2015 Şubat Anneleri

Aaa aynısı bana da oluyor hatta çok saçma ama bebisim üşüyormu acaba dedim :))) 37 derecede nasıl usucekse :)) ama bnm daha kısa sürüyor heralde daha değişik tarz bi hareket yapıyor dedim
Canım Az Önce Bi Sayfada Hıçkırık Yazıyodu Ama Bilemedim Ne Kadar Doğru :KK51: Su Yutunca Ciğerleri Gelişsin ve Emme Refleksi Gelişsin Diye Sık Sık Anne Karnında Hıçkırırmış. Ama Kadının Biri Yazmış Ne Kadar Doğru Bir Bilgi Bilmiyorum.

gunaydin canim
google a yazinca abszliklarda magnezyum eksikligi oalrak okudum ama içerikde ilgili yaziyi bulamdim
nasil oluyor anlamdim ama magnezyum eksikligi ustune arastr bide belki bulabilirsin biseyler
Haftaya Cumartesi Dr Sorucam Canım. Sağlık Ocağı Geçen Hafta Kan Tahlili Yaptı Magnezyumla İlgili Bişey Demedi Demir Seviyem Düşükmüş

Ben sabah oturdum iç çeke çeke ağladım resmen. Zaten ağlak biriyim teyze vardı o ağladı ben ağladım. Ne zamandır kaçıyordum haberlerden denk geldim yine
kahvaltı yapıyordum tam o sırada izledim iç çeke çeke kocama görünmeden kendimi lavaboya zor attım eşim farketti kızdı. Annelik işte 90 yaşındada olsan için yanıyor Allahımmm hiç kimseye evlat acısı yaşatmasın kimsenin kucağını boş bırakmasın ve kimsenin hevesi kursağında kalmasın herkese dua ediyorum çünkü herkes için çok zor

4 gün hastanede kalmam olumsuz bi durum olmadıkça , kalsam bile başım dolu olur benim, bizimkiler olur, kv dem olur yanımda en az 1 kişi mutlaka kalır eşim olur hiç gitmez o : )) eve çıkıncada büyük ihtimal kv e giderim çünkü beni eve yollamazlar annem çocuk bakamaz yani yıkarken falan ben korkarım çok küçük oluyorlar diyor bizi de hep teyzem yıkarmış mesela biraz ele gelene kadar : )) neyse kv tecrübeli görümcemin çocuklarını o büyütmüş, daha ben onu yağlayacam diyor çabuk büyüyomuş yağlanan bebek bi de kurumuyomuş vs., şimdiden ayarlamışlar doğal zeytinyağını,
çok uzattım lafın kısası yalnız kalamam da belki uyumam için izin verirler, eşim tek erkek onun çocuğu da kıymetli öyle olunca herkes bebeğin yanında olmak isteyecek gibi geliyor bana
nasil yagliyormus, kurutuyormus kiz anlamadimm : )

arkadaşlar ekim annelerini okuyorum da, malum meme çatlağı yaşıyor çoğu emzirdiği için, değişik krem isimleri vardı bende lansinoha bi bakayım dedim almayı düşündüğüm için netten , kullanıcı yorumlarını okurken yine kk nin eski bi konusunda bi bayan demiş ki ,

birkaç ayva çekirdeğini akşamdan 1/4 çay bardağı suyun içinde sabaha kadar bekletin o jelleşiyor onu sürün hemen geçiriyor hiç yara çatlak kalmıyor hemde çok doğal demiş,

hiç etrafınızda duydunuz mu deneyen birini ?

nasil yagliyormus, kurutuyormus kiz anlamadimm : )

kurutuyomuş değil kız kurumuyomuş : ) bebeği zeytin yağıyla yağlıyormuş işte ama doğal zeytinyağı olmalıymış, bebeğin cildi kurumuyomuş, büyümesi iyi oluyomuş çok faydalıymış bebek için öyle der hep

arkadaşlar günaydın. çalışan anneler hamile olduklarına dair bir belge verdiniz mi muhasebenize. Doğum izni ile ilgili yasal düzenlemelerde öncelikle hamilelikle ilgili hastaneden belge alınarak muhasebe veya insan kaynaklarına veriliyor diyor.
NE ZAMAN VERİYOMUŞUZ BU BELGEYİ

