2015 Şubat Anneleri

Ben eskiden hamile kadınlara uyuz olurdum. Derdim ne böyle kasıla kasıla yürüyorlar acaba. Şimdi gördüğüm her göbek çok sevimli geliyor.dışarda da hepsini inceliyorum.
Tabii o zayıf hamileleri kıskanıyorum biraz.
Senin göbekte çok güzel. Bebeğe maşallah.

bide o kasılma degılmıs ben de onu anladım :) ınsanın tum dengesı kayıyor , yuruyebılmek ıcın sekılden sekıle gırıyormus :)

Günaydın kızlar,dün geceden beri elim karnımda bebişimin tekmesini duyabilecekmiyim diye,sizi ne kadar aralıklarla tepikliyor bebişleriniz,gece 2 den 7 ye kadar falan yalan yanlış uyudum,uyumuştur herhalde bebişimde demi,7 de tepikledide rahatladım,aslında sağlık ocağına gitmiştim hemşireye doktora gitmeye çok var,kalp atışına bakarmısın demiştim,baktı 132,134 çıktı ,açsan yorgunsan onunda kalp atışı düşer dedi,ondan sonra evhamlandım ...

Hepisi çok güzel. Hele şu kahverengi çızıklıya bayıldım.çok seviyorum çizgili şeyleri. Penguenlide çok cicik.
Bende alsam keşke
Tşk ederim canım bende seviyorum çizgili puantiyeli şeyleri birde rengine bayıldım....sen neden alamıyosun anlamadım kuzum...

Tşk ederim canım bende seviyorum çizgili puantiyeli şeyleri birde rengine bayıldım....sen neden alamıyosun anlamadım kuzum...
Bir ay daha bekliyim diyorum. Yedi aydan sonra alıcam.Benim riskli gebelik erken doğum riski var.
Tabi ufak tefek şeyler alıyorum ama böyle ciddi hastane çıkışlarına falan geçemedim.
Listem hazır ama.

kızlar bende bugun bebısıme beşik bakmaya gidecegim. babaannesi alıcakmıs besıgını. heyecan yaptım resmen :)

Günaydın kızlar,dün geceden beri elim karnımda bebişimin tekmesini duyabilecekmiyim diye,sizi ne kadar aralıklarla tepikliyor bebişleriniz,gece 2 den 7 ye kadar falan yalan yanlış uyudum,uyumuştur herhalde bebişimde demi,7 de tepikledide rahatladım,aslında sağlık ocağına gitmiştim hemşireye doktora gitmeye çok var,kalp atışına bakarmısın demiştim,baktı 132,134 çıktı ,açsan yorgunsan onunda kalp atışı düşer dedi,ondan sonra evhamlandım ...

132 veya 134 normal ki 120 160 idi sanırım sınırlar. bebekler öyle sürekli tepiklemez uyku uyanıklık zamanları var.
bir yerde okudum biz hareket halindeyken bebekler rahimin içinde sallanıyormuş onlar uyuyormuş biz dinlenme halinde iken onlar hareketleniyorlarmış. 28. haftadan sonra hareketler sayılıyordu sanırım. ondan sonra bilinçli oluyormuş hareketler.

bende beğeniyorum,ela yı :D

ela ismindekıler genelde guzel oluyor bırde yada bana hep oyle denk geldı. zevkler tartışılmaz ama bence eslemden daha hos gelıyor kulaga :) bide eslem furyası var suan cok fazla konulan bır ısım . yarın obur gun okula gıttıklerınde sınıfta bır suru eslem olacak :)

günaydın anneler ve bebekleri :) ben okyanus suyu kullanıyorum başta sabah akşam kullandım ama şimdi rahatsız olunca kullanıyorum, kbb ve kadın doğum dr önerdi zararı yokmuş

132 veya 134 normal ki 120 160 idi sanırım sınırlar. bebekler öyle sürekli tepiklemez uyku uyanıklık zamanları var.
bir yerde okudum biz hareket halindeyken bebekler rahimin içinde sallanıyormuş onlar uyuyormuş biz dinlenme halinde iken onlar hareketleniyorlarmış. 28. haftadan sonra hareketler sayılıyordu sanırım. ondan sonra bilinçli oluyormuş hareketler.[/QUO

Allahımdan dileğim önce sorunsuz hamilelikler geçirelim,sonrada sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım,zaman geçiversin şubata geçiverelim istiyorum :D

ela ismindekıler genelde guzel oluyor bırde yada bana hep oyle denk geldı. zevkler tartışılmaz ama bence eslemden daha hos gelıyor kulaga :) bide eslem furyası var suan cok fazla konulan bır ısım . yarın obur gun okula gıttıklerınde sınıfta bır suru eslem olacak :)

:D Doğru diyorsun,bahar nasıl eşimde bahara takmış durumda...

cnm sesimde kötü bnm 3 hafta geçti bu kadr olur mu yaa
Hamilelikle ilgili bir durum.heralde. Benimde burnum falan tıkalı değil herkes telde hasta mısın burnunu çekiyorsun diyorlar.yoksa bu kadar çok kişinin tıkalı olması tesadüf değildir.

Bir ay daha bekliyim diyorum. Yedi aydan sonra alıcam.Benim riskli gebelik erken doğum riski var.
Tabi ufak tefek şeyler alıyorum ama böyle ciddi hastane çıkışlarına falan geçemedim.
Listem hazır ama.
tatlım riskin varsa almaya başlaman gerekmez mi hem daha çok zorlanmamış olursun hem havalarda güzel Allah korusun aniden doğum olursa eşin, kv yada annen alıp toparlayabilecek mi? bende bu ay boya işiyle mobilya işini halledersem kıyafet için çarşı pazar işini aralık ayına bıraktım ama nette bunları görünce dayanamadım....

Back
X