2015 Şubat Anneleri

Litchi Litchi cok tatlisin canim şişman falan da degilsin beden yapinla ilgili gebeligin anlaslmamasi beni de dsarda nadiren anliyolar hatta okulda cocuklar yeni yeni ogreniyor hep arkmdan.kilo aldgmi konusuyomus sipalar duyunca sok gecriolar simdi:) bu arada uzerndeki kazaktan ben de aldim cok seker dimi;)

Off kıZlar yaa sıkıntılar bitmiyor sabah sağ kalçamdan başlayıp sağ bacağıma kadar inen ağrıyla uyandım bişey eksikliği olabilirmiki sadece kan hapı kullanıyorum bu arada bu sıkıntıyı yaşayan varmıki aramızda :KK61:

Off kıZlar yaa sıkıntılar bitmiyor sabah sağ kalçamdan başlayıp sağ bacağıma kadar inen ağrıyla uyandım bişey eksikliği olabilirmiki sadece kan hapı kullanıyorum bu arada bu sıkıntıyı yaşayan varmıki aramızda :KK61:

Kalça ağrım var hatta dayak yemisim de çürümüş gibi ağrıyor bacagina vuruyorsa dra sor bi magnezyum calsiyum vereblir

Slm kizlar
Litchi Litchi cok tatli gorunuyosun cnm hic hamis gibi degilsin belkide bol giyundiginden bende hep salas seyleri sevmisimdir:nazar:@cherish cnm sanada masallah ne guzel sende zayif annislerdensin

Bugun dis agrisindan agzimi acamadim resmen kahvalti etmeden agri kesiciye sarildim resmen umarim olumsuz bi durum olmaz ama dayanilcak bisey busey degil su lanet dis agrisi gozun bisey gormuyoki

Selammm pazar günü gazisi geldi :KK53: dunki yorgunlugu atamadan temizlik camasir iskencesiyle iyiden iyiye tukenmis bulunuyorum. Bitti ama ben de bittim artk hersey cok cok cok daha zor geliyor. Kiz babasiyla disarda daha yemek yok utu cok. Cocugu da banyo ettrmek gerek kocacim yarin yine gidiyor yurtdisina nerdeyse on gun kadar yine yalniziz kizimla. Ne enerjisine ne cenesine yetisemiyorum.ilgilenemedikce ben hepten cozutuyor. Kendimi o kadar bitik yorgun hissediyorum ki yarin dra gidip biraz rapor alabilmeyi basarsam ne iyi gelicek ah. Zaten burum bogaz sinyal gondermeye basladi yine gec kalmis gibi:63: ay nolurdu bi bakanim destekcim olsaydi diye iclenmiyor dehilim bu ara:KK43:
temizlige bari kadin alsan canim. Ben almaya basladim bu sene rahat oldu. Haftasonu yorulmuyorum en azindn enerjimi canimin istedigi yemekleri yapmaya ayiriyorum

Slm kızlar umarım sizler ve bebişleriniz iyisizinizdir:)biz bugün ilk defa bebek için bişeyler bakmaya çıktık gerçekten çok keyifliymiş:)İstanbul Avrupa yakasında tavsiye edeceğiniz yerler varsa alışveriş için çok seviniriz:)

Buda benim gobusum daha sivriydi hastaneden sonra yatsilasti

Eklentiler

• 20141109_162254.webp
    20141109_162254.webp
    56 KB · Görüntüleme: 150
temizlige bari kadin alsan canim. Ben almaya basladim bu sene rahat oldu. Haftasonu yorulmuyorum en azindn enerjimi canimin istedigi yemekleri yapmaya ayiriyorum

Bulamadim guvenilir iyi is yapan birini canim bulsam hiç durmiycam artik gucum yetmiyor. Eski evime devamli gelen bi abla vardi iyi oluyordu simdi merkeze tasndim buralarda cevre de edinemedm bes gun ilceye git gel derken insan gormuyoz ki kime güvenip alicam :(

Slm kızlar umarım sizler ve bebişleriniz iyisizinizdir:)biz bugün ilk defa bebek için bişeyler bakmaya çıktık gerçekten çok keyifliymiş:)İstanbul Avrupa yakasında tavsiye edeceğiniz yerler varsa alışveriş için çok seviniriz:)

bahcelievlerde kadir has cocuk avm
forum istanbulun zemin kat full cocuk
mall of istanbulda da bir bolum var cocuklara ozel magazalar

Bulamadim guvenilir iyi is yapan birini canim bulsam hiç durmiycam artik gucum yetmiyor. Eski evime devamli gelen bi abla vardi iyi oluyordu simdi merkeze tasndim buralarda cevre de edinemedm bes gun ilceye git gel derken insan gormuyoz ki kime güvenip alicam :KK43:

Teşekkürler biz de bugün Marmara forumdaki be
Bulamadim guvenilir iyi is yapan birini canim bulsam hiç durmiycam artik gucum yetmiyor. Eski evime devamli gelen bi abla vardi iyi oluyordu simdi merkeze tasndim buralarda cevre de edinemedm bes gun ilceye git gel derken insan gormuyoz ki kime güvenip alicam :KK43:

teşekkürler:) biz de bugün Marmara forumdaki yerlere baktık.geze geze seçeceğiz artık:)

Slm kizlar
Litchi Litchi cok tatli gorunuyosun cnm hic hamis gibi degilsin belkide bol giyundiginden bende hep salas seyleri sevmisimdir:nazar:@cherish cnm sanada masallah ne guzel sende zayif annislerdensin

Bugun dis agrisindan agzimi acamadim resmen kahvalti etmeden agri kesiciye sarildim resmen umarim olumsuz bi durum olmaz ama dayanilcak bisey busey degil su lanet dis agrisi gozun bisey gormuyoki
Gecmis olsun canim. En zor seylerden dis agrisi hamilelikte.

ne sıkıcı bır gundur arkadas.. kös kös evın basını bekliyoruz..su saatte evın ıcı kapkaranlık..esım ders e gıttı ..oyyhhhhhhhhhh:KK51:

barı bır fılm onerınde onu ızleyeyım kızlar yaa..gecengun su veatesı seyrettim superdı..turkce duygusal bır fılm olursa cok makbule gecer:KK51:

Kalsiyum magnezyum D vitamini takviyesi alıyorum canm
Kalsiyum da magnezyum gibi suda eritilen di mi. Ilk hmilelikte icmedim vitamin bunda iceyim dedim bu defa da bulantidan icemiyorum. Kalsiyumdan da kusulur mu. Yogurt da yemiyorum cok eriyip gidicem korkum o

Back
X