2015 Şubat Anneleri

benımde öyle bı ağrım var..3 aylıktan berı var şimdide oturuyorum mesela kalkınca 5-6 adım topallıyorum sonra zorla duzelıyorum... böyle işte...
bende bir aydan fazladır o şekildeyim. yürüken hareket halındeyken ıyı ama oturup kalkmak ezıyet.hele de uzanıp bir süre sonra ayağa kalkarsam nineler gibi oluyorum.

Sonunda medeni bir şeker ölçüm sonucum var artık 93 ;) daha önce sanırım kanım çok gitmesin diye azıcık deliyomuşum parmağımı. O yüzden kan miktarı az olduğundan 50 falan çıkarıyormuş. Bugün kan boca ettim alete sonunda ölçtü şekeri ;)

Merhaba kızlar. Her zamanki gibi bir şey sorucam gene:) Bizde kan uyuşmazlığı var ben doktora yeni gittim kan uyuşmazlığı için baktı negatif çıktı yani kan uyuşmazlığı var ama benim kanım bebeğime karşı antikor oluşturmamış doktor süper dedi bi sonraki geldiğinde aşını yaparız dedi ama ben bi sonraki gittiğimde 30 haftalık olucam her yerde 28 haftalıkken yapılır yazıyo sizce neyapmalıyım

:KK36::KK36::KK36:Biz Penguen Ailesiyiz :KK36::KK36::KK36:

Eklentiler

• fotograf 1.webp
    fotograf 1.webp
    66,4 KB · Görüntüleme: 72
Merhaba kızlar. Her zamanki gibi bir şey sorucam gene:) Bizde kan uyuşmazlığı var ben doktora yeni gittim kan uyuşmazlığı için baktı negatif çıktı yani kan uyuşmazlığı var ama benim kanım bebeğime karşı antikor oluşturmamış doktor süper dedi bi sonraki geldiğinde aşını yaparız dedi ama ben bi sonraki gittiğimde 30 haftalık olucam her yerde 28 haftalıkken yapılır yazıyo sizce neyapmalıyım
Canım eslaa bilir bunu o cevaplar. Bizdede kan uyuşmazlığı var ama bende aşıya gerek yokmuş

bizde de uyuşmazlık var kan testi yaptı sıkıntı yoktu. bu ay tekrar yapcaz dedi. galiba ara ara kontrol ediyor. biz de bu haftasonundaki kontrolümüzde şeker testi yapcaz.

bende şuan 27. haftadayım. toplam 6 kilo aldım. normal buluyor benim drum. daha var zaten. bebek şimdi şimdi kilo almaya başlıcak. daha hızlı ve fazla alabiliriz.

bizde de uyuşmazlık var kan testi yaptı sıkıntı yoktu. bu ay tekrar yapcaz dedi. galiba ara ara kontrol ediyor. biz de bu haftasonundaki kontrolümüzde şeker testi yapcaz.

bende şuan 27. haftadayım. toplam 6 kilo aldım. normal buluyor benim drum. daha var zaten. bebek şimdi şimdi kilo almaya başlıcak. daha hızlı ve fazla alabiliriz.
Bi daha mı yapmak gerekiyormuş ? Hiç öyle bişi söylemedi benim doktor. Hatırlatsammı ki bugün ?

Back
X