3 gün sonra alacagiz sonucu. Önümüzdeki ayda detayli cekilecekmis. Cookkk mutluyum beeee.

Uyu uyu uyu . Yinede yetmiyor . Zaman çabuk geçiyor ama hiç birşey yapmadan geçiyor :110:

sürekli et ha..
para var huzur var :KK14:

Kizzlaaarrrrrr coookk mutluyummm.. Kizimizzz oluyor öğrendik bugün :))) %60 erkek demisti gecen ay. Bu defa %90 kiz dedi :)) İçim içime sigmoyor meğer ne çok kiz özlemi cekiyormusum bennn. Bu arada 16+5 günlük- 157 gr- 15 cm. 4lu testi de yaptirdik bugün 3 gün sonra alacagiz sonucu. Önümüzdeki ayda detayli cekilecekmis. Cookkk mutluyum beeee.

maşallahh
allah mutlulugunu bozmasın :nazar::nazar::nazar:

Back
X