- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
bak ben ona da bayılırım canım oynamak istedi :)Ben sessiz filmi de iyi anlatırım üç kelime, yabancı, birinci kelime şeklinde![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bak ben ona da bayılırım canım oynamak istedi :)Ben sessiz filmi de iyi anlatırım üç kelime, yabancı, birinci kelime şeklinde![]()
Oooo olmaz olur mu, ilk defa buraya geldiğimde gördüm ağacını dalda nasıl yetiştiğini bilmiyordum şahsen dikenli dikenli kocaman kabuğun içinden çıkıyor muşşşşAaaa sen de bulabiliyorsun çok sevinirim![]()
Aman napalım oldu bi kereOhh buraya varacağı belliydi zaten.
Ta kendisi hastasiyim ben ya cok severimKestane değil mi sobanın üstünde közlenmişbende geçen kamyoncuda gördüm hah dedim Buda çıkmış
![]()
Bende seviyorum, eskiden soyalı evde koyardık oh mis gibi ama şimdi fırınlıyorum yada haşlıyorum bir tutam tuz atınca daha güzel oluyor :)Ta kendisi hastasiyim ben ya cok severim
Ay ne güzel maşallahBuda benim gobis ve aydam:)
Sagol canim senin bebisde 6. Ayini bitiriyo masallah zaman cabuk gecti sankiAy ne güzel maşallah![]()
herkesin farklı işte canım ben göbeğe büyüyorum ciddi ciddibirde göbek ve göğüs birleşince bir bütün gözüküyorum
![]()
Kizlar kasim annelerini okurken gordumde bebegin kilo almasi icin patates ve muz yiyolarmis muzu duymustum ama patatesi bikmiyodim
Selam kızlar.2 haftadır iş yoğunlğu dolayısıyla cevap yazamadım ama bana olan cevaplrınızı okumuştum hepinize ayrı ayrı teşekkürler.Bugün ayrıntılı ultrasonumuz vardı bebeğimin gelişimi iyi fakat doktor kalbinde parlaklık gördüğünü söyledi.Bazen sağlıklı bebeklerde de görülebildiğini,daha sık da down sendromlu bebeklerde görüldüğünü biliyorum.Dr down sendromlu bebeklerin barsaklarında da parlaklık görüldüğünü,benim bebeğimde öyle birşey olmadığını,kalpteki parlaklığın tek başına birşey ifade etmeyeceğini söyledi fakat yine de önlem olarak perinatoloğa gönderdi.Öteki cumaya randevu aldım ister istemez içime birşey oturdu.Canım sıkkın.Geçirdiğim ağır gribin de etkisiyle pek tadım tuzum yok.Lütfen bize dua edin.
Maşallah göbüşler konmuş, kış geldi iştahlar gelmiş :) istediğim meyve var hala markete gelmemiş
Bebişine yorgan yapmıştım, bügünde yastıklarını yaptım biri Yün biri elyaf nasıl foto konuyor bilemedim![]()
Bende he0 ikiz yada ucuz cogul gebeliklerde gobek normalinden iki kati olur diye dusunurdum kendi kendimeBuda benim ikizlerim:)
Kızlar sizin göbişleri gördükten sonra tekrar sölüyorum bende göbek möbek yok![]()
Ben hiç görmedim. Benim bir arkadaşım fasulye ağaçta oluyor sanıyordu.Oooo olmaz olur mu, ilk defa buraya geldiğimde gördüm ağacını dalda nasıl yetiştiğini bilmiyordum şahsen dikenli dikenli kocaman kabuğun içinden çıkıyor muşşşş![]()
Aynen Canım Belkide Doğru Diyosun Daha Erken, Acele Ediyorum işde 21.Haftaya Yarın Giricez DahaBir kaç hafta bile o kadar önemli ki , sen daha 21inci haftanın içindesin , e birde iç karnın genişse çok normal.. Haklısın heves ediyor insan ama unutmaki iç karnı geniş olanın çatlağıda olmaz , olursa da çok az olur :)
Oo bende anormallik yok desene sizinde çıkmış göbecikler.ben hala inecek diye bekliyorum ama geçen ablam dedi altı ay oldu normal böyle olmasıBuda benim ikizlerim:)
Ne güzeller nerde satılıyor bunlar?Kızlar bunlarda benim oğluşuma aldığım askıları![]()