2015 Şubat Anneleri

Bende kizi okula goturdum kahvalti yaptim simdi utu yapmaya kaciyorum kizlar optmm

günaydın kızlar koşturmacalı bir günden merhaba :) sabah okulda yapılan 10 dakkikalık kahvaltının ardından güne telaşlı başladım. bu arada sizinde sabah uyandığınızda karnınız daha yumuşak oluyor mu? yemekten sonra sertleşiyor benim ki ama sabah biraz daha az ve yumuşak oluyor :)

Oku dönüşü cok ciddi bi kaza atlattim otobanda resmen ucundan döndüm :KK17: serefsizin teki onundeki kamyon rampada agirlasinca hizla geldigimi gore gore sol seride benim onume kirdi direksiyonu ne sinyal ne bisey hos sinyal yaksa bile cikicak durcak zamani yoktu. o kadar buryn burunaydik Can havliyle nasil frene abandim biomiyorum o hizla takla bile atabilirdim. Cok korktum gerildim karnima rahmime agri sanci girdi uzun sure hala da gecmis degil. Off rabbim esirgedi melegimi direk elim gobegime gitmis tutabilirmisim gibi cok etkilendim ya atamiyorum o soku:KK61:

çok geçmiş olsun canım.

o bebeğinin nasıl durduğuna bağlı canım sürekli aynı yerde dursa sıpalar söylerdim ama durmuyorlar hep farklı yerlerde mesela benim göbek deliğimde sol kasık tarafımda sağ kasık tarafımda bazen mide tarafımda bile oluyor. yani her zman farklı yerlerde. yani yer tespiti yapman çok zor :)

ya ben de çoğunlukla mideme yakın bi yerde hissediyorum. olur mu öyle şey diye düşünüyordum hep, demek ki oluyor. ayağı falan mı orda acaba, ya da kafası zıplayınca orda kıpırdaşıyor. : )

günaydın kızlar koşturmacalı bir günden merhaba :) sabah okulda yapılan 10 dakkikalık kahvaltının ardından güne telaşlı başladım. bu arada sizinde sabah uyandığınızda karnınız daha yumuşak oluyor mu? yemekten sonra sertleşiyor benim ki ama sabah biraz daha az ve yumuşak oluyor :)
Benim de etkileniyor yemkten. Wc durumundan. Normal bence

şişko ve zor dönemlerimiz geliyor ha :D ay gelsin biran önce kasım aralık ve ocak olsun bebişlerimiz başlasın gelmeye :)
Aman aralikta gelmesinler. Buyuyup emmeyi ogrenip dogsunlar. Tabi sisko donemler geliyor ben hizli yuruyemez oldum simdiden sonumu dusunemiyorum ama bol tekmeli gunler. Hele iyice buyumeden taklasini bile hissedicez. Bnce cok eglenceli.

Bu arada kizlar kizima ayda ve beren ismini dusunmustuk ve en son berende karar kilmistik ama esimin icine ayda daha cok sinmis bende sevdim sizce nasil ayda yoksa berenmi kalmaliydi:)
beren, ecrin, ceylin ismi çok kullanılan isim gibi geliyor bana

6 ve 9 . Ay olanlari yaza uygun alsaydin cnm yeri geliyo sadece evde ve disarida ince bi badiylede durabiliyolar sicaktan polar bitane yeter ama penye bitane daha al kussa isese kirlense yedekte dursun yazin bile ince oldugu icin ustune ortuyosun rahat oluyo ben bir yasina kadr kullandim kizima onlari biyere gittigindede altina seriyosun baya kullanisli

zaten yaz indiriminden aldım 6-9 aylığa mevsime dikkat etmekte fyda var battaniye alacağım haftasonu gelsinde
alınacak çok şey var yavaştn başlayalım

Yazarım tabide telefn programından girmek kolay oluyodu webden zor oluyo ama yazaıö elbet bu arada bi türlü doğuramayan kardeşimin dört günü geçti ve bgn sezeryanla alalım artık demişler şuan doğumda benide götürmediler yorulursun heycanlanırsın die ben bebek doğunca gitcem kardeşimin yanında olmal isterdm ama bgn dünyaya meraklı gözlerle bakan bi kız gelcek :)
ayyy ne güzel annesi kızına kavuşacak :) her ikisinin de hayırlı haberlerini alırsın inşallah

hemde sigara içtikten sonra 1 aylık annede bişey demiyo ne anneler varyaaa kızyorum vallahi çok kızıyorum ya iyilik kavramı çok farklı bişey tamam kırma karşıdakini tatlı dille söle oda olmadı bi bahane uydur dr yasakladı de öpülmemesi gerekiyomuş de sigara ne demek yahuuu benimde kayın pederim çok içiyordu sigara ben dikkat ediyordum tabi baba ellerini yıka mümkünse öpme gibi şeyler yani o zaman kırılmıyolarda amannn kırılanda kırılsın valla bebişimden değerli kimse yok
Canim o hamileykende icti simdi evde kendi cocuklarininda yaninda ictigi icin baskalarininkinede ole davraniyo kizda kirilmasinlar diye bisey demiyo ama olmazki yazik ya el kadar bebek

günaydın annişler :)
dün arkadasım dogum yaptı aksam iş çıkışı hastaneye zıyaretıne gıttım. ay bi özendim bi özendim. ne güzel süslemişler odayı. balonlar tüller falan cok şirin olmuş. anne normal dogum olmasına ragmen cok guzel gorunuyordu. bebiş desen allahım bı tatlı bı tatlı. darısı hepımızın başına. onlar atlattı zor günü inş biizimde oyle sorunsuz olur. gelenlere minik süslü kavonozlarda badem şekeri veriyorlardı. paketlemeyıde harıka yapmıslar. herseyı tek tek ınceledım valla caktırmadan :) bu arada annenın gecelıgıde cok şıktı. ben mesela bu kısmını hıc dusunmemısım. ekru renklı tüllü detaylrı olan penye bır gcelık gıymıs cok yakışmıs anneye gayet derlı toplu duruyordu.. Allahım bize de goster o gunlerı :KK36::KK36::KK36:

Eki Görüntüle 1245936
şundan diyorsun sanırım bende bundan düşünüyordum. iki tane alıcam farklı renk yeterli bu kalınlıkta battaniye. 45 tl demişti baktığımda ben. ama baya kaliteli duruyordu. yumusacık filan. en iyisi bu o kadifeler çok aşırı kalın gibi geliyor banada.
Cnm özelden msj attım ekledin mi?

Back
X