- 25 Ağustos 2009
- 2.291
- 1.410
- 398
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi anne karnında ayrı bi güzelliği var, bakma sen benim oğlan doğunca allahım ne çirkin demiştimBana güzel görünmedi bu çok boyutlu.pürtlek gözlü çirkin bir şey daa.
Ne oldukları belli değil keçi kılı gibi. Düz sayılır hep düzleştirilmiş zatibenim saçlarım kıvırcık bende düz saç hastasıyım sanırım sen düz saçlısın
Aynen canım aynen, dişlerimi fırçalıyor fırçalıyor diş etlerim yara oldu ağzımın içi kanı doluyor ama bu yüzden hala fırçalıyorumYa kizlar bisey soracagim hamileligin basindan beri bende bi tat bozuklugu var agzimin ici zehir gibi. Sizdede oyle oldumu yada oluyomu ne yesem gecmiyor
Bende dilimide fircaliyorum sonuc ayniAynen canım aynen, dişlerimi fırçalıyor fırçalıyor diş etlerim yara oldu ağzımın içi kanı doluyor ama bu yüzden hala fırçalıyorum![]()
Oh hadi gecmis olsun sıkıntılı bir durum yok ya buna sukur bisekilde guc verir insallah rabbim
Ne kolay diyorlar ama. Onlar dedikçe ben sanki açık kalp ameliyatına giriyormuş gibi hissediyorum.Gerçekten de yaw zamansiz de diyor ki kesilmedi yırtıldı. Allahım Allahım![]()
Cümlemizin.Çenesi ve burnu ne kadar net şekilde gözüküyor. Allah tamamına erdirsin sağlıkla gelsin inşallah canm
Geçmiş olsun sukur herşey yolundaymis cnm. Dediğin gibi zor günlere merdiven dayiyoruz Rabbim hepimiz için saglikli doğumlar nasip etsin. Bu arada agrilara normal dedi ama sunu sunu yapma dikkat et felan dedimi ?
Sagol cnm ay diger kizcagiz gecmis resim ciziyo boya yapiyo bizimkide ayna karsisinda ruj surmus sacini kesiyo kendisince kuaforculuk oynuyodu heraldeMaşallah. Duruşunu sevsinler.saç çokmuş birazcıktan bir şey olmaz kızanlar kuaför hissetmişler
Dün bi arkadaş Yasin okuttu ona gittik, eltimle aramızda 1.5 aha diyelim 2 ay olsun neyse oda normal Kıyafet giydi bende kimse bizim hamile olduğumuzu anlamadı :) kadının biri çok hizmet etti işte tanıştık 2 kızım var bir de oğlum olacak 5 aylık demezmi karnı hiç yok 3. Bide, sezeryanmış işte neler çektiğini anlatıyor acıyor hala karnım Büyüdükçe sızlıyor diyor..Ne kolay diyorlar ama. Onlar dedikçe ben sanki açık kalp ameliyatına giriyormuş gibi hissediyorum.
Canım bnim çok geçmşolsun dikktet kendineteşekkür ederim çok şükür ters bi durum yokmuş.. Gerçekten öyle,çok zor... Hayır hiç bi öneride bulunmadı,yalnız benim sık sık ishal olmamdan dolayı bi hastalıktan şüphelendiğini söyledi.. Bir daha ishal olursam hastaneye yatırıcakmış.. Bakalım , inşallah olmam bir daha![]()
Çirkin kız. Zorla çekti teyzesi.cici aldım sonra ilk kez ciddi bir şey aldım.Maşallah ya duruşa bak güzel çenelim:)
Sanmıyorum yaa diyorlar arasıra sızlıyor diye.benimde göbeğimde ve kasığımda dikiş var acı macı olmuyor.ameliyattan 15 gün sonra Folklöre.gittim.abartmışlarDün bi arkadaş Yasin okuttu ona gittik, eltimle aramızda 1.5 aha diyelim 2 ay olsun neyse oda normal Kıyafet giydi bende kimse bizim hamile olduğumuzu anlamadı :) kadının biri çok hizmet etti işte tanıştık 2 kızım var bir de oğlum olacak 5 aylık demezmi karnı hiç yok 3. Bide, sezeryanmış işte neler çektiğini anlatıyor acıyor hala karnım Büyüdükçe sızlıyor diyor..
Diğer Komşuda 2 normalden sonra 3. Sezeryan oldu hayda oda ne dese beğenirsiniz Sezeryan çok kötü çok arada bıçağı ete vurursunuzda cızzz Derya benimki hala öyle demez minasıl kötü oldum nasıl bu tarz anlatmayın bari dedim.. Yinede karnımda olacağına aşağıda olsun dedim...
![]()
Ayy cok sekerler saglikla gelsin gule gule kullansin emekcik:)Çirkin kız. Zorla çekti teyzesi.cici aldım sonra ilk kez ciddi bir şey aldım.
Ne güzel kocaman olması işte. Esmer değil çocuk beyaz tenli işte. Bende hep esmer severdim nedense bunun sarı olmasını istiyorum.Şimdi anne karnında ayrı bi güzelliği var, bakma sen benim oğlan doğunca allahım ne çirkin demiştimdiğer bebekler küçük bu gözüme kocaman gelmişti
bizim ailede esmer yok annede babada beyaz Tenli bu çıktı esmerrrrrrrrr wuwwwwwwwww :)))
Ya öyle cırkn çkıyolar bıraz ama olsun goruyoruz bak ne guzell bizde parasını verdk ama yanlş yaptı işteeBana güzel görünmedi bu çok boyutlu.pürtlek gözlü çirkin bir şey daa.
Herşey yolunda gider umarim. Yediklerinde dikkat et bu donem oyleyseteşekkür ederim çok şükür ters bi durum yokmuş.. Gerçekten öyle,çok zor... Hayır hiç bi öneride bulunmadı,yalnız benim sık sık ishal olmamdan dolayı bi hastalıktan şüphelendiğini söyledi.. Bir daha ishal olursam hastaneye yatırıcakmış.. Bakalım , inşallah olmam bir daha![]()