2015 Şubat Anneleri

şiş canım karnım yataktan kalkarken eşim kaldırıyor veya yuvarlanarak kalkıyom :KK48: hele akşamları yemek yiyom diye heralde bütün gün deli gibi şiş oluyo ama sabaha rahatlıyom biraz bende çorap giyerken zorlanıyom
yani normal demekki 4 boyutlu ulstrason çektirdin mi peki :)

Günaydın kızlar,

Bugün kramp ağrısı ile uyandım. Hala da krampın girdiği yer ağrıyo. Ne tavsiye ederseniz kramp girmemesi için ve kramp girince yapılacaklar için?

bacagına mı kramp girdi canım? benım bacak ve ayaklarıma gırıyo arada bır. özellıkle gece uyurken. doktrum bebe aspirini verdı hergun bır tane onu kullanıyorum. bneım bıldıgım bu donemde kanımızda oıhtılasma olabılıyormus oda kramplara neden oluyormus. sende bır doktruna sor ıstersen

ohh plan hazır :) bende halılarıı verdim yıkatmaya kasımdada gelip koltuklarımı yıkıcaklar perdeleride sonra yıkarız şimdi değil iki kadınla anlaştım onlarda gelip dip temel temizlicekler tamamdır benimde :)bide kızımızın odasını boyucak eşim kendi boyamak istedi bende bişey demedim aslında boya yani ama napayım adamın hevesi :)

plan hazır olmalı yoksa stres yapıyorum. öyle mi olacak böyle mi olacak diye.
ben şimdi allah ne verdiyse yıkanacakları falan yıkayacağım. perdedir vs. kadın camları sildikçe astırırım. doğuma yakın da halılarımı vericem ben de, kirlenmesin diye. kısmet bu işler. ama plan yapmadan da olmuyor.

olsun kırma hevesini boyasın adamcağız.
biz bebişimin odasını beyaz istiyoruz. polisanın masum beyaz rengi var. ondan olsun istedik. bakalım nasıl olacak.

yarın büyük gün. :KK73::KK73::KK73::KK73:
kızımızı göreceğiz.:KK36::KK36::KK36:
bakalım neler yapacak doktor, 3'lü mü 4,'lü mü test olur bilmiyorum. bilgi de vermedi.

benımde yarın görüş günüm nasıl özledım anlatamam . dusundukce içip kabarıyo heyecanlanıyorum resmen :) allah hepımıze hayırlı haberler duymayı nasıp etsın :)

bacagına mı kramp girdi canım? benım bacak ve ayaklarıma gırıyo arada bır. özellıkle gece uyurken. doktrum bebe aspirini verdı hergun bır tane onu kullanıyorum. bneım bıldıgım bu donemde kanımızda oıhtılasma olabılıyormus oda kramplara neden oluyormus. sende bır doktruna sor ıstersen

Evet canım bacağıma girdi. Gece boyunca zaten çok rahatsız uyumuştum. Kalktım biraz gezdim sonra oturma odasında uyudum. Sabah uyandığımda geriniyodum, baldırıma girdi :( Ayrıntılıya girip doktoruma raporu göndericem o zaman bi sorayım bakalım ne vercek.

Güüünaydıınn minnoşlar ve anneleriiii
Yokluğumu iki tarafta da fark eden olmamış sanırım,sabah sabah dargınlık yapıp sizin de moralinizi aşağı çekmeyim ama insan bi nerde acaba diye sormaz mı yeaa:63: Şaka bir tarafı biz iyiyiz çok şükür,umarım sizler de öylesinizdir ve tatsız herhangi birşey yoktur geçmişe çok bakamadım döşemişsiniz yine :KK48:

Artık biz böyle gece uyanmalara da başladık midem yüzünden bi uyandım uykum filan da yokgireyim mutfağa bşeyler hazırlıyım minnoşlarıma talcid aldım geçmedi .ünkü uyku tutmaz artık bu saatten sonra :)

