2015 Şubat Anneleri

Valla.bizimki hiç hareket etmiyor alıştık artık eskiden nasılsa o durumda.devam.ediyoruz.
yok canım hareket ediyodur da sen ayırt edemiyosundur bence.çünkü daha çok minikler:)benimki elleriyle vurduğu zaman belli belirsiz hissediyorum mesela çünkü çok güçsüz daha kolları ama ayaklarıyla ittirince korkuyorum resmen:)seninki de yakında iyice tepikler seni annesi merak etme :)

genellikle hamile olan annelerin çocukları öyle davranıyor şöle düşünürlermiş ikisi birlikte kalıyor ve seni kaybetme korkusu yaşıyordur ama tabi ortamdanda olabilir inanki üzülme dönem dönem çocuklar böle farklı davranabiliyolar şöle yap öğretmeniyle konuş bi kaç gün derse gir ortamı öğrenirsin birde babayla konuştuklarınız tutumlarınız aynı olsun sen gidiceksin deyip baba zorlama demesin çocuklar çok kullanıyor bilirsin ona istediği bir hediye alın gerekirse benim kızımda 1. sınıf dün ne beslenmesini yemiş nede öğretmenin verdiği e harfini tamamlamış niçin bitirmedin annecim dedim hemen gözlerimin içine bakıyor acaba kızıyomuyum die eğer kızarsam onu çok iyi tanıyorum ve okula gitmeyeceğini biliyorum sonra yoruldum dedi aaaa tamam kızım o zaman evde tamamlarız dedim oda tamam dedi sonra akşam babayla ecemcim sana bir hediye almak istiyoruz okulda çok akıllı bir öğrenciymişsin dedik hemen anne saat istiyorum dedi bizde bugün alcaz inşş sen hep yapıcı ol kızma sakın eminim pes edecektir ve alışacaktır
Ah canim insallah gecer persembe gunu seker makinasi gelicek diye bi hevesle gitti dedik suprizi hakettin istedigi binoyuncak vardi onu aldik cuma yine basladi aglamalara surekli konusuyorum hic kizmiyorum iceride almiyolar velileri malesef surekli ister diye heralde insallah duzelir yoksa ben kafayi yicem az kaldi

Bi eğitmen olarak belki faydası dokunur anaokulunda sevdği bi arkadaşyla okul dışında bi etkinlk yapın ısınır yeniden belki eve davet edebilirsin belki bilmem aklıma bu geldi
Canim okul yeni basladigindan ve bizim velet surekli agladigindan daha ortama adapte olup arkadas edinemediki yoksa oda olurdu

Ben 3 yıldır kullanıyorum büyük rahatlık aynı gün yıka kurut kaldır.bebegin kıyafetlerinide 1 beden büyük alıcam çekme yapıyor özellikle çorap ve penyelerde haberiniz olsun
Hangi marka kulaniyorsun. Cekme yapiyor demek. Hem yikama hem kurutma mi seninki yoksa ayri ayri mi. Ayri makineye yerim yok benim

Kızlarret nabersiniz ?? Ben çok azcık ciğer yedim dün akşam fazlası zarar diye ama şimdi az önce okudum bebekte doğum lekesi yapar falan yazmışlar..çilek için falan da diyorlar öyle..hurafe midir yoksa yapar mı cidden ??? Çok inandırıcı gelmiyor bana böyle şeyler ama var mı etrafınızda böyle bişi olan

Günaydın kızlar,

Bugün kramp ağrısı ile uyandım. Hala da krampın girdiği yer ağrıyo. Ne tavsiye ederseniz kramp girmemesi için ve kramp girince yapılacaklar için?
MAden suyu cnm içinde bayagı magnexyum var calsiyum bile var denedim içmedğim zmn bndede oluyor geceleri ve dediğin gibi olan yer gündzds agrıyor

doğu beyin karnı acıktı sanırım tekmeleri dışarıdan belli oluyor öğle yemeği vakti :KK9:
Ben de doğu karadenizliyim eskiden hep oğlum olursa doğu koyucam derdim,eşimde yunanistan o da batı olacak derdi. Doğu Batı çatışmasından kurtulduk kız oldu.
Çok güzel adı

