2015 Şubat Anneleri

şöyle yazıyordu canım

ben nedense şunu düşünüyorum hep, bazı doktorlar insanları ilaçlara yönlendiriyor, eskiden yapılan şeyler için zararlıydı diyorlar, mesela bi ara kutu süt için diyolardı şimdi de doğal süt alın için diyolar

Çatlaklar için L'occitane badem yağıyla Clinique vücut yağı (deep comfort body butter) arasında kaldım. Ikisi de güzel görünüyor ne dersiniz hangisini alayım?

tabi olur , neden sabun taraftarı değilsin ? bende nedense sabun daha mı iyi acaba diyorum, araştırmak lazım tabi

Sabunun cildi kuruttuğunu düşünüyorum ayrıca vucut için fazla kimyasal ;) bebiş vücuduna uyan ph dengesini falan ayarlayan sampuanlar daha iyi. Ama çamaşır yıkama konusunda sabunu tercih edebiliriz diğer çamaşır deterjanlarına göre daha az kimyasal kalıyor o.

kızlar aranızda fetal eko yaptıran varmı
belki konusu geçmiştir daha önce ben sık takip edemediğim için konuya hakim değilim
neden yaptırılıyor bu fetal eko ve herkes yaptırmak zorundamı

Pazt verdigim tahlil sonuclari icin aradim. kAnim dusukmus 10 kusur sanirim. B12 de cok dusukmus. Igne verdi. Hep igne oluyorum hep dusuyor pihtilasmadan kaynakliymis bu.

Sabunun cildi kuruttuğunu düşünüyorum ayrıca vucut için fazla kimyasal :KK66: bebiş vücuduna uyan ph dengesini falan ayarlayan sampuanlar daha iyi. Ama çamaşır yıkama konusunda sabunu tercih edebiliriz diğer çamaşır deterjanlarına göre daha az kimyasal kalıyor o.

geçen indirime girmişti sabun tozu aldım ben herkes onu öneriyor , kendimden örnek vereyim benim cildim çok aşırı kuru hatta o kadar kuru ki (yani kuruydu diyeyim) banyo yapınca kuruluktan kaşınırdı pul pul dökülürdü hep neyse defne sabunu aldım içinde sadece z.yağ bi de defne var, bana çok iyi geldi kuruluğumu aldı ne nemlendirici kullanıyorum ne de başka bişey hiç gerek kalmıyor çünkü , bu değişimi sabunuma borçluyum ben : ))) bebeğim içinde böyle bi sabun bulursam onla yıkarım ben , ph önemli ama ona dikkat etmek lazım tabi

Çatlaklar için L'occitane badem yağıyla Clinique vücut yağı (deep comfort body butter) arasında kaldım. Ikisi de güzel görünüyor ne dersiniz hangisini alayım?

kullanan bi arkadaşım badem yağının çok tüylenme yaptığını söylemişti , ben hiç bişey kullanmıyorum yalnız bu bilgiyi verebilirim sana şekerim : ))

Ne zaman doğurduğunuz önemli değil. 37. haftada rapor işleniyor :KK43:
Devlette calisanlar icin onemli. 37 de mecbur izne cikiyorsun. 32 den 37 ye kadat calisabilir raporuyla calisiliyor. DOgum 38.de olsa o iki hafta sonraya ekleniyor. Ama ozelde frkli uygulanabiliyor

tünaydın kızlar ben geldim
Dün yazmıştım şeker yükleme maceramı :)
Sabah 8.30 da gittim iki bardağa poşetteki tozu boşalt dedi eşit olarak sonrada üstüne ağzına kadar su dök dedi içine istediğin kadar limon sık iç dedi Ayy üstünde tarifi böle diye yazsa yapar evde içer giderdim. boşa tabak kaşık istediler ayrıca ben belki limon istemiyorum ille böle getirtmeleri saçma geldi bana. Neyse karıştırdım içtim 8.45te içtim 9.45te kan verdim bugün çıkar dediler sonuç 3 te nette bakıcam sonuca inş yüksek çıkmaz şekerim kızlar. Şekerim tam 140 çıkarsa napcan sizce kızlar 100lük yapmam gerekecek mi sizce çnkü 140 sınır demişti dr.um bana.