8-10 gündür yoğun iş temposunda çalışıyoruz eşimle günde 16 saat gece 1-2 filan gibi geldik eve hep,bi bugün erken gelmiştik 10.45te filan onu da güzelce uyuyayım biraz erken gelmşken dinleneyim dedim ona da midem müsade etmedi:KK12:Doktor kontrolüm ayın 4'ünde o yüzden sizinkileri okuyup benim bebişim de böyledir diye avunacağım artık ne yapalım :KK51:

Maaşallah canım sana,demek sen de benim gibi olacaksın ben ded oğlumu 20 yaşımda hamile kalıp 21'imde doğurmuştum,26 yaşıma geldim 3. bebeğim seni de bekliyorum canım bu aşamalara :KK28:

aklımdaydın canım benim :) genelde ocak annelerine yazıyorsun ya :) sıkıntımız yok çok şükür gece uyanmaları bende de oluyor arada. birde uyuyamamaya başladım gece 2 den önce uykum gelmiyor sabahta 9 10 gibi kalkıyorum. senin kontrolün yine iyiymiş benim kim bilir ne zaman :D birde gıcık doktorum sağolsun ultrasona sokmuyor çok fazla.

plan hazır olmalı yoksa stres yapıyorum. öyle mi olacak böyle mi olacak diye.
ben şimdi allah ne verdiyse yıkanacakları falan yıkayacağım. perdedir vs. kadın camları sildikçe astırırım. doğuma yakın da halılarımı vericem ben de, kirlenmesin diye. kısmet bu işler. ama plan yapmadan da olmuyor.

olsun kırma hevesini boyasın adamcağız.
biz bebişimin odasını beyaz istiyoruz. polisanın masum beyaz rengi var. ondan olsun istedik. bakalım nasıl olacak.

bizimkide inci beyazı almış :) bide rulo almış desenli bi duvarı öle yapcakmış çok hoşuma gitti onada şeker pembesi boya almış kıramadım bende yapsın ilk bebeği daha hevesli :)

Eklentiler

• indir.webp
    indir.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 75
benımde yarın görüş günüm nasıl özledım anlatamam . dusundukce içip kabarıyo heyecanlanıyorum resmen :) allah hepımıze hayırlı haberler duymayı nasıp etsın :)
bende haftaya bi gün gitcem bakalım belki cuma giderim ay çok heyecanlı valla

Evet canım bacağıma girdi. Gece boyunca zaten çok rahatsız uyumuştum. Kalktım biraz gezdim sonra oturma odasında uyudum. Sabah uyandığımda geriniyodum, baldırıma girdi :KK43: Ayrıntılıya girip doktoruma raporu göndericem o zaman bi sorayım bakalım ne vercek.

sor canım bizede yaz ne dedıgını. benım de yarın randevum var nemde sorarım tekrar. ama hamılelıkte olabılıyor dıye bılıyorum cok takma kafana

Evet canım bacağıma girdi. Gece boyunca zaten çok rahatsız uyumuştum. Kalktım biraz gezdim sonra oturma odasında uyudum. Sabah uyandığımda geriniyodum, baldırıma girdi :KK43: Ayrıntılıya girip doktoruma raporu göndericem o zaman bi sorayım bakalım ne vercek.
magnezyum içtim bende günde bir tane bitti benim ki çok iyi geliyor şimdi sadece adet dönemlerimde ayaklarımın ağrıdığını farkediyorum sonra geçiyor tabi

Günaydınn kızlar bugün canım çok sıkkın yan komşum dün rahatsızlandı bugün aniden ameliyata alacaklar beyinle ilgiili. Nolur dua edin çok iyi biri daha 15 aylk dünya tatlısı oğlu var bide 13 yaşında bir oğlu. Hayat ne kadar tuhaf aslında bi sabah uyanıyorsunuz herşey farklı....

Günaydınn kızlar bugün canım çok sıkkın yan komşum dün rahatsızlandı bugün aniden ameliyata alacaklar beyinle ilgiili. Nolur dua edin çok iyi biri daha 15 aylk dünya tatlısı oğlu var bide 13 yaşında bir oğlu. Hayat ne kadar tuhaf aslında bi sabah uyanıyorsunuz herşey farklı....
ayy allahım şifa versin inşş çok iyi geçer ameliyatı

Back
X