Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın ablalaaaaar :) biz dün bebek arabası,emzik askısı,emzik kutusu hariç tüüüüüüüm alışverişimizi yaptık :) dolabımız da var artık bi dolu kıyafetimizde. Kıyafetleri eminönünden aldık kayınvalidemin her zaman gittiği bi yerden. 3 tane alt üst takım 1 tane nohut bi tane makine örmesi gezmelik battaniye 3 tane üst zıbın 2 kadife 2 penye olmak üzere 4 tane patikli pijama nevresim takımı 3 tane cicili bicili tulum 6 tane çorap 2 tane patik 3 tane eldiven 2 tane önlük 1 tane alt açma minderi bunlar tekstil ürünleri alışverişimiz bebeğimiz için. Kendime lohusa pijama takımı 2 tane ortadan açılan emzirme sütyeni aldık. Ordan ikeaya geçip yavruşumuza dolap 8 li askı ve 6lı 3 farklı boy kutucuklar aldık. Toplam da 800 lira harcadık. Akşama da düğüne gittik bugün pertim çıkmış vaziyette yatıyorum. Aklıma gelen ufak tefek şeyler olmadıkça bizim alışveriş bitti. Bu halimle zor yaptım son ay yapsam mahvolurdum heralde. Bugün yada bi kaç gün sonra eşim dolabı kuracak 1 ay kokusu çıkacak sonrada eşyaları yıkayıp yerleştircem inşaallah. Daha sonrada park tatağı kurar 1 ay onun kokusunun çıkmasını bekler içine düzenlerim bakmışım vakit gelmiş :) eşim ve ben çok heyecanlıyız. Artık alalım kucağımıza diyo eşim :) acele etme sağlıkla zamanında gelsin diyorum bende. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı :) sevgiler,saygılaaar..
Kızlar benimde dün kontrolüm vardı çok şükür bebeğim iyi..ama benim şekerim yuklemem yüksek çıktı doktor aksam yediklerimi sorunca ben de söyledim ve ona bağladı ama yinede haftaya tekrar yapilcak şeker yuklemesi bu hafta yediklerime dikkat etcem 3 kilo almışım doktor yeme diyip duruyo offf ya inşallah normal çıkar şekerim çok canım sıkıldı inşallah akşam yediklerimden dolayi yüksek çıkmıştır canım çok sıkıldı![]()
Buda Boydan Resmimiz![]()
Maşaallah dünürüme göbeğiniede kendine de oo bnm oğlan şanslı annesi gibi güzel bir olursa yaşadık demektir
eslaa o aldım dediğin kiloları nerene aldın kız sadece sivri bir göbek var başka bişi yok maşaallah
Aksuaksu maşaAllah sanada canım ikizlerin sana güzel bir göbiş vermiş çok tatlı yaa orda iki cimcime var şimdi ne güzel
![]()
mrb kızlar ben her gün yasın okumaya çalışıyorum siz özel bir tespih duası biliyor musunuz ??? hamilelikte okunması geriken ben internetden bakıyorum evdeki dua kitabımda bırşey yazmıyor yane bilen varsa paylaşın bana ltf
![]()
Oooo maşallah canımBebişin cinsiyeti kız,2 kızım 1 oğlum oldu çok şükür,hem kızların yaşları yakın olacak arkadaş gibi büyürler inşallah,oğlum geçen gün isyan ediyor ama,"anne iki tane kız oldu sen bana bu bebekten sonra bir de erkek kardeş yap!
Onlar iki kız oynasınlar biz de iki erkek oynayalım" diyor kerata :)
Eltini de tebrik ediyorum,iki oğlan amma tozutur büyüyünce kuduruklar![]()
Ay harika yanaklar tontiş tontişşşş göbeciğe maşallahBu da ben
Rabbimin her yarattığı ayrı bi mucizeiyiymiş cidden. Bende etin mucizesine inananlardanım.
Benimde ameliyattan sonra çocuk olmaz gözüyle.bakıyorlardı. Dene dediler olmazsa aşılama o da olmazsa tüp bebek dediler ama 3 ay sonra hamile kaldım doktorlar şaşırdı.
Her muayenede tüp bebek mi diye soruyorlar. Belkide etten oldu.
Senin oğlun alıştı mı okula? Öğrendi mi italyanca
Canım, ben ya musavvir çekiyorum salavat çekiyorum her gün olmamada mutlaka ya, Yasin'i Şerif-i kendim okurum yada Youtube'dan dinliyorum kulaklıkla bebişede dinletiyorum :) Yusuf Suresi, falanda dinliyorum.mrb kızlar ben her gün yasın okumaya çalışıyorum siz özel bir tespih duası biliyor musunuz ??? hamilelikte okunması geriken ben internetden bakıyorum evdeki dua kitabımda bırşey yazmıyor yane bilen varsa paylaşın bana ltf
![]()
Maşallah canım, banada öyle diyorlar son 1.5 haftadır dikkat edemedim çünkü mantı köfte yapıyoruz, komşulara bana doğuma oturduğum yerde ne geldiyse yedim dikkat edemedim pufBanada şu şeker yüklemesi çok zor geliyo yakızımda kötü olmuştum. Tekrar yapılmıştı. Ayın 13ünde benimde. Allah hepimize kolaylık versin. Gitmeden 2 gün öncesine kadar yediklerime daha dikkat etmeyi düşünüyorum
çok yiyorum ama çok hareketliyim. Dün halam " böyle enejili gördüğüm ilk hamilesin" dedi:) napiim yapı meselesi:) o yüzden hamilelikte pek kilo almıyorum.
Tövbe 3 kilo için mi yeme diyor ??? Canım etki edebilir mi eder herhalde, bende akşam 7'de kestim onun için yarın alacam bakalım ne çıkacak ?Kızlar benimde dün kontrolüm vardı çok şükür bebeğim iyi..ama benim şekerim yuklemem yüksek çıktı doktor aksam yediklerimi sorunca ben de söyledim ve ona bağladı ama yinede haftaya tekrar yapilcak şeker yuklemesi bu hafta yediklerime dikkat etcem 3 kilo almışım doktor yeme diyip duruyo offf ya inşallah normal çıkar şekerim çok canım sıkıldı inşallah akşam yediklerimden dolayi yüksek çıkmıştır canım çok sıkıldı![]()
iyi günler iyi pazarlar annişlerk.valide bugün gitti bacısına eşim götürdü onu kahvaltıdan sonra.
Ayaklarımı uzattım koltuğa ohh keyfi yapacaktım güya ama dün ağırlaşan bir grip mi nedir bilmiyorum boğazım tıkalı yanıyor burnum tıkalı yanıyor gözlerim ağırlaştı yaşarıyor başım ağrıyor sanırım feci hasta oluyorum benHer yanım ağrıyor dövülmüş gibiyim. 30 unda k.doğuma devlet hast. gidicem şeker yüklemesi için.
Masallah ne guzel sivri cikmis. Sen kilodan bahsederken cok aldim diyordun sanki. Hic belli degil uzun boyun avantaji sanirim.
Sen inceciksin. Beni teselli ediyorsun bende kilo aldım diye.boyun uzun belli olmuyor hiç. Göbek güzelmiş ama benim göbek bile öyle sivri değil yaygın ve geniş.
esobacım inan boyumun avantajı birde zayıf hamile kalmamın yoksa 16 kilo az mı. 59 çıkarken tartıda şimdi 76 çıkıyorum. erkek bebeklerde herkes sivri olur göbek diyor ne kadar doğru bilmem. kızlarda da yayılırmış. benim öne doğru gidiyor.