2015 Şubat Anneleri

seni çokkk merak ettik. iyi olmana da çok sevindim. bence ihmal etme bi an evvel al rahdevunu hepimizin içi rahatlasın:)

:KK68: evet bugün yarın gidicem mutlakaa.. çok konuşulduğu için okuyamadım melike nasıl ? doğum olmadı değilmi ??? durdurmuşlardır inşallah

çok şükür iyi melike,herşey yolunda.Allah hepimize vaktinde sağlıklı doğum nasip etsin

Bu haftalarda halı silen varmı aramızda ? Ben yıkamaya yollayacağım ocağın başında ama lekeler var biraz eşim çay döktü onları sileyim diyorum ama cesaret edemedim. Yapan varsa bende yapcam. Cahil cesareti yapıp atlamıyım işe. Yavruma bişey olmasın

ben ne halı ne başka bir şey yapıyorum ufak süpürge ile üstten süpürme harici hiç ağır işleri ellemiyorum. senide kesinlikle silmemeye davet ediyorum :) bırak o lekeler kalsın az kaldı büyük temizlikte hepsi tertemiz olacak. içim hiç rahat değil ev yüzünden ama büyük temizlikte heryer ışıldar.

ben yapmıyorum yapmayı da düşünmüyorum.seni de şiddetle soğutmak isterim
Sağol canım. İçimde rahat etmiyo aslında ama hiç mecalim yok. Kendimi zorlasam yaparımda bebeğime kıyamıyorum onu bu yorgunluğa mecbur bırakmak istemedim.

öyle deme ya :S
bizde ev aldık , dubleks az kaldı bir ay sonra taşınıcazz :S
ayrıca katılıyorum sana çok zorrrrrr
Çok zor canım çok. Hamile değilken üstesinden geliyordum ama şimdi çok zorlanıyorum. Üstteki toz aşağı iniyo aşağıdaki yukarı çıkıyo bi yeri temizlerken bi yer batıyo. Bide mükemmeliyetçiyim biraz sinirleniyorum biraz bu aralar bu duruma

:KK68: evet bugün yarın gidicem mutlakaa.. çok konuşulduğu için okuyamadım melike nasıl ? doğum olmadı değilmi ??? durdurmuşlardır inşallah
çok şükür iyi melike,herşey yolunda.Allah hepimize vaktinde sağlıklı doğum nasip etsin

iyi hadi biraz geçmesine sevindim. ama ihmal etme ne olur ben olsam senin yerinde acilin kapısını aşındırırdım. aslında çok soğukkanlıyım ama ağrı vs gibi durumlarda hiç ama hiç soğukkanlı davranamam. doktora cuma günü karındaki kasılmaları sertleşmeleri sorduğumda bana takip et günde 5 6 kere normal eğer fazlalaşırsa acile başvur dedi. o yüzden sık sık dikkat et. yaptıkları hemen bir nsteye sokup sancılar düzenli mi değil mi ona bakıyorlar.tekrardan geçmiş olsun canım.

Sağol canım. İçimde rahat etmiyo aslında ama hiç mecalim yok. Kendimi zorlasam yaparımda bebeğime kıyamıyorum onu bu yorgunluğa mecbur bırakmak istemedim.
biz yorulunca onlarda yoruluyo hemen hareketleri yavaşlıyo. doğum öncesi büyük temizlik yaptırırız inşallah.bırak ev dağınık kalsın kuzularımızdan önemli değil ya.benim de rüyalarıma giriyo eşime söylüyorum falan olduğu kadar napalım

ben ne halı ne başka bir şey yapıyorum ufak süpürge ile üstten süpürme harici hiç ağır işleri ellemiyorum. senide kesinlikle silmemeye davet ediyorum :) bırak o lekeler kalsın az kaldı büyük temizlikte hepsi tertemiz olacak. içim hiç rahat değil ev yüzünden ama büyük temizlikte heryer ışıldar.
Sağol canım 1 ay daha beklesin perdeler halılar o zaman. Eşimin alerjisi olmasa her gün süpürmem bende. Haftada 2 yeter ama eşimin alerjisi var o gelmeden süpürüp toz alıyorum. Bazen 2 günde bi yapıyorum yoruluyorum çünkü. Şu saatlerde yerlerde sürünüyorum bide yemek yapcam daha :( oooofff her yerim ağrıyo. İsyanlardayım bugün.

