2015 Şubat Anneleri

canım bende azara gelemem.
başlarım orda ağamaya daha kimse de sakınlestıremez.
dayanıklıyım ama mızmızım bıraz.
Hem nazlı hem dayanıksız hem mızmızım canım da çok tatlı. Sanırı. Doğumdan sonra dayanıksız ve canımın çok tatlı olması kalmaz heralde. Allah sabır versin doktorcuğuma :) alttan muayene için alet soktu da çığlığı bastım dur kızım özür dilerim yavrum canını acıttıysam afedersin kızım bitti kızım diy ediye yaptı :) onun için bu doktoru ısrarla istiyorum ben.

Kızlar çok sevdiğim bir arkadaşım suyu azaldığı için 30.haftadan beri hastanede yatıyo yarın doğuma giricekmiş. 34 haftaya yeni girmiş ama su olmadığı için bebeği artık tutamıyolarmış ölebilirmiş :KK42:

Kızlar çok sevdiğim bir arkadaşım suyu azaldığı için 30.haftadan beri hastanede yatıyo yarın doğuma giricekmiş. 34 haftaya yeni girmiş ama su olmadığı için bebeği artık tutamıyolarmış ölebilirmiş :KK42:
Allah yardımcısı olsun canım ya. Gelişim geriliği varmı bebekte ? Arkadaşımda da aynı problem vardı bebek gelişemiyordu suyu az olduğu için. En sonunda duramadı içerde bebek. Doğum yaptı 30.haftada bebek 3.gün küvez de vefat etmiş. Yaşamaz diyorlardı ona en başından beri. Alalım bu bebeği diyorlardı 4 aylıkken bile. O kıyamadı yavrusuna. İnşaAllah gelişim geriliği yoktur bebek yaşar. Çok üzüldüm onada yaa. Allah yardım etsin.

Bende insanlarn saçma yorumlarından sıkıldım insan ister istemez sorguluyor. Geçen komşu teyze uğradı doğum yaklaştı dimi dedi yok dedim 7. Aya yeni girdim eeee dedi sanki göbek aşağı inmiş gibi . Onu bi taktım göbeğimi inceleyip durdum bugün okuldan salağın biri aaa baya inmiş bak göbeğin dedi . Sonra çay dağıtan teyze kaç aylık oldunuzdedi 7 dedim ikiz mi diye sordu yoo hayır neden dedim 7 aylık görünmüyor daha büyük dedi. Allahım Yarabbim ya gerçekten anlıyorlar mı kafadan mı atıyorlar bişey söylemek için mi söylüyorlar anlamadım doktor kontrolüne gidince sorucam.

ben 30.haftayla ılgılı bır vıdeo ızlerken demişti. bu haftadan sonra dedi. demekkı 30. haftadan sonrakı herhangı bır haftadaa.son günde donebılır. vücutta cunku kendını hazırlıyormuş doğum pozisyonu ıcın. (bebegın vücudu) çok dikkat etmedim dınlerken aslında cunku benim düşüncem olursa normal olur olmazsa sezeryan olur. ağır basanı yok. hepsine varım.hayırlısı olsun dıyorum.
doktor arkadaş nerde cevaplasa soruları.

Öyle tabii hayırlısıyla kavuşuruz inşallah Bebişlere.

Hem nazlı hem dayanıksız hem mızmızım canım da çok tatlı. Sanırı. Doğumdan sonra dayanıksız ve canımın çok tatlı olması kalmaz heralde. Allah sabır versin doktorcuğuma :) alttan muayene için alet soktu da çığlığı bastım dur kızım özür dilerim yavrum canını acıttıysam afedersin kızım bitti kızım diy ediye yaptı :) onun için bu doktoru ısrarla istiyorum ben.
nazlısın demek. benım yattığım hastanede bırının erken doğum rıskı vardı 26-27 haftalarda falandı. hıc alttan muayene olmamış. gıtmıs doktorlar ona alttan o plastık bır seyle bakıyorlarya açılma var mı falan dıye onla bakmışlar kız çığlık atmış. kıyametı koparmış doktorlarda bunu fırçalamış . odaya geldı ağlıyordu işte sorduk ne oldu diye anlattı. o zamanda ben 100 kez falan muayene olmuştum ve her defasında o aletle bakıyorlardı. bir kere bile çıtım çıkmamıştır.

Allah yardımcısı olsun canım ya. Gelişim geriliği varmı bebekte ? Arkadaşımda da aynı problem vardı bebek gelişemiyordu suyu az olduğu için. En sonunda duramadı içerde bebek. Doğum yaptı 30.haftada bebek 3.gün küvez de vefat etmiş. Yaşamaz diyorlardı ona en başından beri. Alalım bu bebeği diyorlardı 4 aylıkken bile. O kıyamadı yavrusuna. İnşaAllah gelişim geriliği yoktur bebek yaşar. Çok üzüldüm onada yaa. Allah yardım etsin.
Gelişim geriliği derken suyu olmadığı için boy-kilo falan haftasına göre çok az yanlış hatırlamıyosam 1400 gr. İnş. öle bişey olmazda hayata tutunur minik. 34.hafta az değil doğarsa yaşayabilir tabi kısmetinde yicek ekmek varsa :(

Bende insanlarn saçma yorumlarından sıkıldım insan ister istemez sorguluyor. Geçen komşu teyze uğradı doğum yaklaştı dimi dedi yok dedim 7. Aya yeni girdim eeee dedi sanki göbek aşağı inmiş gibi . Onu bi taktım göbeğimi inceleyip durdum bugün okuldan salağın biri aaa baya inmiş bak göbeğin dedi . Sonra çay dağıtan teyze kaç aylık oldunuzdedi 7 dedim ikiz mi diye sordu yoo hayır neden dedim 7 aylık görünmüyor daha büyük dedi. Allahım Yarabbim ya gerçekten anlıyorlar mı kafadan mı atıyorlar bişey söylemek için mi söylüyorlar anlamadım doktor kontrolüne gidince sorucam.

