2015 Şubat Anneleri

ayybend e hıc dusunemıyorum azarlandığımı falan.. Allah kotu ınsanların degıl merhametlılerın elıne dusursun..

canım dr.KAAN KOCATEPE nın sıtesınde bu konuyla alakalı vıdeolar var. ıcerdekı alan fazlasıyla genıs olduğu ıcın dogumakadar defalarca kez kordon dolanabılır hatta dugum bıle atabılır dıyordu kaan bey..cok nadır durumlarda bebek beslenemez yada hayatı resk altına gırer dıyor..kendı dolar kendı çözer dıyor...yanı senınkı kendılıgınden cıkabılır bebek beslendıgı hayatı bır rısk olmadığı halde uzme kendını :KK66:bırdeo kordon un ıcınde kı damarlar cok güçlüymüş Allah tarafından..
her anne adayı kendını oyle sanıyor aslında takı helede norml doğumu yapabıldıysen(sancısı ağrısı sonrası derken)aslında ne kadar gucluymusum dıyorsun..ınanamıyorsun olan seylerı kendının yasadıgına hatta..

her hamılenın duyduğu saçma salak sözler..bende sinir oluyorum karnın kucuk bebek te kucuk kaldı...ancak gobegın buyuyor hıcmı yemek yemıyon bılmem neee..hee zıkkım sana kaldı :p
bende hıc alttan muayene olmadım doğum anına kadar..suyum azar azar gelınce(ve bız bunun su mu akıntımı olduğunu kestıremeyınce gıttık sabah 5 te dr a)stajyer ebe vardı cok nazık davrandı hıc canım yanmadı..saat 8 30 da kendı dr cagırdı elındekı eldıvenı bılege kadar batıkona bulayıp resmen ıcıme soktu.ben oyle bır bağırdım ve cıglık attımkı ağlamaktan mahfoldum sanıyede. çataldayken topugumlada kadının omzundan ıttım..ne yapıyorsun dıye bağırdım falan.
bana verdıgı cevap saka gıbıydı .cocugun basına kordon dolanmısmı dıye baktım dedı :KK57:
hemen sonrada sıddetlı sancılarım başladı ve kanamam oldu..muamele onemlı ..devlete gıdıyoz dıye kımse ıt kopek yerıne koyamaz ..bu ulkede paran kadar ınsansın ıyı hos ta parası olmayana nıye hayvan muamelesı yapılsın ?

Yine de 180 de 1 olasılıkla riskli bir durum var. Dr kontrolünde olmalı. Hareket azaldığını hissederse mutlaka Dr a gitmeli.

Kızlar sabah şiddetli vertigo sonrası hala hastanedeyim,yatış verdi doktorum.. Bebeğim iyi çok şükür,umarım kötü bir şey çıkmaz,lütfen dua edin bize :(

Kızlar Ben Pendik Bölge Hastanesine Gidiyorum (Özel Hastane) Ama Çevremde Herkes Pendik Marmara Üni.Araş.Hastanesine Git Diyo. Büyük İhtimalle Sezeryan Olucak ve Gittiğim Hastane Benden 1750 Gibi Bir Tutar İstiyor. Çevremdekilerde Hiç Gerek Yok Git Devlete Diyip Duruyo Sizce Ne Yapmalıyım Ben?
neden sezeryan olacak canım ikinci çocuk mu?
devlette çok hayati bir durum olmadıkça normal yaptırıyorlar

Benim zaten evde bir kutu var. Her gün kan sulandırıcı iğne yaparken takıyorum. Derimi sıkıştırırken elimden kayıyor eldivenleri kaymıyor o yüzden almıştım. Bir deniyeyim bakalım. Ama çok kısa 1-2 mm falan onu alır mı ki? Her hafta Dr a gidince uzamıyor da.

güzel tutarsan alır. valla tutunca tüyler kaymıyor elinden, eldiven nasıl tutuyorsa onları ağda gibi yapışıyor valla : )) tuttuğun kadarı kökten kopup elinde kalıveriyor : )

sevgili bebek havlusu alan arkadaşlar.
en az 20 mağazada bir çok havluya, bornoza dokundum ama bir tane bile yumuşacık havlu bulamadım.
havlu aldıysanız ne marka aldınız? nereden aldınız ?
Bursa'da fabrikalar var tabii onlar biraz şanslı.
Cnm benim aldigim hastane cikisinin icinde vardi
İlk oglana almistim ikincisinde de kullancm kismetse havuzlu handan almistm gayet yumusk bi dokusu var sansima
Polar gobi olanlar su cekmiyo alirken aklinda olsn cnm

ben marketten alıyorum. bulursam küçük boyunu alıyorum ki elime tam yapışsın. büyük olunca rahat edemiyorsun. işini mi yapıcan eldiven mi düzeltçen... o yüzden küçük boy en iyisi : )
Eldiveni tam olarakmı takıyosun? Ben baş parmak ve işaret parmağını kesiyorum sadece iki parmağıma takıyorum canım.

