2015 Şubat Anneleri

Ayrıntılı usg yani doppler diğer adı. 18-24. haftalarda oluyor ve bebeğin tüm organları inceleniyor kemik yapısı eli ayağı kaşı gözü burnu yani kısacası tepeden tırnağa inceleniyor ve sıkıntılı bir durum var mı yok mu ona bakılıyor. Bunu çoğu doktor öneriyor hatta kesinlikle yapılması gerekiyor diyenler de var.

Çünkü örneğin bebekte bir kalp hastalığı ihtimali varsa doğar doğmaz önem alınabiliyor tedbir amaçlı.
Ama doğmadan yinede hiç bir müdahale olmuyor.
Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için benim dr henüz bundan bahsetmedi bana :(

Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için benim dr henüz bundan bahsetmedi bana :KK43:

Canım bilmiyorum ki doktorların kendilerine göre bir fikir yapısı oluyor.
Yada kimi zaten kendinin cihazı bu işi yaptığı için ara ara kontrole gittiğinde sen bu şekilde detaylı inceliyor olabilir.
O yüzden doktorunu ara ve seninle aynı haftalardaki arkadaşlarının ayrıntılı usg die birşey yaptırdığını söyle senin ne zmn yaptıracağını sor. O zmn sana açıklama yapar içine dert etme dra sormadan.

Yada kimi zaten kendinin cihazı bu işi yaptığı için ara ara kontrole gittiğinde sen bu şekilde detaylı inceliyor olabilir afynen canım aramam direkt gidip sorucam güya özel e gidiyorum doğru düzgün birşey konuşmuyor takmış kiloma
O yüzden doktorunu ara ve seninle aynı haftalardaki arkadaşlarının ayrıntılı usg die birşey yaptırdığını söyle senin ne zmn yaptıracağını sor. O zmn sana açıklama yapar içine dert etme dra sormadan.

Yada kimi zaten kendinin cihazı bu işi yaptığı için ara ara kontrole gittiğinde sen bu şekilde detaylı inceliyor olabilir.
Aynen canım direkt gidip konuşurum güya ozele gidiyorum ağzını bıçak açmıyor takmış kiloma :KK12:

Kızlar iyi geceler. Sabah 5 te gittik hastaneye, annemi sekizde aldılar ameliyata ve tam 8 saat sürdü.
Bütün omurgası kortizon kullandığı için perişan olmuş.12 parçasına dolgu ve kanca yapmışlar. Ameliyat iyi geçmiş, bu gece yoğun bakımda kalacak. Ağrısı çok ama.azalır zamanla. Ben eve geldim,çok halsiz.düştüm.
İyi dileklerde bulunan herkese teşekkür ederim.

geçmiş olsun canım Allah şifa versin annene...

Kizlar mrb.daha once burda clexane kullananlarla konusmustuk dozu nasil ayarladiniz diye.sonuclarim henuz elime gecmediginden testin adini bilmiuorm yaptirdim testi hocayla gorustum.degeriniz0,38 cikimis bizim icin sinir 0,40-0,45 tir dedi bence dozu 0,6 ya cikarabilirsin dedi.yine karisti kafam yaaaa

Bize öyle bir test yapılmadan 0.4ml verildi. Belki 0.38 değeri 0.4 için sınırda oldugundan 0.6 yı önermiştir Dr. Onlar daha iyi bilir canım.

Selam kızlar benim cimcime çok hareket etmiyor arada bir hissediyorum ama artık alıştım bu duruma ilk başlarda korkuyordum. bide sabahları inanılmaz ac uyanıyorum benim gibi olan varmı

siz ne için araştırıyorsunuz bu kremleri :S çatlak için mi? ben hiç bir şey sürmüyorum. parabene bende takıntılıyım zararlı olduğunu biliyorum. ben zaten krem filan kullanmam doğru düzgün. ne cildime nede başka yerime. sadece kışın ellerim çatladığı için mecburen kullanıyorum.

bende bişey sürmüyorum henüz, geçen sene bıraktım nemlendirici falan sürmeyi de elime yüzüme , ama şimdi havalar soğudu ondan heralde kurudu cildim sadece banyodan sonra yüzüme ve sabahları ellerime sürüyorum , krem sürmek yerine bol su içiyorum geçen yıldan beri , yüzüm kendine geldi sürmeyeli

Selam kızlar benim cimcime çok hareket etmiyor arada bir hissediyorum ama artık alıştım bu duruma ilk başlarda korkuyordum. bide sabahları inanılmaz ac uyanıyorum benim gibi olan varmı

benimkide hareket etmiyor bu hafta
sanırım bulundukları pozisyonla alakalı bu durum
sürekli konuşuyorum dokunuyorum ama tık yok
sadece bu gece sabaha karşı bikaç kıpırtısını hissettim

Kızlarrr bayramlık aldınız mı ??? ben siyah bir badi üstüne bir kot tulum aldım şimdi haklı olarak diyeceksiniz ki amannn ondanda bayramlık mı olur şöle daha şık bişeyler alsaydın emmmeeee ben spor giyinmeyi çok seviyorum spor şık giysilerde var ama burda yok idare etcez gariii

daha almadım ama almam lazım, hala eski kıyafetlerimi giyiyorum ve geçen haftadan beri karnım büyümeye başladı aslında hissedilir derecede yeni bişeyler alsam bol olur rahat ederim babamla erkek kardeşimden çekiniyorum ya fazla belli olmasın istiyorum biliyolar gerçi de ne bilim

İyi Akşamlar kızlar aranizda ayrintiliyi devlet Hastanesinde yaptırıp sonuçlarını ozeldeki doktoruna gosteren varmı benim ozelde ayrıntiliya yüksek fiyat söylediler devlette yapsam bi sıkıntı olurmu ki farki varmıdır

önemli olan nerede yapıldığı değil kimin yaptığıdır, ultrasonu iyi olan bi doktorsa neden sıkıntı olsun ki ,

Kızlar iyi geceler. Sabah 5 te gittik hastaneye, annemi sekizde aldılar ameliyata ve tam 8 saat sürdü.
Bütün omurgası kortizon kullandığı için perişan olmuş.12 parçasına dolgu ve kanca yapmışlar. Ameliyat iyi geçmiş, bu gece yoğun bakımda kalacak. Ağrısı çok ama.azalır zamanla. Ben eve geldim,çok halsiz.düştüm.

geçmiş olsun canım, inşallah tez zamanda iyileşir anneciğin , kötü sıkıntılı günleri geride bırakırsınız , kendine iyi bak

ben bu ayrıntılıyı yine kadın doğumcu yapıyor sanıyordum demek radyolog yada periantolog muymuş,

Canım benim çok geçmşolsun dularımız annenle

ben bu ayrıntılıyı yine kadın doğumcu yapıyor sanıyordum demek radyolog yada periantolog muymuş,
Benim ayrıntılıyı kim yapacak bilmiyorum.270 tl anlaştık. Görüntüleme merkezi iyi bir yer ama oralarda radyoloji uzmanı bakar genelde

Back
X