2015 Şubat Anneleri

benimde oglum almadi hiç biberon
çok ugrastim denemedigim para veremdigim biberon kalmadi, interntden buradaki mazgalardan ne duyduysam ne okuduysam hepsini aldim yigdim eve ama almadi içmedi hiç birinden

simdi 4.5 yasinda pipetle bi seferde 300 ml sutu içer, abalasuyla yaris yapiyor ama $ampiyon belli her zaman : ))))
emzikde aliyolar , elimde chicconun emzigi var ama versemmi bilemedim, alisipda abska emzik almazsa fena olur
ablası kaç yaşında?benim büyüğü 6 küçüğü 3 yaşında.3. planlımıydı senin.3 çocuk için enerjik misin.ben doğumdan ziyade sonrası için korkuyorum asma Allaha güveniyorum.

Iyi aksamlar kizlar ben artik pek giremiorm hala agrilarim cok var ve surekli yatiorum nasi ozledim rahat oldugum gunleri is yerimide özledim ofisimi falan ise geri donmucem dedim ama doktorum 6 ay daha rapor verebilirim dogumdan sonra dedi sanırım donecem kendimi bildim bileli calisiorum evde oturmak hic hosuma gitmiyor. Bide ben sanirim esimden para falanda isteyemem zoruma gider simdilik maasim var raporlu olunca ama raporlar bitince cok zorlanirim sanirim :(

Ben acayip sorun ettim ya bu devlet hastanesinde doğurma isini yalniz kalcakmisim sanci çekerken doğum sonraki da rafakatci gelemiyormusgorus saatleri dişindaya ben yapayalniz nayapiyim ooralarda yaaa:KK61::mad::cry::KK34: offf yaaa ben dogumu aciyi falan dusunmuyom da bitek bunu dusunuyom .. :KK51::KK51::KK51::KK51:

refakatçisiz nasıl.ben sakarya doğumevinde yaptım ikisini refakatçim vardı.senin dediğin normal devlet hastanesi mi .almıyolarmıymış.benim de korkum suratsız ebe ve hemşireler.azarlar gibi konuşanlar.ilkinde kan alınırken öyle bi tipe denk gelmiştim.acemilikten elindeyim diye sesimde çıkmamıştı.o yüzden burda devlete mi gitsem özele mi kararsızım.gerçi ikincisindede aynı yerdeydim.bütün ebelerin ağzından bal damlıyordu.o insanından kaynaklanıyor ama..
sancı konusunda tek olmak iyi ya.sancı çekerken napcan kalabalığı

Günde 1 alayım bende o zaman. Çok düşük mü sizin ki ?
Evet cok dusuk. Pihtilasmadan dolayi hep dusuyor. Vucudum B12 ve folik asit sentezlemekte zorlaniyormus beslenme vs duzelyemiyor.

benim kız da göbek deliğinden içeriye bakmaya çalışıyor.kardeşim görünüyor mu diye.
ay cok tatli. Kac yasinda kizin. Oglum daha 2 yasini 2 ay gecti pek algilayamiyor. Dogunca nasil oluyor ikinci dogunca neler yasadiniz

kızlar benimde çatı kemiği ağrılarım başladı.pelvis ten bacaklarıma kadar iniyor ağrısı.ilkinde böyle bi şey olmamıştı.acısından penguen gibi yürüyorum

Allah hepimizin yardımcısı olsun.Ben daha hazırlıklara da başlamadım onun da etkisi büyük.Sürekli rüyamda daha hazır olmadığımı kendime söyleyip duruyordum dün, başlayacağım artık hastane çantası , kıyafet ve eşya almaya yoksa içim içimi yiyor resmen.
Amin canm sen benden öndesin hemde başla artık bence keyfin yerine gelir hem.bende ruyamda ya erkn doğum yapıyorumYada sezeryan falan oluyorum

Evet cok dusuk. Pihtilasmadan dolayi hep dusuyor. Vucudum B12 ve folik asit sentezlemekte zorlaniyormus beslenme vs duzelyemiyor.

ay cok tatli. Kac yasinda kizin. Oglum daha 2 yasini 2 ay gecti pek algilayamiyor. Dogunca nasil oluyor ikinci dogunca neler yasadiniz

kızım 3 yaşında.kızım doğduğunda da oğlum 3 yaşındaydı.kıskançlığımız olmadı bizim.sadece merak vardı.ilgisini çekiyordu.emzirirken anne aybikenin biberonuna bakabilir miyim diyordu.oturtmaya çalışıyordu.ya da bigün kızımın ayakkabılarını almış.kızımın yüzüne koymuş.anne aybike saklandı ddedi.kendince oyunlar yapıyordu.o yüzden hep gözüm üstündeydi.kızım zor bebekti.uykusu çok hafifti.oğlumu hiç üzmicem dedim doğmadan önce ama azarladığım çok oldu ister istemez.aklıma geldikçe üzülüyorum bazen daha sabırlı olamadığım için.kızı güç bela uyutuyodum ayağımda tam o sırada wc si geliyordu.temizliğini yapmak için mecbur kalkıyodum öbürü uyanıyordu.tırlatıyordum.inşallah senin ki kolay bebek olur da sıkıntı olmaz.sadece sabırlı ol.geçiyor ve gidiyor.sabırlı olursa n vicdan azabında olmaz.inan ki şimdi çok güzel kardeş olduklarını görmek

kızlar benimde çatı kemiği ağrılarım başladı.pelvis ten bacaklarıma kadar iniyor ağrısı.ilkinde böyle bi şey olmamıştı.acısından penguen gibi yürüyorum

o benim de çok arttı bu aralar.ben çocuklar yüzünden gece gündüz sürekli hareket halindeyim ona yoruyorum.

benim normal ama ağrılarını azaltmak için kullanabilirsin demişti doktorum

Back
X