2015 Şubat Anneleri

senin 50 lilikte 126 çıkmamış mıydı? sanki aklımda öyle kalmış . şekerli su içmek kötü değilde beklemek sıkıcı. benim bır ara gıcık oldu boğazım korktum kusarım diye. hoş kolay kusan biri değilim. inşallah bu kez senınde normal çıkar canım.

172 çıkmıştı 50g lıkta. Bu seferkinde ilk bir saatte yine 172 çıktı sonraki iki saati henüz bilmiyorum. 3 saat ölçüm aldılar. Sonraki birer saati hep beşer dak önce aldılar. Yarım gün diye çabucak bitirmeye çalıştılar gibi geldi. Açlık 9:50 de alınmıştı sonra şekerli su içtim. Sonrasında üç saat su içmeme bile izin vermediler. Sonuncuda artık iyice başım dönüyordu tansiyonum 9-6 çıktı eve zor attım kendimi. Sonuç iyi çıkar inşallah yoksa şeker diyeti yaparım zaten yemiyorum. Canım bu aralar et yemek istiyor ;)

Esobacim tek gitme cesaretin iyi olmamis da neyseki kazasiz belasz atlatmissin. Yükleme gicik bisey belli olmuyo bayilabiliyon kusabiliyon falan neyse gecmis gitms olsun yuklme yaptrcaklar tek gtmeneye calisin

Ben de tektim hem de üç saatlik ;) gerçekten sonunda bayılıyorum sandım neyse ki eve geldiğimden beri yatıyorum.

Esobacim tek gitme cesaretin iyi olmamis da neyseki kazasiz belasz atlatmissin. Yükleme gicik bisey belli olmuyo bayilabiliyon kusabiliyon falan neyse gecmis gitms olsun yuklme yaptrcaklar tek gtmeneye calisin
ben yapacağını bilmiyordum sandım önce normal şekere bakacak gereklı görürse yapacak. oysa hepsını bırden yaptı.
dedim bayılırsam falan hastane bakacak birileri bulunur heralde.
orda 7-8 hamile vardı hepsi eşi ile gelmişti ve orda gözlemlediğim kadarıyla ben hiç nazlı bir hamile değilim.

172 çıkmıştı 50g lıkta. Bu seferkinde ilk bir saatte yine 172 çıktı sonraki iki saati henüz bilmiyorum. 3 saat ölçüm aldılar. Sonraki birer saati hep beşer dak önce aldılar. Yarım gün diye çabucak bitirmeye çalıştılar gibi geldi. Açlık 9:50 de alınmıştı sonra şekerli su içtim. Sonrasında üç saat su içmeme bile izin vermediler. Sonuncuda artık iyice başım dönüyordu tansiyonum 9-6 çıktı eve zor attım kendimi. Sonuç iyi çıkar inşallah yoksa şeker diyeti yaparım zaten yemiyorum. Canım bu aralar et yemek istiyor :KK66:
evet sen yemiyordun zaten.
bende orda otururken duşundum yüksek çıkarsa et yerım sureklı meyve falanda cok yemem dıye duşundum. sen zaten o şekılde beslenıyormussun. belkı degıstırdın dıye çıkıyordur.
benım dusuk cıksada bir şey degısmıyor mecbur kılodan dolayı dikkat edıyorum.

Ben de tektim hem de üç saatlik :KK66: gerçekten sonunda bayılıyorum sandım neyse ki eve geldiğimden beri yatıyorum.
ee ben çıktım işe geldım birde. normalde iş için kımse aramaz hastanede 10 kişi aradı abuk subuk şeyler ıcın.
bende yarın çalışmıycam.

uzun mu yapıyorsun kısa mı? bir de yapınca burdan da paylaşırsın artık. ne renk yaptın.
Uzun yapıyorum cnm ama bekledigimden daha cok kabardi.bitsin cekip koycam zaten suan sandalyeye giydirdim yapiyorum.bebe mavisi yapiyorum

Daha bitmemis hali

Eklentiler

• 20141028_162225-1.webp
    20141028_162225-1.webp
    227,7 KB · Görüntüleme: 89
merhaba ben geldim.
sabahtan beri hastanedeyim. ne zor işmiş bu şeker işi bekle bekle sıkıntı bastı tek başıma.
açken alınan 88 çıktı şekerden sonra 137 çıktı (50 lilik)
referans aralığının en yüksek değeri 140 dı ama doktor diabetik bir durumun yok her şey normal dedi.
kum döküyormuşum, idrarımda enfeksiyon varmış. bol su iç dedi sadece . omega 3 mü 5 mi neyse ondan verdi.
bebiş 1 kg 34 cm olmuş. kemik gelişimi bir hafta geride ama problem deği dedi. ama ben 26. haftadayım doktor 28.hafta dedi. orda bır karışıklık mı oldu anlamadım.
98 kiloyum. 100 ü geçememişim .:KK43:
gözün aydın ☺️ Ben de yarın sabah gidicem az da tursıyorum valla inşAllah benimde sıkıntısız geçer ve iyi sonuç alırım çok etkilendin mi ben sadece uzun süre aç kalmaktan çekiniyorum çünkü açlığa dayanma sürem çok az

Daha sabunla kurabiye yapilcak ve gelen misafirlere ponpon yapilcak

Back
X