2015 Şubat Anneleri

Bende tam tersi, mesai 8 de başlıosa 7:40 da kalkarım, acele acele hazırlanırım, kahvaltı için yanıma bişeyler alırım işte afyonum patlayınca 9-10 gibi fln yerim. ki bu hamilelikte böyle oldu mecburen. hamilelikten önce sabah yemiodum, direk öğlen aramdan evde yiyodum.
ya işte bir zayıf kalma tiyosu daha.:)
ben hep dıyorum nerde kahvaltı yapmayan kişi varsa zayıf dıye de diyorlar yok kahvaltı metabolizmayı hızlandırıyor falanda filan.
ben kahvaltı yapmadan evden çıksam o gunu yaşanmamış sayarım :)

Gunaydin arkadslarr
QUOTE="Seremcem, post: 37491146, member: 454991"]Gunaydin kızlar..bu sabah 6 gibi kasığıma kramp girdi sol tarafa sagda az vardi ama sol taraf bi 5 dk sürdü tabi uykudan o sekil uyaninca esimle korktuk ama suan bisey yok neden olmuş olabilir yaa :KK43:[/QUOTE]

Geçmiş olsun canim. Bende birkac hundur gobegime ani agrilar giriyor ondan sikayetciyim. Böyle hareket edemiyorsun nefesin kesiliyor. Arastirdim biraz fitik olabilirmiş. Doktora danisacagim Lisa surede. Sendeki belirtide boylemi?

Kızlarrrrrrrrrrrr unnado da atölye hamarat diye bi mağaza var bugün . Özellikle kız anneleri mutlaka bakın çok tatlı ☺️ Ben de kartal yuvasına takılmış bulunmaktayım

Hemen bakiyorummm :) sagol canimm. hep cicili bicili şeyler olsun istiyorum boncuguma ya :)

benimde oğlum olsaydı ali aydın koyacaktım. daha dusunce şeklındeyken bıle aydın cok sıradan dedıler.
kızım olacak ama hala gözüme cok güzel gorunuyor . nasıl olursa olsun önemlı olan ınsanın içine sınmesi.
benımkıne en az yüz kişi çocuğa doğru duzgun ad koyun dedı. ama sevıyorum kardesım sıze ne .
ben gecen alışveriş yapıyorum kız fatura kesecek adımı sordu. iki adım var soyledım. ıkıncı soyadınız mı dedı. yok o da adım dedim. yüzüme garıp garıp baktı ama surat bır karış bakıyor dövecen benı nerdeyse adımdan dolayı.
yani şöyle itilmiş kakılmış gibi bir isim olsa diyecem haklı kız da . normal fırtına ruzgar anlamına gelen bır ısım.

Ya o isim soyisim yazanlar için sadece -su- olsa hoslarina gider. Ben hem kendi soyismimi hem esiminkini kullanıyorum toplamda 17 harf soyismim :):ohhhh söylene soylene yaziyorlar.

evdeki kızlar foxda bebek hemşiresi ayşe öner var bebek bakımı ve doğum hakkında bilgiler veriyor

Bizdede temizlik günü canım ben artık anahtarı komşuya bırakıyorum o veriyor ama güvenilir olması laxım tabi istanbulda biraz zor bu. Bide bizimde bugün 7 de çıkma günü pazartesileri toplantılarımız var ondan gıcığım
ben hiç bi komşumu tanımıyorum desem :)

Günaydınnnn güzellerrrr nasılsınız ???
malum ben pek giremiyorum eşyaları toparladım yarısından çoğunu ortalık karma karışık 1 ay daha böle olur yerleşene kadar vs sonra boollll sohbettttttt
cumartesi dr gittim çok şükür herşey yolunda sata göre 20+5 usg ye göre 21+5 çıktım 451 gr olmuş paşam :nazar::nazar: maşallah oğluşuma yanlız vajinaya aşırı baskı olduğunu söledim dr hemen rahim ağzına baktı kapalı gayet güzel dedi paşanın hareketlerinden oluyomuş sizce bebişin gr nasıl sizin bu haftalarda nasıldı gr ınız ? zayıf mı yoksa normal mi ben vitamşn vs almıyorum taktım gr ına oğluşun

malum ben pek giremiyorum eşyaları toparladım yarısından çoğunu ortalık karma karışık 1 ay daha böle olur yerleşene kadar vs sonra boollll sohbettttttt
cumartesi dr gittim çok şükür herşey yolunda sata göre 20+5 usg ye göre 21+5 çıktım 451 gr olmuş paşam :nazar::nazar: maşallah oğluşuma yanlız vajinaya aşırı baskı olduğunu söledim dr hemen rahim ağzına baktı kapalı gayet güzel dedi paşanın hareketlerinden oluyomuş sizce bebişin gr nasıl sizin bu haftalarda nasıldı gr ınız ? zayıf mı yoksa normal mi ben vitamşn vs almıyorum taktım gr ına oğluşun
benımde o cıvardaydı kilosu o zamanlar. rahim ağzına nerden baktı canım. ben ille yuz kısıye soracağım

benımde o cıvardaydı kilosu o zamanlar. rahim ağzına nerden baktı canım. ben ille yuz kısıye soracağım
öylemiii fetal boy kilodada normal dio ama işte insan takınca takıyor canımm rahim ağzına usg ile baktı hatta banada gösterdi ben anlamadım tabi ama dr rahatlıkla gördü kuzum

aynı durum bizimde başımıza gelmişti. oğlumun adı Aydın tepkiler K.babanın adımı oldu çok eski ağır dediler. bence önemli olan bebekken yakışan isimler değil ileriyi düşünmek gerek. herkesin düşüncesine saygım sonsuz fakat mesela berk can gibi isimler çocuklukta iyi fakat büyüyünce mesela bir yerde müdür olmuş. Berk can bey :) bana biraz tuhaf geliyor

müdürden ziyade dede olacak :KK53:

21+3 te bizimki 400 gr dı doktor gayet iyi gelişimi dedi
ben hiç takılmıyorum gr mına yeterki doktordan gelişimi gayet iyi bi sıkıntısı yok cümlesini duyayım

günaydın kızlar vala artık geçmişi okurken yoruluyorum çok hep kilodan bahsetmişsiniz 63 kiloyla hamile kaldım 16 sında doktora gittim 4 kilo almıştım 24 ünde aşı vurulmaya gittim sağlık ocağında 2 kilo daha fazla çıktım şimdi tartılıyorum 1 kilo daha fazla çıkıyorum ya tertılar bozuldu ya kilo alımı hızlandı :) 69 kilo çıkıyorum şimdi normalde çok değil belki am bu 2 haftada 3 kilo almam abartmışım sanırım :D benim deli doktor bunu duyar sanıyorum gene laf sölicek artık kescem bazı şeyleri yemin ediyom koca kadınız laf yemek dokunuyo :)

müdürden ziyade dede olacak :KK53:

21+3 te bizimki 400 gr dı doktor gayet iyi gelişimi dedi
ben hiç takılmıyorum gr mına yeterki doktordan gelişimi gayet iyi bi sıkıntısı yok cümlesini duyayım
ay çok sağol canım benim dr da güzel dedi benim pimpirikliğim çok iyi besleniyorum ama vitamin içemediğimden acaba mı dedim kendi kendime normalmiş zaten çok şükür

günaydın kızlar vala artık geçmişi okurken yoruluyorum çok hep kilodan bahsetmişsiniz 63 kiloyla hamile kaldım 16 sında doktora gittim 4 kilo almıştım 24 ünde aşı vurulmaya gittim sağlık ocağında 2 kilo daha fazla çıktım şimdi tartılıyorum 1 kilo daha fazla çıkıyorum ya tertılar bozuldu ya kilo alımı hızlandı :) 69 kilo çıkıyorum şimdi normalde çok değil belki am bu 2 haftada 3 kilo almam abartmışım sanırım :D benim deli doktor bunu duyar sanıyorum gene laf sölicek artık kescem bazı şeyleri yemin ediyom koca kadınız laf yemek dokunuyo :)
bende tartıldım dr un tartısında bana bişey demedii zati 70 le hamile kalmıştım diğer doğum kilomu atamadığım için üstüne hamile kalınca normal geldi bana ayakkabı montla vs 75 çıktım evde 74 üm yani 4 kilo aldım kuzum sen 3 hafta öndesin benden 6 kilo normal benceee

bende tartıldım dr un tartısında bana bişey demedii zati 70 le hamile kalmıştım diğer doğum kilomu atamadığım için üstüne hamile kalınca normal geldi bana ayakkabı montla vs 75 çıktım evde 74 üm yani 4 kilo aldım kuzum sen 3 hafta öndesin benden 6 kilo normal benceee
bencede normal hayatım da manyak doktorum 4 kiloya çok diyince tedirgin oldum :) bişey yesem korkuyorum yemeye :)

evde doğal gazı olmayanlar bebekler doğunca evde ısınmayı ne ile sağlamayı düşünüyorsunuz. malum bebekler şubatta gelecek biraz sorun olacak

bencede normal hayatım da manyak doktorum 4 kiloya çok diyince tedirgin oldum :) bişey yesem korkuyorum yemeye :)
ayy aman boşver senn ye canımm 30 kiloyla doğum yapan var veriliyor kilolar bazı dr lar çok bilmiş oluyor valla bana dikkat et desede edemem karnım doyunca bırakıyorum ki ben 3 öğün düzenli ev yemeği yapan yiyen bir insanım dikkatte ediyorum aç mı kalıcam hiçte değil bence kilon gayet normal canım arkadaşım vardı zayıfta tam 33 kilo aldı ama verdi takır takır veriliyor yaaaa

bi sitede şu haftada almanız gereken kilo bu kadar diye bi hesaplayıcı vardı google da yazıyo sanırım gebelikle ilgili gelen ilk site oraya göre bakabilirsiniz kilo durumuna

ayy aman boşver senn ye canımm 30 kiloyla doğum yapan var veriliyor kilolar bazı dr lar çok bilmiş oluyor valla bana dikkat et desede edemem karnım doyunca bırakıyorum ki ben 3 öğün düzenli ev yemeği yapan yiyen bir insanım dikkatte ediyorum aç mı kalıcam hiçte değil bence kilon gayet normal canım arkadaşım vardı zayıfta tam 33 kilo aldı ama verdi takır takır veriliyor yaaaa
vala ara öğün yapmıyorum ben yalan değil çalışınca olmuyor çünkü öğle yemeğini yiyip hopp akşam alah ne verdiyse yiyiyorum dayanamıyom çünkü yerimden kalkamıyorum ki bişeyler atıştırayım yoğun malum işim artık bakalım sonumuz ne olacak

Back
X