Sağol canım 1 ay daha beklesin perdeler halılar o zaman. Eşimin alerjisi olmasa her gün süpürmem bende. Haftada 2 yeter ama eşimin alerjisi var o gelmeden süpürüp toz alıyorum. Bazen 2 günde bi yapıyorum yoruluyorum çünkü. Şu saatlerde yerlerde sürünüyorum bide yemek yapcam daha :KK43: oooofff her yerim ağrıyo. İsyanlardayım bugün.
arıtk yardıma birini çağırsan?

biz yorulunca onlarda yoruluyo hemen hareketleri yavaşlıyo. doğum öncesi büyük temizlik yaptırırız inşallah.bırak ev dağınık kalsın kuzularımızdan önemli değil ya.benim de rüyalarıma giriyo eşime söylüyorum falan olduğu kadar napalım
Süpürme işleminin sonuna doğru ayağını kasığıma kafasını kaburgama dayadı ittiriyo sanki. Kastı beni üzüldüm sonra çabucak bitirdim de oturdum. Sağolun canım sizi de böyle duyunca içim rahatladı. Kendimi pis hissetmiyim boşuna

iyi hadi biraz geçmesine sevindim. ama ihmal etme ne olur ben olsam senin yerinde acilin kapısını aşındırırdım. aslında çok soğukkanlıyım ama ağrı vs gibi durumlarda hiç ama hiç soğukkanlı davranamam. doktora cuma günü karındaki kasılmaları sertleşmeleri sorduğumda bana takip et günde 5 6 kere normal eğer fazlalaşırsa acile başvur dedi. o yüzden sık sık dikkat et. yaptıkları hemen bir nsteye sokup sancılar düzenli mi değil mi ona bakıyorlar.tekrardan geçmiş olsun canım.

oyy ne 5-6sı en az on kere oluyordu
ama benim doktorum hiç önemsemiyor böyle şeyleri
geçen ay gittiğimde sertleşme oluyor dediğimde usg ile rahim de bir yere baktı erken doğum olsa burası inceliyor mu açılıyor mu öyle birşey söyledi
üstün körü konuşup kapadı yani konuyu
o yüzden bende doktora gitmek istemiyorum
biliyorum normal boşver dicek
nst ye falan sokacağını hiç sanmıyorum
boşuna gidicem yani :/
ayrıca teşekkür ederim çok saoll :KK68:

oyy ne 5-6sı en az on kere oluyordu
ama benim doktorum hiç önemsemiyor böyle şeyleri
geçen ay gittiğimde sertleşme oluyor dediğimde usg ile rahim de bir yere baktı erken doğum olsa burası inceliyor mu açılıyor mu öyle birşey söyledi
üstün körü konuşup kapadı yani konuyu
o yüzden bende doktora gitmek istemiyorum
biliyorum normal boşver dicek
nst ye falan sokacağını hiç sanmıyorum
boşuna gidicem yani :/
ayrıca teşekkür ederim çok saoll :KK68:
Iyi olmana sevindim. Eger dr.un onemsemiyorsa o dr.u degistirmelisin bence. Magnezyum bile iyi geliyor kasilmaya sertlesmeye onu yazar enazindan. Dr bosa telaslandirmasin tamam da bir durum oldugunda gitmekten cekiniyosan bir gariplik var gibi

Canım Sana Özelden Mesaj Atmışdım İlaç Adı Geldimi Telefondan Gönderdim Emin Olamadım Gittimi Gitmedimi.
mesajını aldım canım teşekkür ederim cevapta yazdım ama sanırım gelmemiş
....
o ilacı biliyorum hamile kalmazdan öncede kullanıyordum haftaya kontrolüm var düzelme olmazsa söyleyeceğim doktora

