2015 Şubat Anneleri

merhaba, bebişlerinize nereden kıyafet alıyorsunuz? ben büyük oğlumda carters abd ürünü almıştım çok da memnun kalmıştım. şimdi de onlardan sipariş veriyorum kışlıklar şu anda oldukça uygun. hem cotton ve organık tavsiye ederim.
 
hadi ya o kadar bebeğe olduğunu bilmiyodum ben zannediyom hepsi nerdeyse benim :) saol canım teşekkür ederim
Aldığım kitapta ay ay kilo nereye gider nerede toplanır yazıyor oradan okudum ben de.Yine aynı yiyorum kendime neden kilo alıyorum diye düşünüyorsanız da vücut hamilelikte aldığı besinleri yağa çevirmeye eğilimli koruma altına alıyor dokuz ay :-)
 
Canım benim sen bedenen ve ruhen anne olmayı hissediyorsan o yaşa bakmıyor. Birsürü okul okusan da bebek büyütmeyi hiçbiryerde öğretmiyorlar. Hepimiz aynıyız yani. Allahım tamamına erdirir inşallah kavuşturur bizi Bebişlere.
Amin canım. Kendimi geliştirmeye çalışıyorum bende. Çok kitaplar okuyorum zaten kreştede çalıştım çocukları çok seviyorum. Kendi çocuğum bambaşka olur zaten. İçgüdüsel olarak bakabilirim ihtiyaçlarını karşılarım ama ruhsal olarak yetebilmek için çok kitap okuyorum.Umarım mükemmel bi anne olurum.
 
Varsa alın valla. Hani çok bakamadım ama güzel şeyler var. Herkes diyor ilk 3 ay bişe alma çok , bende aldım ama biliyorum az. Gider ordan alırım hem küçüldümü de paraya acımam :)

bu ilk 3 ay kısmı benimde kafamı karıştırıyor cok kusarsa her dakika değişmek lazım az olsa yıkayıp kurutmak mesele napalım alacaz
 
tecrübeli hatunlar, turşu yaptıydım hafta sonu , bidonlardan birinin suyu eksilmiş 2 parmak kadar, ne yapayım açıp tuzlu su mu ekleyeyim hiç dokunmasam üstte kalanlar bozulur mu ?

suyundan biraz al tuzuna bak yeterliyse normal su koy sebzelerin üstünü geçmesi lazım yoksa bozulur tuzu yeterli değilse tuzlu su koyabilirsin bi sorun olmaz annem o şekilde yapar
 
bu ilk 3 ay kısmı benimde kafamı karıştırıyor cok kusarsa her dakika değişmek lazım az olsa yıkayıp kurutmak mesele napalım alacaz
walla kızım temmuz dogumlu yıkadıgım kuruyodu hemen hıc sıkıntı yasamıyodum ama bunda oyle bır sansımız olmıcak kıs cocugu bıkac parca daha gazla olmasında sakınca yok bence
 
walla kızım temmuz dogumlu yıkadıgım kuruyodu hemen hıc sıkıntı yasamıyodum ama bunda oyle bır sansımız olmıcak kıs cocugu bıkac parca daha gazla olmasında sakınca yok bence

haklısın valla kurutmak mesele olacak ben 4 takım aldım içinde zıbını çıtçıtlısı falan iki alt üst ayrı iki penye bir polar battaniye yeter herhalde bunun daha 3-6 6-9 ayı var hepte yenidoğan kısmına yüklenmemek lazım
 
  • Beğen
Reactions: Dgy
Canım benim her işte vardır bir hayır bakalım bebişin kısmetini de getirir böylesi senin için kesin daha iyi olacaktı Allah ona göre verdi. Benim de Ekim sonunda bir sınavım var ona çalışıcam bakalım Allah yardımcımız olsun inşallah.
Amin canim inşallah. Allah yardimcin olsun senin ne sinavin var canim ?
Bu arada detayloya girdim şükürler olsun herşey yolundaymis ama ne olur ne olmaz bir perinatolga da göstermemi istedi doktorum. 365 gr olmuş kizim :) Hastanenin yakinonda Özdilek vardi günün güzelliğine oradan bornoz takimi aldim kizima fiyati da iyi tavsiye ederim kizlar.
 
Aldığım kitapta ay ay kilo nereye gider nerede toplanır yazıyor oradan okudum ben de.Yine aynı yiyorum kendime neden kilo alıyorum diye düşünüyorsanız da vücut hamilelikte aldığı besinleri yağa çevirmeye eğilimli koruma altına alıyor dokuz ay :-)
yok canım şikayetçi değilim çok şükür 5 ayda iyi bu kilo yani 6. aya gircez sıkıntım yokta ben çocuk gelişiyomu diye endişeliyim
 
kızlar şuan kulaklarımdan duman çıkıyor resmen :KK62:
adam bildiğin telefonda küfretti bu iş yüzünden karnım tef gibi gerildi kasığıma bir ağrı oturdu çok sıkıldım artık fenalık geçirmeme az kaldı :KK62::KK62::KK62:
 
Bence benim "memeler=2.5kg"
Gebelikte-kilo-art%C4%B1%C5%9F%C4%B1(1).jpg


kilo alışımızın dağılımı böyle imiş kızlar :cool:[/QUOT
 
Back
X