- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.143
- 448
Aaa ilk kez benim göbek kadar göbek gördüm. Ne güzel.
seninde iç karnın yok mu canım. benim arkadan belli olmuyor hamiş olduğum önden gören ooooo bu ne ya diyo bol giysemde çıkıyo minnakk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa ilk kez benim göbek kadar göbek gördüm. Ne güzel.
Terketmem kuzum sende gel gruba herkes gelsin:)Sen bizi terkettin![]()
Bilmem nerden anlaşılıyor iç karın doktor mu söylüyor.normalde göbekten kolay kolay kilo almazdım yapılı bile olsam göbeğim düz ama hamilelikte çok çıktı.seninde iç karnın yok mu canım. benim arkadan belli olmuyor hamiş olduğum önden gören ooooo bu ne ya diyo bol giysemde çıkıyo minnakk
Ya benim korktugum tsh yuksekliginde cocukta gelisim bozuklugunun olmasi. O 100tshla 2kere dogum yapan arkadasin kizlari iyi degil mi canm. Bunlar bize hep moral oluyor. Bi aralar 3 ay tedavi olmadim diye hamilelikte tsh ile ilgili herseyi okumustum. Allah korusun tsh hormonu yuksek olanlarin cocuklarinda IQ geriliginden tut,boy kisaligina olabiliyormus. Hamilelikte 1 2 arasi tutalim degeri dedi doktor.Hamilelerde durumun farkli oldugunu hic duymadim bunu sorucam onemli cunku evet bu tsh yuksekligi gebelige engel ama tsh 100 ile 2 kere doguran bi arkadasim var kiz allah verirse veriyor kismet meselesi bildiklerimizi paylasiyor olmamiz cok güzel
Ya benim anlamadığım bizim ya da anne babalarımız zamanında ne ultrason varmış,ne doktor,ne tahlil. o tsh mi her neyse o da ölçülemiyordur ama herkesin aklı yerinde.Ya benim korktugum tsh yuksekliginde cocukta gelisim bozuklugunun olmasi. O 100tshla 2kere dogum yapan arkadasin kizlari iyi degil mi canm. Bunlar bize hep moral oluyor. Bi aralar 3 ay tedavi olmadim diye hamilelikte tsh ile ilgili herseyi okumustum. Allah korusun tsh hormonu yuksek olanlarin cocuklarinda IQ geriliginden tut,boy kisaligina olabiliyormus. Hamilelikte 1 2 arasi tutalim degeri dedi doktor.
ben geçen hafta yaptırdım gittiArkadaşlar yakin zamanda tetenoz asisi yaptirip simdi yaptirmayacak olan varmi? Veya ikinci bebegi bekleyen önceden yaptirmis olan. Bugün saglik ocagiyla görüştüm ille yaptir diye tutturdular. Doktorum 2 yol önce yaptirdigim için gerek olmadigini söylüyor. İçimde kotu birşey var güvenmiyorum saglik ocagindakilere. Yaptirmayacagim dedigimdeyse gelip imza atmaniz gerek diyorlar. Birde saglik ocagindakiler karma asi imiş. Bi tanidik eczaneden alip yaptir demişti. Kafam allak bullak kizlar..
banada dahiliyeci dr 4.2 sınır diyordu. Ama burda forumda troid hastası olup hamile kalmak için uğraşanlar topiğinde ki arkadaş demişti banada gebelerde 2.5 altına düşürmekle uğraşıo dr. Ayrıca 2.5 düşmeden hamile kalınması zor diyorlardı. Sonra o topiktede biri yazdı ben hamile kalınca öğrendim tshimi tam 100 değerine çıkmış demişti. 100 de hamiş olan dediğin gibi nasip ederse RAbbim her türlü oluo. Bende biraz tsh yüksek olamam die korunmak istemedim ama nisanda evlendim mayıs ayında hamile kalmışım. Eşim acayıp istiyordu hemen bebiş olsun die. Düğünden snra 1 kere regl olduğumda üzülmüştüAma 2.yi olmak nasip olmadı bebişim geldi kondu göbüşüme. Bu ilacı sabahları aç karnınıa yemekten 40 dk 1 saat önce içmek ve hergün düzenli almak önemli olan. Gerisi RAbbime emanetiz
![]()
Daha önce kaç doz yaptırdığın önemli canım 5 doza tamamladiysan ömür boyu koruyucu 2.doz 3 yıl falan koruyor galiba internette yazıyordu kaçıncı dozun ne kdr koruduguArkadaşlar yakin zamanda tetenoz asisi yaptirip simdi yaptirmayacak olan varmi? Veya ikinci bebegi bekleyen önceden yaptirmis olan. Bugün saglik ocagiyla görüştüm ille yaptir diye tutturdular. Doktorum 2 yol önce yaptirdigim için gerek olmadigini söylüyor. İçimde kotu birşey var güvenmiyorum saglik ocagindakilere. Yaptirmayacagim dedigimdeyse gelip imza atmaniz gerek diyorlar. Birde saglik ocagindakiler karma asi imiş. Bi tanidik eczaneden alip yaptir demişti. Kafam allak bullak kizlar..
Uf evet işte cnm benim düşünmemeye çalışıyorsun ama kafana yazılıyor olabildiğince kötü hikaye duymak istemiyorum ama illa geliyor kulağına Allahım korusun yinede
Ya benim korktugum tsh yuksekliginde cocukta gelisim bozuklugunun olmasi. O 100tshla 2kere dogum yapan arkadasin kizlari iyi degil mi canm. Bunlar bize hep moral oluyor. Bi aralar 3 ay tedavi olmadim diye hamilelikte tsh ile ilgili herseyi okumustum. Allah korusun tsh hormonu yuksek olanlarin cocuklarinda IQ geriliginden tut,boy kisaligina olabiliyormus. Hamilelikte 1 2 arasi tutalim degeri dedi doktor.
Günaydıiin başım catliyor agridan once kızım sonra esim sayesinde harika bi acilis yaptim günekafamda davul calip horon tepiyolar sanki
merhaba uzun süredir giremedim. evimizin yoluna mıcır döşemişler bir süştüm çok şükür sıkıntı olmadı ama bir hafta dinlen dedi dr amcamız dinlendik iyiyiz şükür sizler nasılsınız cinsiyetler belli olmuş maşallah yarın güncelleme yapma vaktidir diyorum.. bu hafta benim göbeğim coştu bi foto atasım geldi hani nerde göbüşler görelim bakalım...
Okuldami canin sikildi canim masallah birden acildin:)
Arkadaşlar yakin zamanda tetenoz asisi yaptirip simdi yaptirmayacak olan varmi? Veya ikinci bebegi bekleyen önceden yaptirmis olan. Bugün saglik ocagiyla görüştüm ille yaptir diye tutturdular. Doktorum 2 yol önce yaptirdigim için gerek olmadigini söylüyor. İçimde kotu birşey var güvenmiyorum saglik ocagindakilere. Yaptirmayacagim dedigimdeyse gelip imza atmaniz gerek diyorlar. Birde saglik ocagindakiler karma asi imiş. Bi tanidik eczaneden alip yaptir demişti. Kafam allak bullak kizlar..