Konuşmak için konuşuyorlar. O yüzden herkesten kaçıyorum. Bol bişiler giy canım. Söylenenleri takmamaya çalış.

hoşgeldin bak bize arada ama biz topik olarak biraz sıyrık bir gurubuz onu da söyleyeyim de :) çok aşırı takıntılı insanlarız :D hazırlıkları ise ben tamamladım sayılır artık hastanede dağıtılacak şeker vs kaldı onun harici herşeyimiz hazır allaha şükür.
bulantıların için ben üzülerek söylüyorum sabah o lavaboya gitmek hala eziyet benim için. düşün ki 30. haftadayım hala geçmedi. bir gün olmaz ise 2. gün mutlaka oluyor. her insanda farklı etkileri var bu hamileliğin belki senin kesilir birde kan ilacı içiyorsan sabah aç karınla içme o çok bulandırıp kusturuyor.

hehehe :) takıntı denince akla ben gelirim etrafımda . o yüzden size ayak uydururum sorun olmaz :)
kan ilacı içmiyorum ama sabahları dediğin gibi 1 gün olmasa 2. gün gene içim kalkıyor. aç mı kalkıyorsun çok diyorlar ama daha ne yapayım bilemedim gece yatarken sütümü içiyorum sabaha karşı da kalkıp bişiler yemek istemiyorum ki :( neyse artık bebişler için katlanıcaz... sabah kalkınca lavaboya gitmek dediğin gibi işkence. bir de eşim sen alışkanlık edindin tut kendini demez mi deli oluyorum tutulmuyo keşke tutabilsem ben de bayılmıyorum ki çıkarmaya.

valla bence rahat bır ınsansan, bana bır laf söyleyene ben on tane soylerım dıyorsan devlet hastanesınde doğum yap ama alıngan bır yapın varsa hıç gırme o işlere.
ben gordum unıversıte hastanesınde. odalar tek kısılık tertemız ama anne fırça yıyor. yuz kez hemsıreyı çağırıyorlar gelmiyor. bebegın nerde olduğu bellı degıl. sinir stresten başka bir şey degıl.
rahat değilim işte beni normal doğurtacak hastane olacağına inansam evime yakın bir hastane via hospital normal doğum 900tl yenidoğan yoğun bakımı var 7/24 doktor var offfffff kendi doktoruma çok güveniyorum ama o kadar para veremem doğuma

ben emzik veririm diye düşünüyorum. normalde memeyi emdikten sonra emziğe karşı olmanın anlamı ne anlamıyorum.
Çene damak gelişimi için olumsuz etkisi var diyorlar ama ben onun uzun süre kullanılırsa olacağını düşünüyorum emzik candır bence

Gelişim geriliği derken suyu olmadığı için boy-kilo falan haftasına göre çok az yanlış hatırlamıyosam 1400 gr. İnş. öle bişey olmazda hayata tutunur minik. 34.hafta az değil doğarsa yaşayabilir tabi kısmetinde yicek ekmek varsa :KK43:
Benim arkadaşım 30 haftalık doğum yaptı ve uzun süredir su azlığı vardı. Senin arkadaşımın durumu daha iyi gbi. Sağlıklı bi şekilde doğum yapar inş. Çok üzüldüm ya dua edicem ona hemen

nazlısın demek. benım yattığım hastanede bırının erken doğum rıskı vardı 26-27 haftalarda falandı. hıc alttan muayene olmamış. gıtmıs doktorlar ona alttan o plastık bır seyle bakıyorlarya açılma var mı falan dıye onla bakmışlar kız çığlık atmış. kıyametı koparmış doktorlarda bunu fırçalamış . odaya geldı ağlıyordu işte sorduk ne oldu diye anlattı. o zamanda ben 100 kez falan muayene olmuştum ve her defasında o aletle bakıyorlardı. bir kere bile çıtım çıkmamıştır.
Maşallah sana. Senin dayanıklılığın gücün kuvvetinden banada gelsin biraz

Ben
ayyy tam şuan sol meme ucum öyle acıyor kaşınıyor ki, birimde dokunamıyorum da niye böyle oldu bu şimdi
her gün yumurta yiyordum aksatmadan, alerji yaptı duramıyordum kaşıntıdan şimdi gün aşırı yiyorum iyiyim , belki besin değeri kuvvetli bir gıda yediysen sen de o yapmış olabilir

rahat değilim işte beni normal doğurtacak hastane olacağına inansam evime yakın bir hastane via hospital normal doğum 900tl yenidoğan yoğun bakımı var 7/24 doktor var offfffff kendi doktoruma çok güveniyorum ama o kadar para veremem doğuma

900 tl mi veremezsin? Daha ucuzu olur mu ki.

Back
X