Ben hominigırtlak yiyorum. Bebek maşallah bir kilo olmuş ama kemik gelişimi bir hafta geride.yani yemekle alakalı olacağını sanmam. Doktor önemli değil değişir dedi
Kemik gelişimi dediği FL ölçümüdür sanırım,kemikle alakalı başka ölçüm yok çünkü.. Kilosu maşallah iyiymiş,tam ısırmalık olur senin kızın :)

Kabak cekirdegine bayiliyorum yalniz tuzu tansiyonumu oynatir diye korkuyoum. Soda icin de 1 sise tavsiye ediliyo sanirim. Sen kac sise iciyosun ?
2 şişe uygunmuş ben 3 falan içiyorum. içimi ferahlatıyor.

BEnde şimdi mali müşavirimizi aradım gerek yok dedi. sadece aldığın her raporu zamanında bize gönder dedi. artık şu izin zamanlarımız gelse diyorum :KK71:
Ben de bişi merak ediyorum mesela 37 de izne ayrıldık doğuma 3 hafta kala diye hesaplayip ama 38 de dogurduk dogumdan önceki 2 haftamiz yanacak mi sonrasına eklenecek mi

4 gün hastanede kalmam olumsuz bi durum olmadıkça , kalsam bile başım dolu olur benim, bizimkiler olur, kv dem olur yanımda en az 1 kişi mutlaka kalır eşim olur hiç gitmez o : )) eve çıkıncada büyük ihtimal kv e giderim çünkü beni eve yollamazlar annem çocuk bakamaz yani yıkarken falan ben korkarım çok küçük oluyorlar diyor bizi de hep teyzem yıkarmış mesela biraz ele gelene kadar : )) neyse kv tecrübeli görümcemin çocuklarını o büyütmüş, daha ben onu yağlayacam diyor çabuk büyüyomuş yağlanan bebek bi de kurumuyomuş vs., şimdiden ayarlamışlar doğal zeytinyağını,
çok uzattım lafın kısası yalnız kalamam da belki uyumam için izin verirler, eşim tek erkek onun çocuğu da kıymetli öyle olunca herkes bebeğin yanında olmak isteyecek gibi geliyor bana
Gecen bi yerde okudum zeytinyağındaki oleik asit yüzünden bebislere zeytinyagi kullanmayın diyordu

kızlar günaydın,
ay resmen size sormak için soru biriktirdim :) başlıyorum :)
1- bebeği bi yer de toplanıp yada poposunu dışarıya doğru yaslayıp karnı taş gibi olan varmı ? nefesimi daraltıyor.
2- gece soluma yatıp ne zaman uyansam sırt üstü buluyorum kendimi bu sıkıntı yaratırmı ?
3- henüz çatlamayan karnım için hala zeytinyağ özlü bebek yağı kullanıyorum bundan başka bişey yapmalımıuyım?
4- birde doktor magnezyum diasporal verdi içerken zorla içiyorum öğürerek ne zaman içmeliyim sabah akşam demiş ?
hadi bakalım tecrübeliler bi cevaplayım beni :)

günaydın kızlar herkese hayırlı günler hayırlı cumalar

Canım Az Önce Bi Sayfada Hıçkırık Yazıyodu Ama Bilemedim Ne Kadar Doğru :KK51: Su Yutunca Ciğerleri Gelişsin ve Emme Refleksi Gelişsin Diye Sık Sık Anne Karnında Hıçkırırmış. Ama Kadının Biri Yazmış Ne Kadar Doğru Bir Bilgi Bilmiyorum.
ben çok endisenlenmedim açıkçası hareket etsin de yeter bana :) hareketini hissetmeyince psikopata bagliyorum ben