Bi süpürge çektim eve belim sırtım kasığım iflas etti. Zor attım kendimi koltuğa. Koltukların örtülerini nevresimleri çırptım kollarım iliklerime kadar sızlıyo sanki :KK43: ne zormuş anne olmak. Hareket kabiliyetimi kaybettim nerdeyse. Ev alma şansımız olursa ilerde dubleks almıycam asla yada iki ayrı kat olsun. Dubleks ev mahvetti beni bi yukarı bi aşağı süpürgeyi indir çıkar çok yoruldum :KK43:

bende yatak odasına girdim bugün dolap almış başını gidiyor döktüm kıyafetleri tekrar katladım koydum ütü yaptım ordan mutfaga buzdolabını sildim eskiden olsa camdı halıydı el degmedik yer bırakmadan cıkmazdım iki iş yaptım diye kaaıklarım ağrıdı gittim yattım 1 saat
eşim taktı dubleks eve ev alırssa dubleks alacakmış onu kim temizleyecek diyorum cevap yok bu kadar zorsa temizliği bu kararı tekrar gözden geçirmekte fayda var

Bi süpürge çektim eve belim sırtım kasığım iflas etti. Zor attım kendimi koltuğa. Koltukların örtülerini nevresimleri çırptım kollarım iliklerime kadar sızlıyo sanki :KK43: ne zormuş anne olmak. Hareket kabiliyetimi kaybettim nerdeyse. Ev alma şansımız olursa ilerde dubleks almıycam asla yada iki ayrı kat olsun. Dubleks ev mahvetti beni bi yukarı bi aşağı süpürgeyi indir çıkar çok yoruldum :KK43:
yukarı çıkmaycaksın en ıyısı. bızım evde dıblex ama merdıvenın basında kapı var. orayı kilitliyorum hıc yukarı çıkmıyorum. dun çiçeklere su dökmek ıcın çıktım hepsı perısan olmuş. bir baktım 1,5 aydır yukarı cıkmamısım. temızlık yaptırmıştım kadın geldı gıttı yukarı çıkıp bakmadım bıle ne yapmış dıye.
gereksız yere duruyor orda. sadece yazın mangal yapıyorum terasta.

Bu haftalarda halı silen varmı aramızda ? Ben yıkamaya yollayacağım ocağın başında ama lekeler var biraz eşim çay döktü onları sileyim diyorum ama cesaret edemedim. Yapan varsa bende yapcam. Cahil cesareti yapıp atlamıyım işe. Yavruma bişey olmasın

benim aklım hep halılarda ama yapmıyorum ablam halı sildi 7 aylık suyu geldi erken dogum yaptı annem her telefonda onu söyleyip duruyor sakın halı silme diye bende korkuyorum açıkcası dikkat etmekte fayda var keşke dememek için
ben ocak gibi yıkamaya göndereceğim en kolayı

bende yatak odasına girdim bugün dolap almış başını gidiyor döktüm kıyafetleri tekrar katladım koydum ütü yaptım ordan mutfaga buzdolabını sildim eskiden olsa camdı halıydı el degmedik yer bırakmadan cıkmazdım iki iş yaptım diye kaaıklarım ağrıdı gittim yattım 1 saat
eşim taktı dubleks eve ev alırssa dubleks alacakmış onu kim temizleyecek diyorum cevap yok bu kadar zorsa temizliği bu kararı tekrar gözden geçirmekte fayda var
Zor canım malesef. İki ayrı kat olup kapıları farklı olursa kolay olur ama. Yada bi arkadaşta görmüştüm merdivenin üst kısmında kapak var ahşap onu kapatıyo istediği zaman. İki ayrı kat oluyo. O fikir çok hoşuma gitti benim. İnşaallah bebiş emeklemeden öyle bişey istiyorum hem düşme tehlikesi olmaz. Bide o var şimdi merdiven olunca düşermi düşmez mi kafası demirliklere sıkışırmı :) kafam da deli sorular. Organze tül geçircem ama parmaklıkların arasından. Hem aşağı hem yukarı ahşap yada metal korkuluk alcam kapı gbi açılıp kapanandan. Yinede Allaha emanet. Yanından hiç ayrılmamam lazım.

Back
X