Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oku dönüşü cok ciddi bi kaza atlattim otobanda resmen ucundan döndümserefsizin teki onundeki kamyon rampada agirlasinca hizla geldigimi gore gore sol seride benim onume kirdi direksiyonu ne sinyal ne bisey hos sinyal yaksa bile cikicak durcak zamani yoktu. o kadar buryn burunaydik Can havliyle nasil frene abandim biomiyorum o hizla takla bile atabilirdim. Cok korktum gerildim karnima rahmime agri sanci girdi uzun sure hala da gecmis degil. Off rabbim esirgedi melegimi direk elim gobegime gitmis tutabilirmisim gibi cok etkilendim ya atamiyorum o soku
![]()
o bebeğinin nasıl durduğuna bağlı canım sürekli aynı yerde dursa sıpalar söylerdim ama durmuyorlar hep farklı yerlerde mesela benim göbek deliğimde sol kasık tarafımda sağ kasık tarafımda bazen mide tarafımda bile oluyor. yani her zman farklı yerlerde. yani yer tespiti yapman çok zor :)
Kiz 17 olsun benimde kizim olacak :) allah izin verirse
Benim de etkileniyor yemkten. Wc durumundan. Normal bencegünaydın kızlar koşturmacalı bir günden merhaba :) sabah okulda yapılan 10 dakkikalık kahvaltının ardından güne telaşlı başladım. bu arada sizinde sabah uyandığınızda karnınız daha yumuşak oluyor mu? yemekten sonra sertleşiyor benim ki ama sabah biraz daha az ve yumuşak oluyor :)
Aman aralikta gelmesinler. Buyuyup emmeyi ogrenip dogsunlar. Tabi sisko donemler geliyor ben hizli yuruyemez oldum simdiden sonumu dusunemiyorum ama bol tekmeli gunler. Hele iyice buyumeden taklasini bile hissedicez. Bnce cok eglenceli.şişko ve zor dönemlerimiz geliyor haay gelsin biran önce kasım aralık ve ocak olsun bebişlerimiz başlasın gelmeye :)
beren, ecrin, ceylin ismi çok kullanılan isim gibi geliyor banaBu arada kizlar kizima ayda ve beren ismini dusunmustuk ve en son berende karar kilmistik ama esimin icine ayda daha cok sinmis bende sevdim sizce nasil ayda yoksa berenmi kalmaliydi:)
6 ve 9 . Ay olanlari yaza uygun alsaydin cnm yeri geliyo sadece evde ve disarida ince bi badiylede durabiliyolar sicaktan polar bitane yeter ama penye bitane daha al kussa isese kirlense yedekte dursun yazin bile ince oldugu icin ustune ortuyosun rahat oluyo ben bir yasina kadr kullandim kizima onlari biyere gittigindede altina seriyosun baya kullanisli
ayyy ne güzel annesi kızına kavuşacak :) her ikisinin de hayırlı haberlerini alırsın inşallahYazarım tabide telefn programından girmek kolay oluyodu webden zor oluyo ama yazaıö elbet bu arada bi türlü doğuramayan kardeşimin dört günü geçti ve bgn sezeryanla alalım artık demişler şuan doğumda benide götürmediler yorulursun heycanlanırsın die ben bebek doğunca gitcem kardeşimin yanında olmal isterdm ama bgn dünyaya meraklı gözlerle bakan bi kız gelcek :)
Canim o hamileykende icti simdi evde kendi cocuklarininda yaninda ictigi icin baskalarininkinede ole davraniyo kizda kirilmasinlar diye bisey demiyo ama olmazki yazik ya el kadar bebekhemde sigara içtikten sonra 1 aylık annede bişey demiyo ne anneler varyaaa kızyorum vallahi çok kızıyorum ya iyilik kavramı çok farklı bişey tamam kırma karşıdakini tatlı dille söle oda olmadı bi bahane uydur dr yasakladı de öpülmemesi gerekiyomuş de sigara ne demek yahuuu benimde kayın pederim çok içiyordu sigara ben dikkat ediyordum tabi baba ellerini yıka mümkünse öpme gibi şeyler yani o zaman kırılmıyolarda amannn kırılanda kırılsın valla bebişimden değerli kimse yok
güle güle kullannnnnDun butik bebeden kizima havlu battaniye esofman alti ve kendime emzirme onlugu aldim kizlar guzel indirim var ozellikle NK nin urunleri cok guzel bi arladasim surekli alir ordan tavsiye ederim
Hadi gozun aydin canim saglikla gelsin pasanheytttttttttt beee
oğlan olsun iki fazla olsun
şehzadem geliyooooooooooooooooo![]()
Tskederiz canim benimgüle güle kullannnnn
Cnm özelden msj attım ekledin mi?Eki Görüntüle 1245936
şundan diyorsun sanırım bende bundan düşünüyordum. iki tane alıcam farklı renk yeterli bu kalınlıkta battaniye. 45 tl demişti baktığımda ben. ama baya kaliteli duruyordu. yumusacık filan. en iyisi bu o kadifeler çok aşırı kalın gibi geliyor banada.