Ben de doğu karadenizliyim eskiden hep oğlum olursa doğu koyucam derdim,eşimde yunanistan o da batı olacak derdi. Doğu Batı çatışmasından kurtulduk kız oldu.
Çok güzel adı
tşk ederim canım Allah karı koca kavgası olsun istememiş ne güzel kızının ismi ne olacak, benim eşimde muşlu bende Tekirdağlıyım ismi doğu olacak deyince kocan doğulu diye doğu mu koymak istedi diyorlar :110:aslında sadece karizmatik geldiği için doğu olacak

Kızlarret nabersiniz ?? Ben çok azcık ciğer yedim dün akşam fazlası zarar diye ama şimdi az önce okudum bebekte doğum lekesi yapar falan yazmışlar..çilek için falan da diyorlar öyle..hurafe midir yoksa yapar mı cidden ??? Çok inandırıcı gelmiyor bana böyle şeyler ama var mı etrafınızda böyle bişi olan
Benim ensemde küçücük gül lekesi var gül de yaparmış ama güzel duruyor :-) ciğer yeniyor ama yaparken dokunulmuyor diye biliyorum gördüm çünkü birkaç kişide.

Kimse yok heralde oglusumun etiket seceneklerinden biri nasil

Eklentiler

• IMG-20140926-WA0040.webp
    IMG-20140926-WA0040.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 76
tşk ederim canım Allah karı koca kavgası olsun istememiş ne güzel kızının ismi ne olacak, benim eşimde muşlu bende Tekirdağlıyım ismi doğu olacak deyince kocan doğulu diye doğu mu koymak istedi diyorlar :110:aslında sadece karizmatik geldiği için doğu olacak
Benim emek olacak inşallah.

Hangi marka kulaniyorsun. Cekme yapiyor demek. Hem yikama hem kurutma mi seninki yoksa ayri ayri mi. Ayri makineye yerim yok benim
boschun a+ modeli cnm ben çamaşırın üstüne koydurdum yerim müsaitti .çamaşır makinem yeni olduğu için ayrı aldıydım.

vayyy ne kadar anlamlı ne kadar güzel bir isim, isminin değerini bilsin ismiyle yaşasın inş :KK52:
Kimse beğenmedi çevremde. Çok siyasi diyorlar ama ben o anlamları yüklememiştim. Emeği siyasete alet edenler utansın ne diyim.
Çok emek verdim emek olsun dedim.

boschun a+ modeli cnm ben çamaşırın üstüne koydurdum yerim müsaitti .çamaşır makinem yeni olduğu için ayrı aldıydım.
Benim makine de yeni ama yer yok. Tsk ederim canim

Kimse beğenmedi çevremde. Çok siyasi diyorlar ama ben o anlamları yüklememiştim. Emeği siyasete alet edenler utansın ne diyim.
Çok emek verdim emek olsun dedim.
simdi esime soyledim kiza emek nasil isim diye. Ilkokul ogretmenimin oglunun ismiydi dedi. Ben senden duyunca direk kiza yakistirmistim erkege de koyan varmis

Oglan hasta miz miz. Bende de bir kirginlik var biz da kaptik gribi anlasilan. Kolay atlatsak bari.
Hasta herkese gecmis olsun baska da kimsr hasta olmasin artik. Bu salgin erken degil mi daha hava cok sogumadi dedim de birisi yeni gelen suriyeliler getirmis dedi. Ne suriyeliymis arkadas bunlar

Benim makine de yeni ama yer yok. Tsk ederim canim

simdi esime soyledim kiza emek nasil isim diye. Ilkokul ogretmenimin oglunun ismiydi dedi. Ben senden duyunca direk kiza yakistirmistim erkege de koyan varmis
Evet erkek çoğunlukta ama bana da kız adı gibi geliyor.
Olsun benim adıma da erkek adı diyorlar.
İlkokul öğretmeninin ellerinden öperim.

Back
X