arkadaşlar ekim annelerini okuyorum da, malum meme çatlağı yaşıyor çoğu emzirdiği için, değişik krem isimleri vardı bende lansinoha bi bakayım dedim almayı düşündüğüm için netten , kullanıcı yorumlarını okurken yine kk nin eski bi konusunda bi bayan demiş ki ,

birkaç ayva çekirdeğini akşamdan 1/4 çay bardağı suyun içinde sabaha kadar bekletin o jelleşiyor onu sürün hemen geçiriyor hiç yara çatlak kalmıyor hemde çok doğal demiş,

hiç etrafınızda duydunuz mu deneyen birini ?
Evet duydum cnm hem doğal hemde yararlı oluyormuş komşum yapmış bence kremden daha iyi .
kızlar günaydın,
ay resmen size sormak için soru biriktirdim :) başlıyorum :)
1- bebeği bi yer de toplanıp yada poposunu dışarıya doğru yaslayıp karnı taş gibi olan varmı ? nefesimi daraltıyor.
2- gece soluma yatıp ne zaman uyansam sırt üstü buluyorum kendimi bu sıkıntı yaratırmı ?
3- henüz çatlamayan karnım için hala zeytinyağ özlü bebek yağı kullanıyorum bundan başka bişey yapmalımıuyım?
4- birde doktor magnezyum diasporal verdi içerken zorla içiyorum öğürerek ne zaman içmeliyim sabah akşam demiş ?
hadi bakalım tecrübeliler bi cevaplayım beni :)
1. Evet cnm hissediliyor ama o mu nefes darlığı yapıyor zannetmiyorum diyaframımız sıkıştığı için oluor diye biliyorum 2.bende sağ tarafıma dönmek xorunda kalıyorum aynı pozisyonda uzun süre kalınca o tarafım bacak ve kalçam uyuşuyor çünkü 3.bende sırf zyağı kullanıyorum en çok rahatlatan bu çünkü 4.mg u yatmadan önce içmeyi öneriyorlar

Gecen bi yerde okudum zeytinyağındaki oleik asit yüzünden bebislere zeytinyagi kullanmayın diyordu

kv dem görümcemin çocuklarına da sürmüş , onlar sürerlermiş, benim annemgilde mesela bebeğin bıngıldağında kerme derler ondan olunca heğ z.yağ sürerler

Kemik gelişimi dediği FL ölçümüdür sanırım,kemikle alakalı başka ölçüm yok çünkü.. Kilosu maşallah iyiymiş,tam ısırmalık olur senin kızın :)
FL Ne demek bılmıyorum. benım bebek 25+5 günlüktü yanı 26 haftalıktı ama doktor 28 haftalık dedi bebeğımız. kilosu tam 1 kilo dedi. kemık gelısımı bır hafta gerıde dedı. bende boyunu sordum 34,5 cm dedı. boyu mu gerıde acaba onu anlamadım. bende düşündüm 26 haftalık bebege 28 haftalık dıyorsa ondan gerıdedır heralde. ara ara aklıma gelıyor ama önemsenecek bır sey degıl dedı dıye atıyorum kafamdan.

Evet duydum cnm hem doğal hemde yararlı oluyormuş komşum yapmış bence kremden daha iyi .
1. Evet cnm hissediliyor ama o mu nefes darlığı yapıyor zannetmiyorum diyaframımız sıkıştığı için oluor diye biliyorum 2.bende sağ tarafıma dönmek xorunda kalıyorum aynı pozisyonda uzun süre kalınca o tarafım bacak ve kalçam uyuşuyor çünkü 3.bende sırf zyağı kullanıyorum en çok rahatlatan bu çünkü 4.mg u yatmadan önce içmeyi öneriyorlar
saol canım yazdığın için ama günde 2 kere vermiş mg sabah akşam çok gelmez demi ya

Back
X