Güüünaydıınn minnoşlar ve anneleriiii
Yokluğumu iki tarafta da fark eden olmamış sanırım,sabah sabah dargınlık yapıp sizin de moralinizi aşağı çekmeyim ama insan bi nerde acaba diye sormaz mı yeaa

Şaka bir tarafı biz iyiyiz çok şükür,umarım sizler de öylesinizdir ve tatsız herhangi birşey yoktur geçmişe çok bakamadım döşemişsiniz yine
Artık biz böyle gece uyanmalara da başladık midem yüzünden bi uyandım uykum filan da yokgireyim mutfağa bşeyler hazırlıyım minnoşlarıma talcid aldım geçmedi .ünkü uyku tutmaz artık bu saatten sonra :)
8-10 gündür yoğun iş temposunda çalışıyoruz eşimle günde 16 saat gece 1-2 filan gibi geldik eve hep,bi bugün erken gelmiştik 10.45te filan onu da güzelce uyuyayım biraz erken gelmşken dinleneyim dedim ona da midem müsade etmedi

Doktor kontrolüm ayın 4'ünde o yüzden sizinkileri okuyup benim bebişim de böyledir diye avunacağım artık ne yapalım
Maaşallah canım sana,demek sen de benim gibi olacaksın ben ded oğlumu 20 yaşımda hamile kalıp 21'imde doğurmuştum,26 yaşıma geldim 3. bebeğim seni de bekliyorum canım bu aşamalara