2015 Şubat Anneleri

park yatak konusu açılmış , ben hep park yatak alırım diye düşünüyodum , eşimde beğenmiyor hayalinde mobilya yataklar varmış : ))) bi arkadaşı da demişki bi mobilya bi de park yatak alın biri oturma odasında olsun kolay taşınıyor, diğerini de uzun zaman kullanabiliyor demiş , ev şimdi kira ev alana kadar oda yapmayı düşünmüyorum , napacaz bilmem

Günaydın kızlar,

Bugün kramp ağrısı ile uyandım. Hala da krampın girdiği yer ağrıyo. Ne tavsiye ederseniz kramp girmemesi için ve kramp girince yapılacaklar için?

hergün bizimkisi vuruyo canım alıştım artık ama merak etme bazen plesanta önce bebek geride olabiliyomuş o yüzden geç hissedilebilirmiş iç karnın ince demişti doktor bana ondan rahat hissettim galiba
peki karnında baya şişti mi benim karnım iyice şişti ya çorabımı giyerken bile zorlanıyorum normal mı ki bu aylarda bu kadar şişmesi bide kızımı hissetseydik :KK9:

peki karnında baya şişti mi benim karnım iyice şişti ya çorabımı giyerken bile zorlanıyorum normal mı ki bu aylarda bu kadar şişmesi bide kızımı hissetseydik :KK9:
Cnm yakinda hissedersin merak etme..karninin cikmasi cok normal corap giyerken artik bnde zorlaniyorum
Kilo gercekten insani usengeclendiriyor hersey zorlandiriyor ileriki aylarda nasıl olcaz bilmiyorum :)

şiş canım karnım yataktan kalkarken eşim kaldırıyor veya yuvarlanarak kalkıyom :KK48: hele akşamları yemek yiyom diye heralde bütün gün deli gibi şiş oluyo ama sabaha rahatlıyom biraz bende çorap giyerken zorlanıyom

Günaydın kızlar,

Bugün kramp ağrısı ile uyandım. Hala da krampın girdiği yer ağrıyo. Ne tavsiye ederseniz kramp girmemesi için ve kramp girince yapılacaklar için?
canım dr magnezyum verdi bana burdada kulanan arkadaşlar var başka türlü geçmiyor zaten arayıp doktoruna ilaç ismi sorabilirsin

park yatak konusu açılmış , ben hep park yatak alırım diye düşünüyodum , eşimde beğenmiyor hayalinde mobilya yataklar varmış : ))) bi arkadaşı da demişki bi mobilya bi de park yatak alın biri oturma odasında olsun kolay taşınıyor, diğerini de uzun zaman kullanabiliyor demiş , ev şimdi kira ev alana kadar oda yapmayı düşünmüyorum , napacaz bilmem
benim evde kira canım hatta kendi evim 1 sene sonra bitecek bende senin gibi oda yapmayı düşünmüyodum ama ilk bebeğim ve insan ister istemez heves ediyo o yüzden mobilya olarak büyüyebilenden baktık bile nasip olursa hafta sonu gitcez fiyat anlaşmaya zaten eşimin kuzenleri mobilyacı olduğu için 1250 tl lik yatak ve dolabı 500 tl ye aldık fotolarını yüklerdim ama yükleyemiyom bi tanede park yatak alacaktım ama ablamda var onuda oturma odasına koycam soğuk orda yanımda dursun diye

Günaydın hayırlı cumalar herkese sitede sorun mu var biturlu açamıyorum sadece son sayfa geliyor oncekilere gitmek icin basinca da hep reklam sitelerine falan yönlendiriyor bi acayip o_O

Günaydıııınnnnnnnnnnnn bunlardannn istiryorummmmm bendeeeee
10533251_359466450875295_5575511446507500890_n.webp

aman canım o kokunun içine gitmeyesin dikkat et

canım artık boyalar eskisi gibi ağır kokulu değil. çoğu kokusuz. ama ben 1 hafta kadar annemde kalıcam. ustalarla da eşim ilgilenecek. sonra temizlikçimi çağırıp her yeri dip köşe temizleticem. ben de dolap içlerini hallederim. bebişimize ön hazırlık olur. doğuma yakın sadece bi temizlik yaptırırım misss.

Selam kizlar nasılsınız bebisler nasıl çok şükür biz çok iyiyiz unuttuysanız hatırlatayım kendimi ben ikiz annelerinden biriyim 3 eylül de birinin erkek olduğunu öğrendim 15 eylülde de diğerinin de erkek olduğunu öğrendim Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bu Haftalara nasıl geldik hala inanamıyorum azda olsa hareketlerini hissediyorum Rabbim herkese yasatsin bu duyguyu Allah a emanet olun kızlar tabi bebiş lerde
gözün aydın canım ikiz oğluşlarımızda oldu kızlarımızda biz tam bir ekibiz yahu

canım artık boyalar eskisi gibi ağır kokulu değil. çoğu kokusuz. ama ben 1 hafta kadar annemde kalıcam. ustalarla da eşim ilgilenecek. sonra temizlikçimi çağırıp her yeri dip köşe temizleticem. ben de dolap içlerini hallederim. bebişimize ön hazırlık olur. doğuma yakın sadece bi temizlik yaptırırım misss.
ohh plan hazır :) bende halılarıı verdim yıkatmaya kasımdada gelip koltuklarımı yıkıcaklar perdeleride sonra yıkarız şimdi değil iki kadınla anlaştım onlarda gelip dip temel temizlicekler tamamdır benimde :)bide kızımızın odasını boyucak eşim kendi boyamak istedi bende bişey demedim aslında boya yani ama napayım adamın hevesi :)

Back
X