Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aldığım kitapta ay ay kilo nereye gider nerede toplanır yazıyor oradan okudum ben de.Yine aynı yiyorum kendime neden kilo alıyorum diye düşünüyorsanız da vücut hamilelikte aldığı besinleri yağa çevirmeye eğilimli koruma altına alıyor dokuz ayhadi ya o kadar bebeğe olduğunu bilmiyodum ben zannediyom hepsi nerdeyse benim :) saol canım teşekkür ederim
. MaşAllah kuzuna canım
Amin canım. Kendimi geliştirmeye çalışıyorum bende. Çok kitaplar okuyorum zaten kreştede çalıştım çocukları çok seviyorum. Kendi çocuğum bambaşka olur zaten. İçgüdüsel olarak bakabilirim ihtiyaçlarını karşılarım ama ruhsal olarak yetebilmek için çok kitap okuyorum.Umarım mükemmel bi anne olurum.Canım benim sen bedenen ve ruhen anne olmayı hissediyorsan o yaşa bakmıyor. Birsürü okul okusan da bebek büyütmeyi hiçbiryerde öğretmiyorlar. Hepimiz aynıyız yani. Allahım tamamına erdirir inşallah kavuşturur bizi Bebişlere.
Nerden alınıyormuş indirimli kart![]()
Varsa alın valla. Hani çok bakamadım ama güzel şeyler var. Herkes diyor ilk 3 ay bişe alma çok , bende aldım ama biliyorum az. Gider ordan alırım hem küçüldümü de paraya acımam :)
tecrübeli hatunlar, turşu yaptıydım hafta sonu , bidonlardan birinin suyu eksilmiş 2 parmak kadar, ne yapayım açıp tuzlu su mu ekleyeyim hiç dokunmasam üstte kalanlar bozulur mu ?
walla kızım temmuz dogumlu yıkadıgım kuruyodu hemen hıc sıkıntı yasamıyodum ama bunda oyle bır sansımız olmıcak kıs cocugu bıkac parca daha gazla olmasında sakınca yok bencebu ilk 3 ay kısmı benimde kafamı karıştırıyor cok kusarsa her dakika değişmek lazım az olsa yıkayıp kurutmak mesele napalım alacaz
walla kızım temmuz dogumlu yıkadıgım kuruyodu hemen hıc sıkıntı yasamıyodum ama bunda oyle bır sansımız olmıcak kıs cocugu bıkac parca daha gazla olmasında sakınca yok bence
bende 95 girişliyimAllah ben 96da üniversitedeydim![]()
Yorgan yastık için :)gelmiş canım ama onlara giren buruşup kalıyor ütüyle açılmıyor diye almadım....
Amin canim inşallah. Allah yardimcin olsun senin ne sinavin var canim ?Canım benim her işte vardır bir hayır bakalım bebişin kısmetini de getirir böylesi senin için kesin daha iyi olacaktı Allah ona göre verdi. Benim de Ekim sonunda bir sınavım var ona çalışıcam bakalım Allah yardımcımız olsun inşallah.
yok canım şikayetçi değilim çok şükür 5 ayda iyi bu kilo yani 6. aya gircez sıkıntım yokta ben çocuk gelişiyomu diye endişeliyimAldığım kitapta ay ay kilo nereye gider nerede toplanır yazıyor oradan okudum ben de.Yine aynı yiyorum kendime neden kilo alıyorum diye düşünüyorsanız da vücut hamilelikte aldığı besinleri yağa çevirmeye eğilimli koruma altına alıyor dokuz ay![]()
Zorla olsada poz verdiOyyy oyy masallah canim pasananasil durmus o ole:)
![]()
kilo alışımızın dağılımı böyle imiş kızlar[/QUOT
vala ama varya resmen ağrı oturdu kalkmış küfrediyo onun işini yapıyosun bide karnım gerçekten çok gerildi.3 çalışan hamile arka arkaya patlamışız :) :) :)