2015 Şubat Anneleri

iki gün girmedim neler olmuş nelerr iki gündür konserve domates yapıyorum 168 kilo domates 65 kilo biber yaptım öldüm öldümmm

kız maşalah :) bizde yaptıkta o kadar değil 25 kavanoz 30 falanda soda şişesine yeter yani ama 2 hafta sonra bi bu kadar daha yaparız bütün kış götürür 50 kilo falan yani bizim sen bizim ahaliyi doyurursun :D

gelin ben size bol bol yapıyım ben yemek yapmayı çok seviyorum özellikle et zaten bizim evde etsiz yemek olmuyo eşim yemez mutlaka bi seyde et olucak hiç bişey olmazsa çorbada kıyma olucak=) hem cok kolay et yemekleri var koy kendi olsun makarnadan bile kolay oluyo ama anlatmak istemiyorum canı çeken olursa die

Ben de ne yemek yapacağımı bilemiyorum. Et sebze hiçbiri evde kalmadı. Alışverişi ben yapıyodum bu hafta yapamadım. Meyve bile yok. Kimseye de alırmısın diyemiyorum.

Kizzlaaarrrrrr coookk mutluyummm.. Kizimizzz oluyor öğrendik bugün :))) %60 erkek demisti gecen ay. Bu defa %90 kiz dedi :)) İçim içime sigmoyor meğer ne çok kiz özlemi cekiyormusum bennn. Bu arada 16+5 günlük- 157 gr- 15 cm. 4lu testi de yaptirdik bugün 3 gün sonra alacagiz sonucu. Önümüzdeki ayda detayli cekilecekmis. Cookkk mutluyum beeee.
canım allah mutluluğunu daim etsin maşallah kızınada

çok hareketsizim orası kesin. evde bile yerimden kalkmıyorum. diyetisyenleri sevmiyorum. kendim dikkat ederim yalnız. sabah ekmek yemedim mesela yumurta,peynir. öğlen etle çorba. ama şu anda açım meyve yiyorum kesmiyor. eskiden olsa çay sigara aç aç dururdum akşama kadar.

Canım sanırım ekmek yemek gerekiyormuş. Ben iki kez hamile beslenmesi seminerine gitmiştim ekmeği normalden daha çok veriyorlar. Tam tahıllı veya kepekli öneriyorlar. Sabah öğle ikindi ikişer dilim akşam bir dilim. Karbonhidrat çok önemliymiş. Proteinle birlikte alınmalıymış. Bu arada tuzu kesmek ne kadar doğru olur bilmiyorum çünkü yine tuz iyot yüzünden gerekliymiş. Belki yağ kesilebilir o da zeytin yağı olarak tüketilebilir. Yine de tiroid için tsh seviyene baktır istersen canım. Tsh 1-1.5 arası olmalı. Yüksekse kilo aldırıyor su tutulmasını sağlıyor.

Ben 2 hafta önce hareketleri hissetmeye başlamıştım . Birkaçgündür tık yok. Neler yaptım yokk hissetmiyorum . Salı günü akşam dışarı çıkıcaktık ayaktayken dahi hissetmiştim ama o akşamdan beri kıpraşma bile hissetmiyorum. Normal mi acaba ?

Kizzlaaarrrrrr coookk mutluyummm.. Kizimizzz oluyor öğrendik bugün :))) %60 erkek demisti gecen ay. Bu defa %90 kiz dedi :)) İçim içime sigmoyor meğer ne çok kiz özlemi cekiyormusum bennn. Bu arada 16+5 günlük- 157 gr- 15 cm. 4lu testi de yaptirdik bugün 3 gün sonra alacagiz sonucu. Önümüzdeki ayda detayli cekilecekmis. Cookkk mutluyum beeee.

Hayırlı olsun canım.

