2015 Şubat Anneleri

hayır erımez..zaten arkalarında yazar kaynatmanız gerektıgı.. normal plastikten uretılmıyor sıcağa dayanıklılar 8-10 dk yeter kaynamasına..

bılmıyorum desem.. nasıl bu hale geldık ben bıle durup durup sasırıyorum..
evet sadece 4.5 kılo aldım ve bugun tastamam 30+1 ım :KK66:

asırlardır yapılmayı bekleyen utulerımı hamdolsun bıtırmıs bulunmaktayım..:confused:En Büyük KK
sabah yatağımdan kalktığımdan berıdır vücudum tıtrıyor bı kahve yaptım kendıme.. bıraz seker depolasam fena olmayacak..
ocağa yemegımıde koydum..saat 14.00 da sohbete gıdecem az bakınıyım sıze kalkar hazırlanırım..:KK4:
Ay maşallah ne diyim :)ben 8 kilo aldım valla peki normalmiymis kilo kilon doktor bi şey dedi mi

haklısın canım.. ama bence büyüklük sende kalsın ne kadar nefret etsen de sen hizmetini yap , samimi olmasan da konuş ki insanlık görsünler. kocana da diyecek lafları kalmasın. yeri gelince lafını söylersin ama sütünü etkileyecek kadar seni sinir etmelerine izin verme. Allaha havale et, çünkü haklı olduğu halde susanın Allah katında mükafatı çok büyük.

Ben de sustum dünkü olanlar kimseye söylemedim.?Allah'a bıraktım.

ben de izleyim o zaman bu filmi. bir de izlemediysen 'aramızda bebek var' filmini öneririm. bir fransız filmi ama hamileliğin başından başlayıp ker konuyu çok güzel işlemişler :) 2 kez izledim, doğum sahnesinde her ikisinde de ağladım. tek sıkıntısı biraz açık sahneleri var filmin, bebek yapım aşamasından başlamışlar yani :D
ben izledim aramizda bebek var i. Begenmedim ya. Bir cocuk annesi olarak henuz 2 yasinda oglum o donemleri yeni yasamis biri olarak eksik ve yanlis buldum filmi. Ordaki anneyi de babayi da. Ne oldugunu bilmeden alinacak sorumluluk degil. Yeterince olgunlasmadan anne baba olunmamali. Ve aile olmayi basaramadan. Bunlari gordum filmde benim gercegimi hic yansitmamis yani

hee şu arkadan görünen mı ? ya onu almazdım ben aslında . mor gıbı rengı. mor en sevmedıgım renk. satıcı kadın gosterdı hadı degısık bır renk alayım dedım çocuğu da kendıme benzetmıyım. bana kalsa gidip gelıp gri lacivert o renklere bakıyorum. bir de kırmızı takıntım var. hele çizgili şeylere bayılıyorum ama genelde nedense erkek bebeklerın kıyafetlerı cızgılı. pembe bayıyor benı.

hangi mor tulum ben görmedim

Hmmm bu lafların biri bana biri Pirelideve geldi. :-)
Valla benim suçum.yok eşim aldı.
İşte şimdi.siz öyle diyorsunuz da biz kendimiz deneyimlemeden burnumuzun dikine gidecez.
Kafayı üşütmezsek iyi. Dikkat et burda sadece 2.anneler normal kafada,araya serpiştirilmiş. Diğerlerinin hepsi uçmuş
Hayır canım lafım ozellikle sizlere degil surekli takip ediyorum fazla yazmiyorum okudugumda da genel olarak bu konular var baska konularda olsa yazicam ama birturlu olmuyor... tabiki sizlerde bebeklerinizi kucaginiza aldiginizda benim bu dusuncelerime hak vereceksiniz gercekten biraz daha relax olmanizi tavsiye ederim sevgiler ;)....

Belli olmasını mı istiyosun ki? Çok mu zayıftın? Ben 6 kilo aldım ama uzaydan belli oluyo galiba daha ne kadar büyüycek ki? :KK17:
yane tartinin doğru olmadiğini düşüniyorum çünkü 10 kilo az değil çok belli eder arti benim göbişimde çok belli de değil zayif değildim balık etli diye biliriz

hee şu arkadan görünen mı ? ya onu almazdım ben aslında . mor gıbı rengı. mor en sevmedıgım renk. satıcı kadın gosterdı hadı degısık bır renk alayım dedım çocuğu da kendıme benzetmıyım. bana kalsa gidip gelıp gri lacivert o renklere bakıyorum. bir de kırmızı takıntım var. hele çizgili şeylere bayılıyorum ama genelde nedense erkek bebeklerın kıyafetlerı cızgılı. pembe bayıyor benı.
bende öleyim valla erkek bebek kıyafetlerine bakıyom eşimde kızıyo git diğerlerine bak diye odayı bembeyaz yaptım renk yok :D arada pembe alıyom yeşilik olsun :) ama mürdüm sert bi renk sende resim koyunca beğendim rengi

Back
X