Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Millet alisverise dondan baslamis ben bebek sekerinden baslamayi dusunuyorum![]()
bende yaptırmıcam.bana 22 eylüle randevu vermiş 20 haftalık oluyor 20+ yani. ama vurulmaktan vazgeçtim ben.
sağol çok anladım cidden, hele konserve dedin şıp diye kaptım. :) çocuğa anlatır gibi anlatacaksın. hatta son zamanlarda ... anlatır gibi var ama o konuya girmiyim şimdi.Canim kirmizi birberin konservesinide yapabilirsin super oluyor yine rondodan gecirip kaybatiyosun suyu cekince tuz ekleyip biraz kavanozlara koy super oluyo kahvaltida sos olarak yemeklerin yanina yada icine biz cok severiz
Ugursuzluk getirir diyor milletBenimki izin vermiyor hala , biz ne zaman alışveriş yapıcaz. Off dün çarşıya gittim kafayı yedim birşey almıyım diye okadar sıktımki kendimi. Canım çekiyor valla artık
vitamini kesti bir hafta falan kullandım. sadece ferrum kullanıyorum. çikolata , kek abur cubur tarzı yemedim hiç. başlarda ekmek çok yiyordum bir haftadır onu da kestim. pilav falanda yemiyorum sadece b.pilavı. yani normal bir insana kilo yapacak şeyler değiller. yemekte bir tabaktan fazla yemem asla. eskiden de yemezdim.Vitamin kulllanmiyodun dimi yoksa birak onu dicektim oda yapiyp ama bizim bjnye demekki ben hic abur cubur yemedim hep eksi seyler canim istediginden tatli hic yemedim bide onlari yesem nolurdum kimbilir
Canim ben kahvaltilik ayrica yapiyorum kavanoza kirmizi binerden. Kavanoza ve pisirerek oluyor o..onları nasıl yapacaksın? bir de ne için kullanacasın? halsizlik de kansızlıktan oluyor normal durumda ama hamileyken başka nedenlerle de oluyor mu bılmıyorum.
Aleykum Selam ben de ayniyim canm :)cok halsizlik var ben de de...hic bir is yapasim gelmiyor:)yatiyorm öylece. .Gunaydin kizlar
Bugun esimin kardesine izmite gidicz
Esya hazirlamaya bile useniyorum ya benim gibi halsizligi devam eden var mi?
Bes kilo kirmizi biber aldirdim esime pazardan onlari temizleyip dondurucuya atcm gozumde buyuyo
evet ben hiç almadım ama annemler her yemeğe nerdeyse yarım kg doğruyorlar. tuzsuz yedikleri için tat veriyormuş hatta acısı da varmış onun.Canim ben kahvaltilik ayrica yapiyorum kavanoza kirmizi binerden. Kavanoza ve pisirerek oluyor o..
Bu aldigim bes kiloyu temizleyip 3 e falan bolup atiyorum buzluga
Ben et sote tavuk sote barbunya ve cogu yemege yakistiriyoum. Cikarip istedigim gibi dograyip yemege katiyorum
bende kar yağınca dedim :) hala kar şimdi yağmaz şimdi çıkarsaydın keşke diyor :) halasının meleğigünaydın güzel anneler herkese hayırlı günler
burada kasvetli bir hava var soğuk desen değil sıcak desen değil sanki kasım ayındayız
yeğenim hergün soruyodu bebeğin ne zaman olacak teyze diye
bende havalar soğuyunca diyordum
sabah sabah aradı hadi havalar soğudu çıkar artık onu içinden dedi
çocuklara bişey söylemeye gelmiyo yaaa hiç unutmuyolar valla![]()
ayy sizin neeee:)Maşallah maşallah , ne güzel haberler var :) erkek senesi dediler bana ama kızlar da çok fazla :))
Allahım sağlıklı uzun ömür versin yavrularımıza. Bende hamile kaldım herkes kestirme kestirme diyip durdu. Iyi o zman kılımızı tüyümüzüde almayalım. Gittim 2-3 kere kestirdim. Rabbim ömür biçmiş. Biz kendimizle oynayarak onumu değiştircez. Ama alışveriş konusu çok geriyor beni. Son ay alışveriş yapıcaz. Sanki köşede milyar milyar paramız var. Odası arabası kıyafeti inciği cinciği okadar ayrıntı var. Kesin yetişmicek biliyorum. Ama yok iş arkadaşları sekizinci aydan sonra yapın alışverişi demişmişmiş. Kayınvalidem de doğduktan sonra bile yapılır diyor. Hiç halden anlamıyorlar. 5 ayım bitti çok şükür . Olacağı varsa 8de de olur yaniUgursuzluk getirir diyor millet
Bana sacimi kestiriyor annem batil bi yetistirilisimiz olmasa da bebek olunca her duyduguna kulak kabartiyo insan
Ama benim saclarim cok uzun ve denizden cok yiprandilar gidip kestiricm
Evladimin omrunu Allah bilir ben sacimi kestirsem nolur oglana seker alsam nolur Allah ne yazdiysa o kadar omru olacak..
Demir ilaci aliyorumAleykum Selam ben de ayniyim canm :)cok halsizlik var ben de de...hic bir is yapasim gelmiyor:)yatiyorm öylece. .
Yok artık ya niye yoruyorsun bu kadar kendini ya? Ben merdiven inip çıkıncaya kadar nefes nefese kalıyorum valla hala tık yok bi yemek yapıyorum oda arada sıradabende akşam akşam yemek yaptım . sonra gaza geldim evi süpürdüm . mutfağı sildim. viledayı sıkamıyorum elimde daha kolay siliyorum. akşamda devam ederse eşim gelmeden perde yıkıycam o gelirse asmaktan korkuyor ondan yıkama dıyor. mecbur kalınca söylene söylene asıyor.
bebeğimin kız olduğunu öğrendikkk:) bize ultrasonda el salladı inanılmaz mutluluk Allah isteyen herkese nasip etsn inş:)))
Hahahahahahsağol çok anladım cidden, hele konserve dedin şıp diye kaptım. :) çocuğa anlatır gibi anlatacaksın. hatta son zamanlarda ... anlatır gibi var ama o konuya girmiyim şimdi.
ayy sizin neeee:)
Doktorum çok gerekli değil ama sen bilirsin dedi.. Bugün kaydımı yaptırırken geçen hafta bir gebe tetanozdan ölmüş Silvan da dediler.. Çok kararsız kaldım ya peeff..bende yaptırmıcam.
aynen.. Yedinci aydan sonra erken dogum riski var.. Kotusunu dusunecegine esiniz cocugum esim darda kalir diye dusunse daha mantikli olur..Allahım sağlıklı uzun ömür versin yavrularımıza. Bende hamile kaldım herkes kestirme kestirme diyip durdu. Iyi o zman kılımızı tüyümüzüde almayalım. Gittim 2-3 kere kestirdim. Rabbim ömür biçmiş. Biz kendimizle oynayarak onumu değiştircez. Ama alışveriş konusu çok geriyor beni. Son ay alışveriş yapıcaz. Sanki köşede milyar milyar paramız var. Odası arabası kıyafeti inciği cinciği okadar ayrıntı var. Kesin yetişmicek biliyorum. Ama yok iş arkadaşları sekizinci aydan sonra yapın alışverişi demişmişmiş. Kayınvalidem de doğduktan sonra bile yapılır diyor. Hiç halden anlamıyorlar. 5 ayım bitti çok şükür . Olacağı varsa 8de de olur yani