Maşallah allah bozmasın mutluluğunu :) ️bende kendimi erkeğe çok alıştırdığım için kız diyince doktor inanamamıştım bile :) sağlıklı olsun önceliğimiz ama allah içimizi biliyor yalana gerek yok , kız bambaşka :) hem kilosu boyu herşeyi çokkk güzell:nazar:

Ben 2 hafta önce hareketleri hissetmeye başlamıştım . Birkaçgündür tık yok. Neler yaptım yokk hissetmiyorum . Salı günü akşam dışarı çıkıcaktık ayaktayken dahi hissetmiştim ama o akşamdan beri kıpraşma bile hissetmiyorum. Normal mi acaba ?
Normal.cnm bende ilk.hissetmeden snra baya hissedemedim ama bi sure sonra yine basladi

Kızlar simdi okuyorumda banada yüzde 60 erkek dedi ben rüyamda kız görüyorum ısrarla :) bana da 12 eylülde randevu verdi o zamana kadar meraktan catlarim heralde:)

Normal.cnm bende ilk.hissetmeden snra baya hissedemedim ama bi sure sonra yine basladi

Öylemi ? :KK17:
İnşallah bende en yakın zamanda tekrar hissetmeye başlarım o zaman :/ azıcık su serptin içime teşekkür ederim :KK68: sen şuan hissediyorsun dimi ? Ilk çocuğunmu birde ?

Canım doktora göre 20-22. Haftalara kadar bir hissedip bir hissetmemek normalmiş. Açıkcası bunu daha önce bebiş dünyaya getirmiş anneler cevapliyabilir mi? Ben de çok merak ediyorum.

Kızlar simdi okuyorumda banada yüzde 60 erkek dedi ben rüyamda kız görüyorum ısrarla :) bana da 12 eylülde randevu verdi o zamana kadar meraktan catlarim heralde:)

Eğer çok erken haftada diyorlarsa çok tecrübesi olan bir doktor değilse değişir. Çünkü 16 haftadan önce söylemek pek doğru değil. Hem %100 emin olmadan neden söylüyorlar ki anlamadım hiç. %60 nerdeyse yarı yarıya. E zaten bizde biliyoruz ya kız ya erkek :KK45:

Öylemi ? :KK17:
İnşallah bende en yakın zamanda tekrar hissetmeye başlarım o zaman :/ azıcık su serptin içime teşekkür ederim :KK68: sen şuan hissediyorsun dimi ? Ilk çocuğunmu birde ?
Evet ilk bebegim ama hissediyorm bende burdayim diyo gecen gece uykumdan uyandim pit pit etti cok guzel bi duygu rabbim herkese yasatsin tabi ilerde daha cok hissedicem ama suan bile yetiyo

kız maşalah :) bizde yaptıkta o kadar değil 25 kavanoz 30 falanda soda şişesine yeter yani ama 2 hafta sonra bi bu kadar daha yaparız bütün kış götürür 50 kilo falan yani bizim sen bizim ahaliyi doyurursun :D
bizde misafirde çok oluyor cumartesi pazarları

Canım doktora göre 20-22. Haftalara kadar bir hissedip bir hissetmemek normalmiş. Açıkcası bunu daha önce bebiş dünyaya getirmiş anneler cevapliyabilir mi? Ben de çok merak ediyorum.

Evet nette de öyle yazıyor ama hisseden artık hissetmeye devam ediyor . Bukadar ara normal mi ? Aynen tecrübeli anneleri bekliyoruz. Aydınlatın bizi :KK58:

Cnm ben hamile kalmadan bi sene once hep ayni ruyayi gordum ve hep erkekti ve suanda oglum.olucak ve ismide hep ruyamda seslendigim isim olucak

Evet ilk bebegim ama hissediyorm bende burdayim diyo gecen gece uykumdan uyandim pit pit etti cok guzel bi duygu rabbim herkese yasatsin tabi ilerde daha cok hissedicem ama suan bile yetiyo

Maşallah :nazar: Aminnn inşallahh
Bende öyleydim ya bi gece okadar çok olmuştu ki uyumadım hissediyim o durana kadar diye . :KK61:

Back
X