Kızlar sabah şiddetli vertigo sonrası hala hastanedeyim,yatış verdi doktorum.. Bebeğim iyi çok şükür,umarım kötü bir şey çıkmaz,lütfen dua edin bize :KK43:
Geçmiş olsun canım. Vertigo kötü yapıyor insanı. Bende olmuştum ama ilaçla gmişti. Bu arada vertigo sürekli başdönmesi şikayetidir.

ayneen öyle. ben de bizim topikte yazdım öyle geçenlerde. Hamilelik tamam hastalık değil ama hastalıklarda yaşanan belirtileri yaşıyoruz işte basbaya. vücudumuz, zihnimiz hamilelik öncesi gibi değil kesinlikle. Ben de hep dışardan bakardım hamilelere ay ne sevimli derdim. Valla bana kızıcaktır belki bir kısmınız ama sanırım ben ay ne tatlıydı hamilelik diyemeyeceğim doğurduktan sonra. Akşam işten çıkıp alışverişimi yapıp evime koşar mutfağa dalar yemeklerimi yapar akşama tatlılar pastalar yapardım sporumu yapardım şimdi kuyruğu sıkıştırıp iki durak ötedeki anneme gidiyorum yemeğe. eve gelip duş ve hoop yatak. hiç hoşlanmıyorum bu halimden ama bu süreci artık böyle kabul ettim yoksa psikolojim bozuluyor mutfağıma kokular yüzünden giremediğim için günlerce ağladım başlarda.
Belli bi süre kabullencez canım. Bana aşırı baskı yaptı kayınvalidem hastalığa çeviriyorsun hamileliği diye. Dedim ki kendi kendime hastalık haline getirmiyeyim günlük işlerime zotla devam edeyim. Ne mümkün ! Kendimi hiç bi işin üstesinden gelemeyen uyuşuk olarak görmeye başladım, sonra vazgeçtim kimseyi dinlemiycem ben kendi yaşadığımı kendim biliyorum. Ve benimle bunları yaşayanlar varsa burda ben abartmıyorum demekki,

güzel tutarsan alır. valla tutunca tüyler kaymıyor elinden, eldiven nasıl tutuyorsa onları ağda gibi yapışıyor valla : )) tuttuğun kadarı kökten kopup elinde kalıveriyor : )

Var ya bir iki denedim çok kısalara bişi yapamadım ama tutulanlar için süpermiş gerçekten. Hay Allahım ilk defa duydum ben üzeri yapışkanlı eldiven falan sanıyodum. Bu temiz işmiş hem de ;) teşekkür ederim canım benim sana da krizantemciğe de ;)

Var ya bir iki denedim çok kısalara bişi yapamadım ama tutulanlar için süpermiş gerçekten. Hay Allahım ilk defa duydum ben üzeri yapışkanlı eldiven falan sanıyodum. Bu temiz işmiş hem de :KK66: teşekkür ederim canım benim sana da krizantemciğe de :KK66:
Brz alisinca kisalari da tutmaya baslarsin canim :)

Belli bi süre kabullencez canım. Bana aşırı baskı yaptı kayınvalidem hastalığa çeviriyorsun hamileliği diye. Dedim ki kendi kendime hastalık haline getirmiyeyim günlük işlerime zotla devam edeyim. Ne mümkün ! Kendimi hiç bi işin üstesinden gelemeyen uyuşuk olarak görmeye başladım, sonra vazgeçtim kimseyi dinlemiycem ben kendi yaşadığımı kendim biliyorum. Ve benimle bunları yaşayanlar varsa burda ben abartmıyorum demekki,

Hepimiz yaşıyoruz kimseyi dinleme kimseyle de paylaşma. Insanlar zayıf anımızı kolluyor laf söylemek için. Iyiyim çok iyiyim de soran olursa. O zaman kafan rahat okuyor. Azıcık bir derdini söylesen laf söylemeye başlıyorlar. Sen gel burda bizimle konuş ;)

Hepimiz yaşıyoruz kimseyi dinleme kimseyle de paylaşma. Insanlar zayıf anımızı kolluyor laf söylemek için. Iyiyim çok iyiyim de soran olursa. O zaman kafan rahat okuyor. Azıcık bir derdini söylesen laf söylemeye başlıyorlar. Sen gel burda bizimle konuş :KK66:
Ben iyiyim diyince de nazar değiyor heralde ya şiddetli başım ağrıyor ya akşamına reflum tutuyor fena değil diye gecistiriyorum :)

Back
X