• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

hayır belli olmadı
doktor cinsiyeti görmek için resmen çocuguma adrenalin yaptı ama yok açmadı bacaklarını
kımıldatmadı bile
pis babası gibi inatçı ! :KK62::KK46:
bi doğsun sorarım ben ona

sende bizim gibi olmuşsun dün bi heyecanla gittik cinsiyet öğreneceğiz çıkışta da ilk cicilerini alacağız dedik ama olmadı sırt üstü yatmış hiç hareket yok doktor herşeyi yaptı hareket etsin diye ufacık bi hareket göremedik sanırım uyuyordu, hareket saati değildi bizde bir daha sabah gitmeme kararı aldık öğleden sonra gideceğiz..babası gibi rahatına düşkün çıktı

yani nadir normal doğumcu doktorlardan. Arkadaşım da geçen yıl doğumunu onla yapmıştı memnundu. Çok ilgili 1 saat zaman ayırıyo her gittiğimde. Ama işte herşeyin en kötü senaryasonu söylüyo. Üzüyo beni :KK43: Bilemedim yani..
anladım canım o zaman kakbinin sesini dinle için rahat değilse düşün bir daha

günaydın kızlar
inşallah bugün sevgi pıtırcığımın cinsiyetini öğreneceğiz
dua edinde göstersin miniğim :KK6:

haber yok malesef
doktorun tek dediği
çıkıntı yok gibi
ama kız da erkekte diyemem dedi
çıkıntı yok demişse kızdır canım tabi bir ihtimal her zaman vardır bir dahaki kontrolde gösterir kuzun artıkın

günaydın kızlar
inşallah bugün sevgi pıtırcığımın cinsiyetini öğreneceğiz
dua edinde göstersin miniğim :KK6:
hadi bakalım umarım gösterir bebişin bi umutla gidiyoz bide kapatıyolar kıpırcanlar bakalım senin ki kız mı irkek mi :KK48:

Selam. Benim sorunum da kilo alamamak. 16+3 teyim. İlk haftalarda 1,5 kg verdim. 56,5 kiloyum şu an. Hiç kilo almadım. Orta boyluyum. Bu yaşıma kadar en fazla 59 kg oldum. Yani hiç kilo sorunum olmadı.

Hamileyim diyorum millet neredeyse inanmayacak. Çok yemişim de şişmiş gibi karnım o kadar. Ve ben hiç kusmadım. Bulantım yok denecek kadar az oldu. Yemekte yiyorum yani kısıtlamıyorum kendimi ama ıvır zıvır ve tatlı yemiyorum. Normal yiyorum yani hamileyim diye çok yemiyorum zaten hazımsızlık var istesemde çok yiyemiyorum.

Çok kilo almak kadar alamamakta sorun hamilelikte. Çok değil ama bir iki kg almalıydım en azından. Benim gibi olup sonradan kilo alan var mı?

Yediklerim de kabaca şöyle:

Kahvaltı: 2 dilim tahıllı ekmek, yumurta, bol peynir, domates, salatalık, zeytin (börek çörek poğaça yemem kahvaltıda)
Öğle yemeği: 1 dilim tahıllı ekmek, etli sebze yemeği, bol yoğurt, bulgur yada pirinç pilavı
Arada yoğurtla meyveler
Akşam: 1-2 dilim tahıllı ekmek, biftek yada etli sebze yemeği yoğurt pilav makarna türevleri

Nazar değermiş bir de gereksiz alırmışım son 5 ayda 20 kiloyu:)

ben de almadım cnm. sonra alıcaz nasılsa şimdiden stres yapma bence. bence gayet iyi besleniyorsun. ben de senin gibi yiyorum hemen hemen.

