2015 Şubat Anneleri

Kızlar şeker yüklemesi kaçıncı haftada yaptırdınız yada kaçıncı haftada oluyor net 24 ile 28 hafta diyor daha doktora gitmeye epey var... Sabahın köründe Kalkıp gitmek yok mu yolda uzak buradakiler yapmıyormuş, bide oğluşumu başkası okula bırakınca içim eziliyor :KK14: :110:

Bana güzel görünmedi bu çok boyutlu.pürtlek gözlü çirkin bir şey daa.
Şimdi anne karnında ayrı bi güzelliği var, bakma sen benim oğlan doğunca allahım ne çirkin demiştim :-) diğer bebekler küçük bu gözüme kocaman gelmişti :-) bizim ailede esmer yok annede babada beyaz Tenli bu çıktı esmerrrrrrrrr wuwwwwwwwww :)))

Ya kizlar bisey soracagim hamileligin basindan beri bende bi tat bozuklugu var agzimin ici zehir gibi. Sizdede oyle oldumu yada oluyomu ne yesem gecmiyor

Ya kizlar bisey soracagim hamileligin basindan beri bende bi tat bozuklugu var agzimin ici zehir gibi. Sizdede oyle oldumu yada oluyomu ne yesem gecmiyor
Aynen canım aynen, dişlerimi fırçalıyor fırçalıyor diş etlerim yara oldu ağzımın içi kanı doluyor ama bu yüzden hala fırçalıyorum :(

Geçmiş olsun sukur herşey yolundaymis cnm. Dediğin gibi zor günlere merdiven dayiyoruz Rabbim hepimiz için saglikli doğumlar nasip etsin. Bu arada agrilara normal dedi ama sunu sunu yapma dikkat et felan dedimi ?

teşekkür ederim çok şükür ters bi durum yokmuş.. Gerçekten öyle,çok zor... Hayır hiç bi öneride bulunmadı,yalnız benim sık sık ishal olmamdan dolayı bi hastalıktan şüphelendiğini söyledi.. Bir daha ishal olursam hastaneye yatırıcakmış.. Bakalım , inşallah olmam bir daha :(

Maşallah. Duruşunu sevsinler.saç çokmuş birazcıktan bir şey olmaz kızanlar kuaför hissetmişler
Sagol cnm ay diger kizcagiz gecmis resim ciziyo boya yapiyo bizimkide ayna karsisinda ruj surmus sacini kesiyo kendisince kuaforculuk oynuyodu heralde:KK48:

Ne kolay diyorlar ama. Onlar dedikçe ben sanki açık kalp ameliyatına giriyormuş gibi hissediyorum.
Dün bi arkadaş Yasin okuttu ona gittik, eltimle aramızda 1.5 aha diyelim 2 ay olsun neyse oda normal Kıyafet giydi bende kimse bizim hamile olduğumuzu anlamadı :) kadının biri çok hizmet etti işte tanıştık 2 kızım var bir de oğlum olacak 5 aylık demezmi karnı hiç yok 3. Bide, sezeryanmış işte neler çektiğini anlatıyor acıyor hala karnım Büyüdükçe sızlıyor diyor..

Diğer Komşuda 2 normalden sonra 3. Sezeryan oldu hayda oda ne dese beğenirsiniz Sezeryan çok kötü çok arada bıçağı ete vurursunuzda cızzz Derya benimki hala öyle demez mi :KK62: nasıl kötü oldum nasıl bu tarz anlatmayın bari dedim.. Yinede karnımda olacağına aşağıda olsun dedim... :KK43:

teşekkür ederim çok şükür ters bi durum yokmuş.. Gerçekten öyle,çok zor... Hayır hiç bi öneride bulunmadı,yalnız benim sık sık ishal olmamdan dolayı bi hastalıktan şüphelendiğini söyledi.. Bir daha ishal olursam hastaneye yatırıcakmış.. Bakalım , inşallah olmam bir daha :KK43:
Canım bnim çok geçmşolsun dikktet kendine

Eklentiler

• DSC_0444.webp
    DSC_0444.webp
    215,2 KB · Görüntüleme: 106
  • DSC_0443.webp
    DSC_0443.webp
    223,5 KB · Görüntüleme: 92
Dün bi arkadaş Yasin okuttu ona gittik, eltimle aramızda 1.5 aha diyelim 2 ay olsun neyse oda normal Kıyafet giydi bende kimse bizim hamile olduğumuzu anlamadı :) kadının biri çok hizmet etti işte tanıştık 2 kızım var bir de oğlum olacak 5 aylık demezmi karnı hiç yok 3. Bide, sezeryanmış işte neler çektiğini anlatıyor acıyor hala karnım Büyüdükçe sızlıyor diyor..

Diğer Komşuda 2 normalden sonra 3. Sezeryan oldu hayda oda ne dese beğenirsiniz Sezeryan çok kötü çok arada bıçağı ete vurursunuzda cızzz Derya benimki hala öyle demez mi :KK62: nasıl kötü oldum nasıl bu tarz anlatmayın bari dedim.. Yinede karnımda olacağına aşağıda olsun dedim... :KK43:
Sanmıyorum yaa diyorlar arasıra sızlıyor diye.benimde göbeğimde ve kasığımda dikiş var acı macı olmuyor.ameliyattan 15 gün sonra Folklöre.gittim.abartmışlar

Şimdi anne karnında ayrı bi güzelliği var, bakma sen benim oğlan doğunca allahım ne çirkin demiştim :-) diğer bebekler küçük bu gözüme kocaman gelmişti :-) bizim ailede esmer yok annede babada beyaz Tenli bu çıktı esmerrrrrrrrr wuwwwwwwwww :)))
Ne güzel kocaman olması işte. Esmer değil çocuk beyaz tenli işte. Bende hep esmer severdim nedense bunun sarı olmasını istiyorum.

teşekkür ederim çok şükür ters bi durum yokmuş.. Gerçekten öyle,çok zor... Hayır hiç bi öneride bulunmadı,yalnız benim sık sık ishal olmamdan dolayı bi hastalıktan şüphelendiğini söyledi.. Bir daha ishal olursam hastaneye yatırıcakmış.. Bakalım , inşallah olmam bir daha :KK43:
Herşey yolunda gider umarim. Yediklerinde dikkat et bu donem oyleyse

Back
X