- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
4 kiloyu normal doğumla mı doğurdun canım?masallah sana vallabenim oglum kizimdan 200 gr daha afzlaydi çokk ama çokkk kolay dogdu ( 4 kg idi : ) )
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 kiloyu normal doğumla mı doğurdun canım?masallah sana vallabenim oglum kizimdan 200 gr daha afzlaydi çokk ama çokkk kolay dogdu ( 4 kg idi : ) )
Bizimde kapı no 6! Benim muhtemel doğum tarihide 6.
AMAN Allahım bu bir işaret mi?
doğumdan sonra da bisüre annemin yanında kalayım diyorum..öyle hemen dönemem 1 ay falan kalırım heralde..gerçi eşim ben sizsiz ne yapcam diyor ama bakalım duruma göre yasayıp görcez..zaten bebek kıyafetlerini falan ank dan aldım..hepsi annemin evinde sağolsun o yıkayıp ütülicek hazır edicek..ablam da sepet beşiklerden alıcam sana hediye alma sakın onlardan dedi..burdaki odasını da bu hsonu sipariş veriyoruz pek bişi kalmıyor heralde
benim iki dogumumda ebelerle oldu, dr girmiyor burda doguma ( ozel bi sorun yoksa )
4 kg olan oglumda ebeler superdi,açiklik tamama ama bekleyelim dediler, çocuk asagi insin dogumun kolay olur dediler
beklettiler ve sonra 3. ikinmaya dogdu oglum
kizimda 20 dk kadar defalarca ikinmistim galiba geçmis gun tam hatirlmaiyorum ama oglumun dogumu çok kolaydi ondan eminim :)
ben dogumdan kokrmuyorum zaten,sonrasindan evdeki curcunadan korkuyorum : ))
Canim,seninde ilki yuksek cikmisti,sonra ne yaptin,ne dedi?Dikiş falan atıyorlar mı sonra? Bir de kaç yaşındaydın?
Benimde bie bucuk hafta erken dogar ama o zamanhopppalaaa sendedemi oyle :)
bak simdi bende suphelendim, ben tesaduf olarak bakdim hep , ne biliyim sakasina soylemistim
sizi duyunca bende tisrtim
40+6 çok yaawssssss :![]()
Yok cnm hep evdeyim ama gelenim gidenim eksik olmuo gelmeyinde denmio. Kimse daha evimi görmemişti hem ev görmesi hem hasta ziyareti die dolusuolar yoruldumSana yat dedi ama bana pek yatıyormuşsun gibi gelmedi.
Ağrı herkeste var merak etme ama çok gezinme bence.
evet canim4 kiloyu normal doğumla mı doğurdun canım?masallah sana valla
suyun fazlamiki canim , su fazla olunca gobek biraz buyuk oluyordaKizlar merhaba,
Simdi drdan geldim 50lik seker tuklemesi yapildi 185 cikti maalesef..cumartesi 100luk yukleme yapilacak..bebegin gobek cevresi 1hafta-10gun kadar ileride cikiyor.cok tatliya duskunlugum yoktu ama son 1-2haftadir biraz daha tatli yiyordum..neyse, duruma gore diyet yaparsin dedi drum..
hahha baska kim var acaba kapi numarasi dogum tarihine denk gelen :)Canim,seninde ilki yuksek cikmisti,sonra ne yaptin,ne dedi?
Bu arada benim kapi no 21,beklenen dogum da 21 subat,iyi tesadufmus![]()
1.5 erken sayilmaz ki melikecim,38 hafta dan sonrasi oluyor keske herkesinki o kaadr bekelseBenimde bie bucuk hafta erken dogar ama o zaman![]()
25 yasindaydim , kesi atmadilar cnaim,biraz oglum yirtti galiba onada bi iki dikis attilar :)Dikiş falan atıyorlar mı sonra? Bir de kaç yaşındaydın?
yok artikkkkkbizim kapı numaramız 2. muhtemel dogum tarihini drumuz 2 mart dedi. şaşırdım şuan![]()
Canim,seninde ilki yuksek cikmisti,sonra ne yaptin,ne dedi?
Bu arada benim kapi no 21,beklenen dogum da 21 subat,iyi tesadufmus![]()
25 yasindaydim , kesi atmadilar cnaim,biraz oglum yirtti galiba onada bi iki dikis attilar :)
kizlar demir hapini aliyormusnuz
dr bana hgb ye bakmadan direk yazdi, hamilelere genelde direk yaziyoalr burda
kilo yaaprmiki :s
hgb dusuk deilse kullanmakda istemoyorum ama su an ogrenme sansim da yok : (
saol canim ama inalalh bu sefer oyle bisey olmaz yani 4 kg olmazMaşallah gerçekten canım benim![]()