Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çift kat maske tak canımBayanlar herkese iyi akşamlar inşallah keyifler yerindedir birşey sormak istiyorum temizlik yaparken özellikle mutfak ve banyoda kullandığımız deterjanların kokularından zararlarından nasıl korunuyorsunuz eldiven takiyorum ben ama cok kokuyorlar ona çözüm bulamadım duydugum kadarıyla hamilelikte bebeğe zararı varmış ayrıca erken dogum tehlikesi yaratıyormuş icim hic rahat değil...
teşekkürler :)Canım kulpları hariç mükemmel olmuş dolabın. Güle güle eskitin
Kız ne yastığı valla 10 kilo aldım bakalım dahada büyüyecek nası olca merakedyrm:)
Kızlar benimde dün kontrolüm vardı çok şükür bebeğim iyi..ama benim şekerim yuklemem yüksek çıktı doktor aksam yediklerimi sorunca ben de söyledim ve ona bağladı ama yinede haftaya tekrar yapilcak şeker yuklemesi bu hafta yediklerime dikkat etcem 3 kilo almışım doktor yeme diyip duruyo offf ya inşallah normal çıkar şekerim çok canım sıkıldı inşallah akşam yediklerimden dolayi yüksek çıkmıştır canım çok sıkıldı![]()
Doktorum oyle bir gun once yediklerin sekerinin yukselmesine neden olmaz demisti. Pankreas duzgun calissaydi ne yersen ye sikinti olmazmis. Umarim benimki yaniliyodur canim.Kızlar benimde dün kontrolüm vardı çok şükür bebeğim iyi..ama benim şekerim yuklemem yüksek çıktı doktor aksam yediklerimi sorunca ben de söyledim ve ona bağladı ama yinede haftaya tekrar yapilcak şeker yuklemesi bu hafta yediklerime dikkat etcem 3 kilo almışım doktor yeme diyip duruyo offf ya inşallah normal çıkar şekerim çok canım sıkıldı inşallah akşam yediklerimden dolayi yüksek çıkmıştır canım çok sıkıldı![]()
BUTUN SUBAT ANNELERIN DIKKATINE!!!!
ELEVTIN ICINDE DOMUZZ VAR kullanmayin ben haziran annelerindenim buraya sizi bilgilendirmek icin yaziyorum tum hamislere duyrulur siZde obur annelere duyurursaniz sevinirimmmm
herkeze allahin izniyle bebebeklerinizi kucaklamak nasip eder insallah
nasıl yani
3 kilo aldığın içinmi doktorun yeme diyor
bu 3 kiloyu bir ayda mı aldın
yada toplamda kaç kilo aldın
Doktorum oyle bir gun once yediklerin sekerinin yukselmesine neden olmaz demisti. Pankreas duzgun calissaydi ne yersen ye sikinti olmazmis. Umarim benimki yaniliyodur canim.
Ayda aldım canım. Şimdiye kadar 10 kilo aldım![]()
anladım canım
kilo almamak elde olan bişey değil ama işte doktorlarda kilo konusunda hassas
Istahim çok fazla var ama artık bwyaz ekmek yemicem az önce arastirdim google den çok riskliy mis şeker in yüksek çıkması bebek için çok korkuyorum allah korusun çok kötü sonuçlar la karsilasabiliyomussun başımin ağrısı dünden beri geçmedi![]()
takma bu kdar stres yapıp onuda üme gerekirse diyet yaparsın kepekli ekmek falan yersin ama stres yapma o da üzülmesin