Ayrıca dün dr.a kan ilacım bitmişti gelmişken onuda yazdırayım dedim bana gitmiş benzer başka bir ilaç ile başka bi ilaç daha yazmış sizde bunları kullananlar var mı lütfen bana kullananlar yazabilir mi ?

ben gyno ferro sanol içiyordum tutmuş bana
FERRO SANOL DUODENAL die bir ilaç yazmış sabah akşam alacakmışım yanına da
CALCIDAY D3 EFERVESAN tablet yazmış içinde üç ayrı tablet kabı var suda eriyen ilaç günde 1 tane alacakmışım.
Bu ilaçları kullananlar var mı kızlar içip içmemekte tereddüt ediyorum.

Son düzenleme:
Ben her akşam bir miktar yiyorum bağımlılık oldu hemde cidden sıkıntıya iyi geliyor. Soda ve kabak çekirdeği vazgeçilmezim ama sanki sodayı abartıyorum.
hastanede ebe bir şişeden fazla soda içme demişti dr.un bir şey söylemedimi yada dr söyledin mi çok soda içtiğini

ben nedense şunu düşünüyorum hep, bazı doktorlar insanları ilaçlara yönlendiriyor, eskiden yapılan şeyler için zararlıydı diyorlar, mesela bi ara kutu süt için diyolardı şimdi de doğal süt alın için diyolar

Bizim vücudumuz daha çok hayvansaldan ürünlere uygun bence. Zeytinyağı çok bitkisel kalıyor.

Sabahlari haber izlemek artik işkence oldu. Hiç mi güzel birşey olmaz bu memlekette kime neye uzelelim. Madendeki iscimemi, mevsimlik iscimemi,uzman askerimemi kime . Rabbim yardimcimiz olsun.....
Atatürk orman çiftliğine yapılan köşke :( ilk 8 ayda 1269 işçi ölmüş ( sigortalı çalışırken ölen ve devlete bildirilen rakam)

Pazt verdigim tahlil sonuclari icin aradim. kAnim dusukmus 10 kusur sanirim. B12 de cok dusukmus. Igne verdi. Hep igne oluyorum hep dusuyor pihtilasmadan kaynakliymis bu.

Evet canım. Hamilelik öncesi 15 günde bir b12 iğnesi olmak gerekiyor. Çinko takviyesi de çok önemli. Demir haplarını aksatmamalı bol bol kırmızı et ye. B12 en çok onda var.

hastanede ebe bir şişeden fazla soda içme demişti dr.un bir şey söylemedimi yada dr söyledin mi çok soda içtiğini
ÖNCEKİNDE sormuştum . meyveli olmamak kaydıyla ıstedıgın kadar ıc dedı.
ebeler her şeyi çok bılıyor zaten.

geçen indirime girmişti sabun tozu aldım ben herkes onu öneriyor , kendimden örnek vereyim benim cildim çok aşırı kuru hatta o kadar kuru ki (yani kuruydu diyeyim) banyo yapınca kuruluktan kaşınırdı pul pul dökülürdü hep neyse defne sabunu aldım içinde sadece z.yağ bi de defne var, bana çok iyi geldi kuruluğumu aldı ne nemlendirici kullanıyorum ne de başka bişey hiç gerek kalmıyor çünkü , bu değişimi sabunuma borçluyum ben : ))) bebeğim içinde böyle bi sabun bulursam onla yıkarım ben , ph önemli ama ona dikkat etmek lazım tabi

Zaten senin dediğin doğal olan yani adı sabun ama sabundaki kimyasallar yok. Ben beyaz sabun tarzı sabunları kastettim. Doğal olanlar kullanılabilir ama onda da hijyenik hipoalerjik testlerin yapılmış olmasına dikkat etmek lazım.

Back
X