- 18 Mart 2011
- 4.329
- 2.889
- 248
benım dusuk degıl ama kırmızı et tuketmedıgım ıcın ılk kızımda b12 ıgnesı yaptırdım..ve ınanılmaz dınc hıssettırdı bana kendımı..bunda korkulcak bısey yok ..Kızlar benim geçen ay b12 56 çıktı yani aşırı düşük, bir ay geçti tekrar yaptırdım ama hemşire böyle olmaz sen iğne olmalısın dedimoralim bozuldu, benim gibi b12 si düşük çıkan var mı? ve b12 ye baktırmadıysanız muhakkak baktırın. Sonra üzülüyor insan

son ay ıcın merdıven ınıp çıkmak ıyı bısey ama sımdıden degıl kızlar. ben son ayda parktakı egzersız aletleriyle çalışıyordum resmen normal doğurayım dıye neler yapmadım neler..12 saat sancıyla anca pırtlatabıldımCanım doktorlar kolay doğum için merdiven inip çıkmayı öneriyor ben sırf bu yüzden ne işte ne evde asansör kullanmıyorum inip inip çıkıyorum kaslarim güçlensin diye :)

ılk aylarda cok oldu dokunamıyordum bıle.. sımdılerde yok pek... bebıklere sütler doluyor kızlarrr..7 . ayda sutunuz gelebılırKizlar gogus agrisi ceken varmi aranizda arada acayip agriyo

benımde ellerımde parmaklarımda var..duşunun kı yemek yaparken soğanı bıberı doğrayamadığım oluyor acısından..Canım uyuşmayı sormuştun sanırım bir ara. Doktora sordum bende de oluyordu. Karpal tünel sendromu dedi. Vucuttaki ödem bileklerde özellikle el bileklerinde sinir sıkışması yapıyormuş. O da uyuşma yapıyormuş. Yataktan uyAndığımızda yattığımız taraftaki uyuşma bundanmış. El istirahati gerekirmiş yormıcakmışız. Magnezyum falan vermedi.