- 24 Eylül 2013
- 328
- 159
- 53
bende öyle yaaValla helall ben iki dakka is yapsam soluk soluga kaliyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende öyle yaaValla helall ben iki dakka is yapsam soluk soluga kaliyorum
Ohh ohh bende hep onu duymak istiyorum işte. 30 u geçirelim.Aynen direk bizimkiyle kıyaslıyoruz di mi? Dr bize geçen hafta bu haftalara kadar geldiniz bu haftalardan sonra doğan bebişleri yaşatıyorlar dedi. İçimize su serpmek için söyledi ama ne mümkün.
Benim ablam 1,5 kilo doğmuş annem 9 ay yemek yiyemezmiş. Demişler bun yaşamaz doktora götürüp getirme. 1 ay sonra görenler tanıyamamış tombik bir bebe olmuşHay yarabbm yine ic içe Sarmal yapmis alıntılara cevabim nasil beceriyorum çözemedim
Valla helall ben iki dakka is yapsam soluk soluga kaliyorum
Ohh ohh bende hep onu duymak istiyorum işte. 30 u geçirelim.
Bende gidip bugün kıyafet bebek için ne eksik ise alıcam.
Benim ablam 1,5 kilo doğmuş annem 9 ay yemek yiyemezmiş. Demişler bun yaşamaz doktora götürüp getirme. 1 ay sonra görenler tanıyamamış tombik bir bebe olmuş
Baska su isitma yontemi yok mu. Sicak memleket diye mi. Kotu olmusHerbiseyi hazrladim kızı soydum girdik banyoya o da ne sıcak su yok bekle bekle ısınmadi meret hava bulutlu diye gunes enerjisi hiç isinmamis bugün tekrar giyin et bosa yorgunluk belimin tutuldguyla kaldım sinir oldum![]()
Baska su isitma yontemi yok mu. Sicak memleket diye mi. Kotu olmus
Anneler balik yiyor musunuz? Yiyebiliyor musunuz? Gorumcem var ben temizleyeyim dedi esim almis gelmis posete iki adim yaklasmam yetti artik yiyemem sanirim. Hazirlanma asamasini ve kokusunu hic gormemem lazim ki yiyeyim. Off.
Anneler balik yiyor musunuz? Yiyebiliyor musunuz? Gorumcem var ben temizleyeyim dedi esim almis gelmis posete iki adim yaklasmam yetti artik yiyemem sanirim. Hazirlanma asamasini ve kokusunu hic gormemem lazim ki yiyeyim. Off.
bayramdan sonra büydü benimki yoksa hiç birşey yoktu benim doktorum 1 hafta geride büyüyor dedi ama oda önemli birşey değil miş herkez bana 7.5 aylık hamile gibi durmıyorsun diyor
seninki nereye gidiyor pekümbenim popom da ileriye doğru gitse güzel olur hiç bişe demem valla
![]()
haftasonu yogunmus balikci temizlemm demis. Esim iyi temizlenmeyecegini dusunuyr zaten hafta ici de. Cok iyi haftada birŞohben olayi yok pek burda gunes enerjisi var o da bazen yari yolda birakiveriyor iste. Kaynatma suyla da yikamak istemedim hemen hasta oluyo zaten usuturum falan simdi
haftada bir yiyoruz kesin balikcida temizletip pisirtiyoruz evde pisiremem ben de
ben de yerim de kokusu olmasa. Sen de mi temizleme pisirmeden dolayi az yiyorsnHergün yesem yerim ama ayda bir maalesef.
valla cnm sadece munusol verdi bitirdi olayı anlamadım ama hala yanma var idrarımda bilmiorumKuzum gayet iyi belli gobusun daha ne istiyon bizde bu da yok:)
Ohh masallah kafan rahattir simdi iyi gunlerde kullnmak nasip olsun saglikla
enfeksiyonun antibiyotk tedavsi var ama tedavi onerelmedi mi ki gecebilecek bisey neticede sikinti yapmamya calis
idrar yolu enfeksiyonu cnm ama pek ilgilenmedi bu konuyla ve normalmiş gibi erken doğum oranın yüksek dediNe enfeksiuonu cnm hayirdir?
haftada 1 eşim yapıyorAnneler balik yiyor musunuz? Yiyebiliyor musunuz? Gorumcem var ben temizleyeyim dedi esim almis gelmis posete iki adim yaklasmam yetti artik yiyemem sanirim. Hazirlanma asamasini ve kokusunu hic gormemem lazim ki yiyeyim. Off.
haftasonu yogunmus balikci temizlemm demis. Esim iyi temizlenmeyecegini dusunuyr zaten hafta ici de. Cok iyi haftada bir
ben de yerim de kokusu olmasa. Sen de mi temizleme pisirmeden dolayi az yiyorsn
valla biz dışarıda pişirtiyoruz eşim sipariş verior adam pişirior bn bi salata yapıorum tmmAnneler balik yiyor musunuz? Yiyebiliyor musunuz? Gorumcem var ben temizleyeyim dedi esim almis gelmis posete iki adim yaklasmam yetti artik yiyemem sanirim. Hazirlanma asamasini ve kokusunu hic gormemem lazim ki yiyeyim. Off.
valla biz dışarıda pişirtiyoruz eşim sipariş verior adam pişirior bn bi salata yapıorum tmm