Kahvaltımız hazır kahvaltıdan sonra da kızcemle deniz sefasıııı bikinilerini sabah erkenden giymiş tatlı tatlı dolaşıyor ortalıkta herkeslere afiyet olsunn efenimmm

Günaydın kızlarrrrr şu sıcaklar biraz hafiflesin yağmur yağsa azıcık :) çarpıntılar dsvam ediyo çünkü ve ısrarla dört gündür bitmek bitmeyen başağrım da saolsun

Herkese gunaydın. Cinsiyet öğrenecek arkadaşlar inşallah gösterır mınnoşlar kendılerını. Hayırlısı olsun saglıklı olsun kuzular.
Oğlum kalktı kahvaltısını ettı bense hala yataktan çıkasım yok. Dr gynoferon verdı sabah ac karnına ama ben ac karnına tsh ılacı da içiyorum nasıl yapıyım bılemedım yaa

çıkıntı yok demişse kızdır canım tabi bir ihtimal her zaman vardır bir dahaki kontrolde gösterir kuzun artıkın

ay bilmiyorum
hevesim kaçtı:KK12:
hayırlısı neyse o olsun
çok heveslenmiştim görücem diye :oops:

Günaydın Kızlar ,

Sabahları kendimi zar zor yataktan kaldırmaktan yoruldum artık. sabahları kalkamıyorum. :mad::mad::mad::mad:
bu arada kesin oğlum olacak doktor kesin dedi. :KK46::KK46:

bugün ayrıntılı var çok stresliyim . doktor eşinin downlu kardeşi olduğu için risk var falan dedi . kızlar dua edin lütfen . :mad::mad::mad:
Gunaydın. Eşinin down sendromlu kardeşı olması sende asla risk olmasına sebebiyet vermez. Nasıl bir doktor ki down sendromunun tamamen kromozomlar ile alakalı oldugunu bılmez. Ben o doktora agzımla degıl afedersın baska yerımle gulerım. Bak benımde down sendromlu kız kardesım var ve 28 yasında. Bızde kac dr a sorduk arastırdık hıcbır kalıtsallıgı yok kı annem kardesımı 22 yasında dogurmus. Kısaca 21. Kromozom çiftinde birleşme esnasında bir kromozom fazladan oluşmasıdır. Bu konuda içini ferah tut canım.

sende bizim gibi olmuşsun dün bi heyecanla gittik cinsiyet öğreneceğiz çıkışta da ilk cicilerini alacağız dedik ama olmadı sırt üstü yatmış hiç hareket yok doktor herşeyi yaptı hareket etsin diye ufacık bi hareket göremedik sanırım uyuyordu, hareket saati değildi bizde bir daha sabah gitmeme kararı aldık öğleden sonra gideceğiz..babası gibi rahatına düşkün çıktı

ben 5 te gittim canım
onun bi saati yok
canları isteyecek ancak öyle göstercek :KK46:

Gunaydın. Eşinin down sendromlu kardeşı olması sende asla risk olmasına sebebiyet vermez. Nasıl bir doktor ki down sendromunun tamamen kromozomlar ile alakalı oldugunu bılmez. Ben o doktora agzımla degıl afedersın baska yerımle gulerım. Bak benımde down sendromlu kız kardesım var ve 28 yasında. Bızde kac dr a sorduk arastırdık hıcbır kalıtsallıgı yok kı annem kardesımı 22 yasında dogurmus. Kısaca 21. Kromozom çiftinde birleşme esnasında bir kromozom fazladan oluşmasıdır. Bu konuda içini ferah tut canım.

merhaba black
nasılsın.senin kızın olcak diye düşündük
ama anladıgım kadarıyla erkek oldugu kesınleşmış
mutlu musun

Herkese gunaydın. Cinsiyet öğrenecek arkadaşlar inşallah gösterır mınnoşlar kendılerını. Hayırlısı olsun saglıklı olsun kuzular.
Oğlum kalktı kahvaltısını ettı bense hala yataktan çıkasım yok. Dr gynoferon verdı sabah ac karnına ama ben ac karnına tsh ılacı da içiyorum nasıl yapıyım bılemedım yaa

bende tsh için ilaç kullanıyorum biliyosun kahvaltıdan en az 1 saat önce almak gerekiyor başka kullanan bi arkadaşım ben namaza kalkınca içiyorum daha çok etki ediyormuş demişti bende gebelikte sonra sabaha karşı kalkıyorum hep o zaman içiyorum , tsh ı sende öyle erken içersen diğerini de kalkınca içebilirsin ama dr una da sor bi istersen

Back
X