Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben doktoruma sormustum,illa sola yaticsm diye zorlama saga da don ama sirt ustu yatmamaya calis kaslar geriliyo dedi.ben de sola yaticam diye uykusuz bile kaliyorum bazenBen de sırt üstü yatılmaması gerekiyor diye biliyordum![]()
yok 3 tane yetmez baya almak lazımmıs ondanAa evet ben daha üçlü bi paket aldm yetmez heralde
hadi gecmiş olsun gözün aydın canımCok sukur kizlarrrr 100luk seker yuklemesi normal cikti cok strese girmistim...
Tebrik ederim seni, bende işe arabayla gidip geliyorum ama en fazla 20 dakka sürüyor onda bile delleniyorumBEN HERGUN İŞE ARABA İLE GIDIP GELIYORUM..şimd,i değil ama bi sure sonra sıkacak ... akşam 1,5saatte dönuyorum bıde duz vıtes.. doktora sormam lazım ne kadar kullanabılırım dıye..
Canim aslinda drun senin iyiligini istiyor.ortalama 8-12kg oneriliyor.ozellikle son 3ay,her ay 2kg civari alindigi icin bu erken donemde seni engellemeye calisiyordur..toplam 9 kilo yeter diyohayır şunu merak ediyorum yani bebk 600 gr dedi bunun eşi suyu plesentası falanda var neden bu kadar çok dedi anlamış değilim.
Bu takimdan ayrica kollu kolsuz body,3er alt,pijama takimi,tulum,corap,eldiven..karyola icin uyku seti...sayisi cok olmasin diyor herkes zira bebek hizla buyudugu icin,2-3ay sonra buyuklerini almaya baslayacagiz:) cok cok gerekirse gider alirsiniz diye dusunuyorum...ben de temizlikleri cok bilmiyorum,ogrencez artik.Canım mm ben istanbula keşke gelebilsem duydum orayıankara maalesef pahalı biraz.bu ay başı bende bir tane 10 lu hastane çıkışı alcam ama başka ne gerekli bilmiyorum.temizlik malzemelerini öğrendim ama kıyafet konusunda yardimci olun bana :)
benim 10 dk evle iş arası benim onda bile sinirim bozuluyor :)Tebrik ederim seni, bende işe arabayla gidip geliyorum ama en fazla 20 dakka sürüyor onda bile delleniyorum![]()
selam kızlar nasılsınız
ya benim bir derdim var
afedersiniz ama kabızlık problemi yaşamamama rağmen büyük tuvaletimi yaparken kanama oluyor
resmen çığlık atasım geliyor
yıllar önce kolonoskopi yaptırmıştım o zaman doktor hemoroidin var ama şimdi değil hamilelikte yada normal doğum yaparsan doğumdan sonra ortaya çıkar demişti.
elime gelen bişey yok ama sanki bıçak kesiği gibi yanma var.
doktora 15 gün sonra gideceğim netten araştırdım pek bişey bulamadım
bu durumla karşılaşan varmı bana bir çözüm bulabilecek yada
of yaaa hiç derdim bitmiyor valla utanıyorum artık size derdim var demeye![]()
Evet canım doğru hatırlıyorsun. Nedeni yok işte kapalı kutu diyor Dr lar. Dolanınca müdahale bile edemiyorlarmış. Anca doğuma yakın görürlerse acil sezeryana alıyorlarmış o kadar. Benim meleğim kendi kordonu etrafında dönüp durmuş yavrum iki düğüm vardı kordonda ve sıkıydı yani kan akışını engellemiş. Cennette şimdi yavrum. Allahım inşallah tamamına erdirir kavuşuruz Bebişlere.
kızlar göğüs pompası philips aventte indirim varmış ebebekte şimdi gördüm. bunlardan almamız lazım deil mi (imza: acemi anne a.)
Cok sukur kizlarrrr 100luk seker yuklemesi normal cikti cok strese girmistim...
Tebrik ederim seni, bende işe arabayla gidip geliyorum ama en fazla 20 dakka sürüyor onda bile delleniyorum![]()
Iyi akşamlar hanımlar bugun ne yazmaya ne okumaya guc yetrebildim yogun bi is gunu ardindan pili bitmis ben kanepeyle yeni kavustum artık cok zorlaniyorum ben ya![]()
Tabi elektrikli daha pratik:)hangisini alalım tatlım
güle güle kullansın kuzun bende kiracıydım aynı senin gibi düşündüm iyi ki almamışım beşiğimiz yetti bize şimdi istikbalden alcam ama kızcem beğendi teyzesiiiii beşiğimizide kurucaz taşınınca kenarda dursun
bu arada arkadaşlar bir bilgi paylaşayım size, bu ateş ölçerlerin en sağlıklı ölçüm yapanı kulaktan ölçenmiş öyle diyo tecrübeli arkadaşlarım
arkadaşlar gecelik mi pijama takımı almak daha mantıklı..Kaç takım yetrli olur=?
sevgili masa başı çalışan anneler.
sizin bebekler çalışırken de oynuyorlar mı?
TAksiciler hala kasislerin üzerinden hızla geçiyor. Burada da birsürü kasis var. Her seferinde uyarıyorum. Hiç insanı düşünmüyorlar.
Ben de çok zorlanıyorum eve gelince hemen uzanıyorum. Senin bir de diğer prensesin var. O da ilgi bekliyodur. Allah kolaylık versin canım.
Tabi elektrikli daha pratik:)
22+2 zaten 23. hafta demek 22 haftan bitmiş 23. haftanın 2. günündesinBu Takvim Önden Gidiyo Biz Daha 22+2 Ama 23. Haftadasın Yazıyo![]()
Bu Takvim Önden Gidiyo Biz Daha 22+2 Ama 23. Haftadasın Yazıyo![]()